gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Jedna lasta ne čini ništa,da ne kažem proleće.Po njemu ispada da Hrvati samo čekaju da se pojave Srbi povratnici i ponude im posao.ebga. sad si mu logiku shebo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna lasta ne čini ništa,da ne kažem proleće.Po njemu ispada da Hrvati samo čekaju da se pojave Srbi povratnici i ponude im posao.ebga. sad si mu logiku shebo![]()
Ma malo te cimam zbog naslova one tvoje teme odprije...izvni
Zanima me zašto se brate ne vratiš na ognjište matice ti tvoje, evo ja sam se vratio i ništa mi ne fali.
Imam plaću 750 evra , a i žena mi ima veću, u Srbiji toliko dobijemo za po godine, a i niko nam ne prijeti..čak nam i kuću obnoviše.
treba Srbi da se vraćaju u Hrvatsku, standard je 2-3 bolji, ima more, niko te ne zeza.
U Srbiji ja sam bio , nema tamo "leba " za nas prekodrince, drukčiji je to soj od nas, ipak 400 godina Turske učini svoje, Hrvati iako smo ratovali protiv njia mnogo više su meni gotivniji i bliži nama.
Zato pravac matica ------->
ebga. sad si mu logiku shebo![]()
Otvori ti temu s naslovom,recimo ''U Hrvatskoj je bolje!'',pa ispričaj i ishvali hrvatsku politiku prema Srbima povratnicima.Ja ću samo da čitam,što reče,Turska mi je bliže.treba malo na ovom učmalom forumu drugčije logike , jer su svi ovde opančarsko - šumadijskog usmerenja i svetonazora, to nije loše uopšte al je malo dosadno.
primetih da svako ko drukčijie misli od cincara moderatora bude baniran, što ne valja...
Jedna lasta ne čini ništa,da ne kažem proleće.Po njemu ispada da Hrvati samo čekaju da se pojave Srbi povratnici i ponude im posao.![]()
Pa to ti pričam,otvori temu..a za Švicu ćemo lako.evi ga i ovaj Bosanac iz Šamca pripoveda kako se trebaju izgnani Srbi iz Hrvatske ponašati...
to nije samo jedna lasta , evo i komšija Nenad isto kad se vratio , snađe se i sa poslom i drugim stvarima.
Samo treba biti hrabar, ovde se nude velike mogučnosti , pogotovu uz obalu, turizam i to.
Ja samo am napisao poruke krajišnicima da ne nasedaj na prekodrinske poruke o rvatima-koljačima, jer to ni tako..ovde je bre Švica za nas Srbe...ako si sposoban uspečeš.![]()
Pa to ti pričam,otvori temu..a za Švicu ćemo lako.![]()
Има ли у Хрватској веће и ружније будале од Стјепана Месића ???
Jest vala ziher, pa da me cincar banira, s razlogom , npr. kao : " pa zar sam se ja za to borio , da neko ima drugo mišljenje od nas ov(d)(đ)(j)e"....e neću vala![]()
evi ga i ovaj Bosanac iz Šamca pripoveda kako se trebaju izgnani Srbi iz Hrvatske ponašati...
to nije samo jedna lasta , evo i komšija Nenad isto kad se vratio , snađe se i sa poslom i drugim stvarima.
Samo treba biti hrabar, ovde se nude velike mogučnosti , pogotovu uz obalu, turizam i to.
Ja samo am napisao poruke krajišnicima da ne nasedaj na prekodrinske poruke o rvatima-koljačima, jer to ni tako..ovde je bre Švica za nas Srbe...ako si sposoban uspečeš.![]()
Ti nisi Srbin .
Srbin sam sa pedigreom, a ne kao vi prekodrinci kao "najveći Srbi" a već kod 3. ili 4kolena,imate imena u porodičnm stablu, kao npr. Šačir,Šuro,Nedžip,Merima...
Čak smo i izgledom različiti, pa pogledaj npr. Tomu Nikolića, Vladana Batića, Dušana Petrovića, ovde Srbi gde sam ja ne liče na takve ljudove
Ti i BH Srbin mozetepod ruku
![]()
Ja sam se vratio u Hrvatsku 98 godine pa sam poprimio takav govor i nije me stid jer Rvati su brate kulturniji od nas.
A tebe ako takve sitnice zabrinjavaju , nemoj se vračati u Kraijnu , ostani na šumadijskoj šljivi, Niškoj banji i po zimi na Zlatiboru. Ostani živiti tamo ako treba, jer nama Srbima nisu potrebna talasanja od strane takovikh kao ti.
Zapamti bre Vukovar,Knin nikad neće biti Loznica ili Vranje...kao što kazoh Turci vas preko Drine udaljiše od nas ...
Rvati su kulturniji ipak samo od tebe .
mada, i ti si prerusni rvat .
prezime Joksimović, svoje ime ne bi rekao...
al evo imena : predaka....pradeda je bijo Sisoje , a deda Odnenjegovane, a matori Gazimestanivoje....
svoje lično ime ne ću da kažem ali po preci ma se vidi plava srpska krv![]()
Srbin sam sa pedigreom, a ne kao vi prekodrinci kao "najveći Srbi" a već kod 3. ili 4kolena,imate imena u porodičnm stablu, kao npr. Šačir,Šuro,Nedžip,Merima...
Čak smo i izgledom različiti, pa pogledaj npr. Tomu Nikolića, Vladana Batića, Dušana Petrovića, ovde Srbi gde sam ja ne liče na takve ljudove
Ništa ne brini,ovo je forum...moraš da pustiš sagovornika da dobije krila.Slusaj ti kockasti,nisam ti ja misoni, znam te tico kad si jaje bila.
Uci misoni, " hrvati su varalice stare !"
.
Hebe ga ono Č umjesto Ć, to jednostavno nikada nisu mogli nauciti, a i ono
"to ni tako", jer to ni hrvaCki Srbin nikada nece reci.
AL nisi ukapirao da je BH Srbin musliman a ten11 Hrvat samo se predstavljaju kao Srbi da bi ocrnjivali Srbe.Procitaj malo pazljivije njihove postove pa ces i sam shvatiti da ni jedan Srbin (ma gde ziveo) ne moze pisati takve gluposti o Srbima.
Providni su kao staklo![]()
...
"Ako Dodik ne priznaje BiH i kaže da će referendumom rešiti pitanje izlaska iz BiH, a priman je u Srbiji uz najveće počasti, to za mene znači sumnjivu politiku", rekao je Mesić, ponovo optuživši Dodika da vodi razbijačku politiku prema BiH isto kao što je to činio Slobodan Milošević, samo drugim sredstvima.
...
Mesić je ocenio da takva politika "može dovesti do novih nestabilnosti i sukoba" kojima se ne vidi kraj, upozorivši da je u RS živelo 48 odsto Hrvata i Bošnjaka, a da od 220.000 Hrvata sada tamo živi oko 10.000.
...
Kako Mesić lepo ''štiti'' federaciju...Jedino što nikako ne da pare da pomogne tu federaciju,teško se 'vata džepa.Dežurni lažni dušebrižnik.I nepominje 250000 Srba kojih od 95.-te nema u Hrvatskoj.Pojela maca jezik.
Šteta što Stipe ne može uzeti još jedan mandat... još 5 godinica...a baš ga je krenulo...