Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ozbiljno? Ocete nas gadjati gumicama za kosu O_o
Ma duvajte. Jednom cemo vas pobiti i bice nas najvise.
Da,da... ''Zivi brzo,umri mlad,budi lep les''...Eto ti nacin zivota...![]()
Tako je ugledajmo se na bracu Fince!!Evo jedan lik je prekjuce uzeo pistolj i poceo da puca po djacima u skoli,e tako kad bi i mi uradili gde bi nam kraja bilo!!![]()
Ne. Sutacemo vas martinkama izmedju nogu.
Ko je to bese rekao?
Ovo je nama profesor jednom rekao, sav zgranut na danasnju omladinu i nacin zivota...
![]()
Sta su martinke?
Jesu to kao one papuce, slicno japankama?
Ko je to bese rekao?
Ovo je nama profesor jednom rekao, sav zgranut na danasnju omladinu i nacin zivota...
![]()
Ko je to bese rekao?
![]()
Sta su martinke?
Jesu to kao one papuce, slicno japankama?
@A.
Jao kakav ces rucak lep dobiti za ovo![]()
Lana, za'valjujem ti od srca.
Nego, 'de s' nashla ovo dete da ispitujesh za martinke. Ona ne bi martinke prepoznala ni da je shutnu izmedju nogu. Pozer obichan.
Aj ne zajebavaj posten narod rekla si da imas martinke i da si na nji jos zalepila neke bubamare (nalepnice)!! Azanoth ima ko ce i Boricku braniti!!![]()
Verovatno je mislio na ove folkere i sta se pusta na Pinku!! Moja profesorka iz srpskog me strasno gotivi zbog moje posebnosti a lik koji predaje Informatiku slusa metal a onaj sto predaje veronauku je bivsi rocker!!
Aj ne zajebavaj posten narod rekla si da imas martinke i da si na nji jos zalepila neke bubamare (nalepnice)!! Azanoth ima ko ce i Boricku braniti!!![]()
Nisu to martine!
Martine su one chupave cizmice, one roze sa onim kuglicama na konac.