aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.750
Eto, gde su antirusi, da prokomentarišu ovo?
30 ljudi dnevno zbog online komentara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, umro sam od smehaMisliš ono kako ih TCC kupi po ulicama?
Aha, jedva čekaju da se bore a još više da poginu![]()
Ko su to antirusi? Ruskom narodu sve najbolje!Eto, gde su antirusi, da prokomentarišu ovo?
Pa nisu oni za demokratiju i slobode, za to smo mi antititoisti i pročetnici.U Srbiji skoro da nema niko ko je istinski demokrata i za slobodu govora, bez onog ali... Ovi kojima su puna ista demokratije i slobode su istovremeno okoreli titoisti i komunjare. Pa ti veruj u njihovu demokratičnost i slobodarstvo.
Dobro, onda antirusijanci, ako ćemo se orijetnisati po naslovu teme.Ko su to antirusi? Ruskom narodu sve najbolje!
Kao sponzorušice... samo trče za novcem i moći.Pa nisu oni za demokratiju i slobode, za to smo mi antititoisti i pročetnici.
Oni su za ono što zapad trenutno servira, pa ako se desi da to bude demokratija, super, ako se desi da je nešto drugo, svejedno će i to drugo oni nazivati demokratijom.
Mh, Rusi sve to redovno prate i unose sve podatke temeljno.
Da smo se kao društvo barem nešto ovajdili od toga, ali nismo. Ovajdio se režim i njegovi tajkuni.Kao sponzorušice... samo trče za novcem i moći.
Hromozomi su primer diktiranja vrednosti. DIKTIRANJA, a ne slabode da čovek sam bira svoje orijentacije i da ih javno zastupa!
Kod nas npr. rodno osetljivi jezik. Ali kod nas to ne može da se otvoreno diktira, jer mi smo izrazito demokratsko društvo.
Putin dakle diktira politiku, zapadni establišment društvene vrednosti u kojima se ne može diskutovati o represivnosti društva.
Rusi su KGBovska diktatura i za njih ništa nije čudno.Mh, Rusi sve to redovno prate i unose sve podatke temeljno.
Pa evo čovek ti je dao primer:Putin diktira i limitira osnovna ljudska prava slobode a ti pričaš o hromozomima.
Znaš li ti koja su osnovna ljudska prava i slobode
Pravo na samoopredeljenje
Pravo na slobodu
Pravo na pravne garancije
Pravo na slobodu kretanja
Pravo na slobodu mišljenja
Pravo na slobodu veroispovesti
Pravo na slobodu govora
Pravo na mirno okupljanje
Pravo na slobodu udruživanja
Hajde napravi mi tabelu koja od njih su ugrožena na Zapadu, u Rusiji i u Srbiji pa da diskutujemo dalje
U americi te izbodu nožem ili metak u glavu a u rusiji te uhapse. Šta je bolje?Putin diktira i limitira osnovna ljudska prava slobode a ti pričaš o hromozomima.
Znaš li ti koja su osnovna ljudska prava i slobode
Pravo na samoopredeljenje
Pravo na slobodu
Pravo na pravne garancije
Pravo na slobodu kretanja
Pravo na slobodu mišljenja
Pravo na slobodu veroispovesti
Pravo na slobodu govora
Pravo na mirno okupljanje
Pravo na slobodu udruživanja
Hajde napravi mi tabelu koja od njih su ugrožena na Zapadu, u Rusiji i u Srbiji pa da diskutujemo dalje
Niko ne opravdava njih samo su te tabele u poređenju sa Rusijom besmislene. Kladim se da u Severnoj Koreju niko nije uhapšen zbog toga i svi žive u miru i blagostanju, bar zvanični podaci njihove vlade to pokazuju.Rusi su KGBovska diktatura i za njih ništa nije čudno.
Šta reći za Bongistan? Pa čak ni u Srbiji onaj psiho ne hapsi desetine ljudi dnevno zbog objava na društvenim mrežama.
E, umro sam od smeha
Od držanja pola Berlina u svojim rukama do slavljenja kao uspeha što su isterali Ukrajince iz Kurske oblasti
Samo polako, Putin je u cvetu mladosti, a napravio je sistem pa kad rikne, neće se ni primetiti
![]()
Pa tu će i ostati. To je kao da se raspravljamo je li Kanada bliža Rusiji ili Americi. Izduvali su ga u državi sa kojom se graniče i u kojoj imaju veliki broj svog stanovništva.Pa nije samo Kurska oblast, pogodi ko je u Donbasu i na obalama Azovskog mora, u 80% Zaporožja i Hersona?
Ah da, tebi je to dokaz da Ukri pobjeđuju.
![]()
Ne pobeđuju Ukrajinci, već ginu, ali zajedno sa Rusima.Pa nije samo Kurska oblast, pogodi ko je u Donbasu i na obalama Azovskog mora, u 80% Zaporožja i Hersona?
Ah da, tebi je to dokaz da Ukri pobjeđuju.
![]()
I ako ostanu tu, to će za zapad i Ukrajinu biti izgubljen rat. Jer su si bili zacrtali istjerati Ruse sa zadnjeg milimetra bivše Ukrajine. Ali SVO još traje, polako, Rusi i ne pomišljaju prestati.Pa tu će i ostati. To je kao da se raspravljamo je li Kanada bliža Rusiji ili Americi. Izduvali su ga u državi sa kojom se graniče i u kojoj imaju velili broj svog stanovništva.
Ponavljam, nek i uzmu zvanično te delove istočne Ukrajine, pre 30 i nešto godina su bili u Berlinu. Ostatak Ukrajine je sada izrazito protiv njih, kao i cela istočna Evropa, osim pojedinaca mazohista u Srbiji, i ta priča je za njih završena.
Odesa će ostati nedosanjan san, a kamoli Berlin opet.
Sjajno!Odličan snimak koji dočarava slobodu i demokratiju u EU:
Ok, pobedili ste i najjači ste!I ako ostanu tu, to će za zapad i Ukrajinu biti izgubljen rat. Jer su si bili zacrtali istjerati Ruse sa zadnjeg milimetra bivše Ukrajine. Ali SVO još traje, polako, Rusi i ne pomišljaju prestati.
A šta se tiče tvog Berlina, možeš se tješiti i Parizom, i u njega su Rusi bili umarširali, samo što ni Berlin ni Pariz ne mijenjaju sudbinu Ukrajine.
Btw, sad Berlinom haraju klanovi bandi iz Libana, Palestine, Sirije i sl.
Građani prosto uzivaju. U Neukölln policija ne smije ni ući.![]()
U nastavku je rekla i "hvala Bogu što imamo demokratiju".Sjajno!
Eto najbolje ilustracije "razlike u demokratičnosti" između Rusije i Zapada.
U Rusiji Putin kaže "hapsim te" i uhapsi te.
U Evropi u trenutku kad te hapse, govore ti kako imaš slobodu govora i kao te ne bi hapsili oni EU, ali oni u Rusiji bi.![]()