Mesta za izlaske u Valjevu

Mannibals:
STA SE TAMO KUVA :confused: :confused: :confused: NEE..NNENE ili josh bolje sta se dogadja tamo - DA li su istinite price vezane za Gljivare,da ti treba da budes clan,bi prvo pice mogao da imas -ko tamo ide /u nego "Long,long John's SILVER[*dugekose]",muzika,zabaceno.............HM,to bi moglo biti i dobra lokacija za mene;
* Uvek SU mi DRAGI MOJI METALCI, vs. slicni njima ukoliko me ne diraju,jer ZIVOTNI rat se vodi na ostalim frontoviima ZNA Wilkolak,zar ne?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hahaha, isli smo ja i Mutombo u gljivare...

KO je Mutombo,da li ga znam ??? Misliish li da li ga JA znam---------.ehheehh,;AjoJ.....

Pa,naravno @ Wilkolak@ ,,da si me razumeo ko ce ako ne mi u "nashem forumcichu" da se bolje ispljujemo itd. od samih NAS.....hehehh.....udari brat na brata...... :oops:

JA sam vec zamrzeo grad, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

HOCU reci ljude, iz mojih znanih razloga-tako da kad me neke pljuje van MOG grada ....meni je smeshno,jer kako sam ja gledao VA......video perspektivu u smislu zivota bez posla i To dobrog ;Malo ko moze se pohvaliti ONIM cemu NASH grad ima,pogotovu reka GRADAC koja je kakva god najcistija u SVETU-----.ENTIRE WOOOOOORLD !!!!!

Hajde da vidimo gde valjvski forumasi vole da izlaze! Koji Vam se valjevski kafic (ili kafana) najvise dopada i zasto?

Ih, majku mu, zaboravio sam da navedem Vanilu. Ma, napisite Vanila ako bi glasali za to mesto.

Inace, mozete glasati za vise mesta odjednom a glasanje je javno!

Wilkołak:
Ih, majku mu, zaboravio sam da navedem Vanilu. Ma, napisite Vanila ako bi glasali za to mesto.

Inace, mozete glasati za vise mesta odjednom a glasanje je javno!

Ma nisi nista TI zaboravio.....JER je to vec zaboravjeno i poijeno uz SATri....pardon,stari dobri Valjevac ------>Ovo za Vanilu<

AAAAAAA...... :shock: :shock: :shock:........nisi trebao JAVNO!!!!!.....Sada,tek nece glasati
p.s.ALA pishem k'o da sam na teskim drogama.......WoW.....daj mi crveni musthibishi
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll:
:roll:

Trenutno sam tu izlazio.....NEMA zivota,bar za me---------> Fragile,Gipsy....obilazak Randes vous-a

**** te ***** i naravno da sam chamotinju provela u gljivama i Banilli=nu, gde je sranje kao i svuda ali kul je svima koji su sa okej ljudima gde bilo, enivej meni je kul bilo u shervudu svojevremeno nekad, ali ne bejah davno, na ostala mesta ne izlazim,,, kao i sto uvek pijem tocheno polalitrasaslamkom ili zidara, celo leto jer ne kontam da postoji bilo shta drugo shto mi odgovara.

.....nisam bio 4(a mozda 5 dana....) istukli su me na basketu....xeexex,I LIE....pao sam u patikama za trchanje,sjebo sam se.....a lik jedan moj,"ede mUUuuda za Azerb&*#@.....1:0 na SoSu....
NECE POMOCI PLAV SORC......AKO NIJE MODAR -----<<NENENEN.....A,A..>>
;-)

:-( Ove kao i pre tri godine najvise sam vremena proveo u gljivama,neka nostalgija za takvom atmosferom,ono,kao ispred dragstora.Suma pre,malo mi je smor tamo,ono pre dodjem sa cicom u sumu,a hijene blenu kao da je jedina zene na svetu :lol: bude mi neprijatno :???: U JM odem ponekad,obicno na kraju,toliko sam godina proveo na staroj autobuskoj,ono smara me vise.Nije los ni sky bar,bio sam nekoliko puta,jedino je konobar indijanac i zamalo da mu knepu picic zbog ne ljubaznosti i guranja :evil:
Itd,itd...mogu do sutra,a ekipa ceka za kaficu,ne ideeeeeeee 8)

Casual Crew:
knepu picic zbog ne ljubaznosti i guranja

Ili zbog toga sto "jedan pise a dva krade" ...

Hej, kada su u kojim su vas kaficima najvise pokrali i kako? Ja sam par pua bio na ivici da olupam kelnera. Ajd' sto niko ne daje fiskalni .... razumem, ali kad je neljubazan, kad hoce da me pokrade trazim fiskalac a onda krece ponovno sabiranje i izvinjavanje....

02 i 8 minuta ....il' sta....???/?----Ako si mislio sta je bilo pre AZE$^*8&*$*#......svak chast na mozgu....
,.......heheheh........brani srpstvo i shiri.aa..VAljevstvo po drugim podforumima.....

@Dark Vulture------Opichena.......kao i VA.......nemos' s'njom na nachisto da zadje!??...cccc...xexexe

--------JA ne pamtim izlazak osim,osim OVOG foruma....(pitam se gde su mi bile 3 godine)/....:)

Poj'o vuk magarca drugar ... sprco si 3 godine na plastiku, tastaturu i misa. Za te pare si mog'o da kupis plasticnu lutku Dzene Dzejmson i da imas kvalitetnu, dugu vezu!

A ono je drugi septembar, sjebah se, trebalo je da pise 02.09. Ma, prazno!
wall.gif

Mannibals:
Hej, Wilk ko najvishe krade u VA....???..

Ne znam ko krade najvise, ali ako vec ne daju fiskalni onda kradu svi. Ipak, mislim da najvici namet uzimaju u Fradjileu i Skybaru! Sve bih ja to
sterb082.gif
po kratkom postupku!

Cuo sam da su u 32. pokrali jednu ekipu! Onako, odokativno odradili racun i dodali im jos 2-3 hiljadarke na racun (koji baj d vej nij bio mali).

Back