krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.140
Karta neka SNS manipulacija kao da ju je Glišić crtao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li uopste provjerio sta dijelis, Rusija ,Bosna,Srbija sve preko 2000 dolaraZanimljiva statistika koja pokazuje da šijemo EU članice Grčku i Slovačku mada se Makedonija nekim čudom našla ispred nas. Takođe kao što vidimo Rusija je ispred svih navedenih zemalja: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage
1. Turska
2. Ukrajina
3. Albanija
4. Moldavija
5. Grcka
6. Slovacka
7. Bosna
8. Srbija
9. Makedonija
10. Belorusija
11. Portugalija
12. Bugarska
13. Letonija
14. Estonija
15. Madjarska
16. Crna Gora
Pogledajte prilog 1766150
Poserem ti se na KRUMPIR
Nominalni po PPP imaju manje., nekih 10%.Kekeci imaju višu.
Ja kupujem u kauflanda Jaerla u pakiranju od 5 kg, oprani i probrani, srednje veličine za samo 0,80 € redovna cijena.U hrvatskoj krompir duplo jeftiniji nego u srbiji
![]()
Hrvati su dignuli plate, prvo u javnom sektoru, a zatim im sledi i privatni. Problem im je prevelika emigracija, pa nema ko da radi, istovremeno ta emigracijy donosi pare. I to je dignulo plate, no bojim se da dugoročno neće moći. Upravo zbog toga im je glavni izvozni proizvod turizam u krizi, jer velike plate generiraju veće cene. Uz to su im penzije male. Izgleda da im je uvoz otisao severno, izvoz stagnira. Bice zanimljivo videti rasplet. Mislim da sledi jos veci uvoz radnika iz Azije, a sa time se njihova nacionalna struktura menja ubrzano. Džabe im i Dan oluje i Dan neovisnosti, sve ce to pojesti skakavci. Šteta onolikih žrtava i razaranja, proterivanja... tu mislim na sve bivse Jugose. Propadamo ubrzano.Kekeci imaju višu.
dobro sad, nije 350 ali je tu negde 100-250 kafa, pivo je medjutim preskupelo bas su ga preterali, toceno 300 dinara najjeftinije pivo, negde zna biti i 400+U beogradu u centru nemaš kafu ispod 350 dinara.
Ova lista je moguće da je realna. a to mislim po ovom podatku da je Rusija na vrhu kupovne moći u Evropi.Zanimljiva statistika koja pokazuje da šijemo EU članice Grčku i Slovačku mada se Makedonija nekim čudom našla ispred nas. Takođe kao što vidimo Rusija je ispred svih navedenih zemalja: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage
1. Turska
2. Ukrajina
3. Albanija
4. Moldavija
5. Grcka
6. Slovacka
7. Bosna
8. Srbija
9. Makedonija
10. Belorusija
11. Portugalija
12. Bugarska
13. Letonija
14. Estonija
15. Madjarska
16. Crna Gora
Pogledajte prilog 1766150
Po čemu je Rusija u vrhu?Ova lista je moguće da je realna. a to mislim po ovom podatku da je Rusija na vrhu kupovne moći u Evropi.
A to mislim iz razloga jer se dugo vremena 30 god bavim nekim hobijima i koje pratim, i uglavnom Evropljani iz EU su dugo godina bili ubedljivo vodeći u tim hobijima, ali poslednjih 10 god su EU hobisti nestali, iščezli, ali se zato uveliko ti hobisti pojavili u Rusiji.
A moje viđenje zašto su hobisti u EU iščezli je to zato što tamo više nema para, a zašto su u Rusiji hobisti se pojavili je zato što se u Rusiji bolje živi. Čak i u Belorusiji ima tih hobista u poslednjih 5-6 god,
I pre ove objavljene liste i tabele sam primećivao čak i pričao sa poznanicima da izgleda da se u EU više niko nikakvim hobijem ne bavi, a da se Rusi baš šire u tom pogledu i to mi je bilo čudno. A onda sam saznao da je u Rusiji račun za grejanje 1 evro mesečno i sve mi je bilo jasno
I to posle državnog© udaraKarta neka SNS manipulacija kao da ju je Glišić crtao.
Pa evo sad će da predstave novi Moskvič SUV.Po čemu je Rusija u vrhu?
Rusiju koja ima drzavno kontrolirane cijene nije moguće usporediti sa drzavama otvorene ekonomije.Pa evo sad će da predstave novi Moskvič SUV.
https://autoblog.rs/blog/auto/noviteti/2024/04/11/ovo-je-moskvic-8
Propade Toyota.
U stvari, to i nije Moskvič nego kineski JAC.