vanama
Obećava
- Poruka
- 52
Jeremicak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, isli smo ja i Mutombo u gljivare...Mannibals:STA SE TAMO KUVA![]()
![]()
NEE..NNENE ili josh bolje sta se dogadja tamo - DA li su istinite price vezane za Gljivare,da ti treba da budes clan,bi prvo pice mogao da imas -ko tamo ide /u nego "Long,long John's SILVER[*dugekose]",muzika,zabaceno.............HM,to bi moglo biti i dobra lokacija za mene;
* Uvek SU mi DRAGI MOJI METALCI, vs. slicni njima ukoliko me ne diraju,jer ZIVOTNI rat se vodi na ostalim frontoviima ZNA Wilkolak,zar ne?!![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
Wilkołak:Ih, majku mu, zaboravio sam da navedem Vanilu. Ma, napisite Vanila ako bi glasali za to mesto.
Inace, mozete glasati za vise mesta odjednom a glasanje je javno!
..c.c.c.ZRELO ZA....moj kauchDarkVulture:neseri... cen faking zura **** te K U R A C
DarkVulture:zrela sam za kauch na nervnom Ce, ja i moj PDA sa Windows-om Ce i Ce supom...
dA LI ZNASH DA SAM MANNI..... ....Utoli ! ! !DarkVulture:hani, samo sam se shalila...
bude mi neprijatno :???: U JM odem ponekad,obicno na kraju,toliko sam godina proveo na staroj autobuskoj,ono smara me vise.Nije los ni sky bar,bio sam nekoliko puta,jedino je konobar indijanac i zamalo da mu knepu picic zbog ne ljubaznosti i guranja
Casual Crew:knepu picic zbog ne ljubaznosti i guranja
Mannibals:dA LI ZNASH DA SAM MANNI..... ....
shgtm

Mannibals:Hej, Wilk ko najvishe krade u VA....???..
.