MEŠANCI

Ovako za pocetak,,,,uzmes 2-3 boce i napunis vrucom vodom kada zadnji put ides kod njih da im das hrane uzmes ako imas neke krpe stare,peskire ili dukserice i stavis boce okolo i prekrijes krpama,,to je da im nocu nije hladno,,,,,,ako je mama kujica mrtva moras je maknuti odatle ,,,,,onda za ishranu U mleko može da se umeša presno žumance i malo pavlake i tako im davati da piju..,,Samo mleko nije dovoljno. Zato je neophodno poceti sa dopunskom ishranom vec od 15-20 dana.Dopunska ishrana mora biti slicna majcinom mleku da bi se sprecili neki poremecaji u varenju.Prihrana moze da izgleda ovako: 1. 1/2 l mleka, 2 zumanca, kocka secera, 20 kapi ad3, vitamin c i b kompleks
2. 1/2 l mleka, 100 gr mlevenog keksa, zobene pahuljice, 1 zumance, 20 kapi AD3 . Stenad prihranjujte 2-3 puta dnevno, zavisno od kolicine mleka keruse.Ovom recepturom se sluzite do 40-og dana zivota , s tim sto ce te povecavati kolicinu navedenih namirnica.U slucaju da kerusa odbije stenad , oni ce morati da se prihranjuju 5-7 puta dnevno, zato u normalnim uslovima sisaju svaka 3-4 casa. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovako imas na temi Pronadjena stenad rotvajlera -Pomoc tu ti je sve opisano moozes naci dosta korisnih savjeta ja sam i sama sve ovo izvadila odatle

Ovako za pocetak,,,,uzmes 2-3 boce i napunis vrucom vodom kada zadnji put ides kod njih da im das hrane uzmes ako imas neke krpe stare,peskire ili dukserice i stavis boce okolo i prekrijes krpama,,to je da im nocu nije hladno,,,,,,ako je mama kujica mrtva moras je maknuti odatle ,,,,,onda za ishranu U mleko može da se umeša presno žumance i malo pavlake i tako im davati da piju..,,Samo mleko nije dovoljno. Zato je neophodno poceti sa dopunskom ishranom vec od 15-20 dana.Dopunska ishrana mora biti slicna majcinom mleku da bi se sprecili neki poremecaji u varenju.Prihrana moze da izgleda ovako: 1. 1/2 l mleka, 2 zumanca, kocka secera, 20 kapi ad3, vitamin c i b kompleks
2. 1/2 l mleka, 100 gr mlevenog keksa, zobene pahuljice, 1 zumance, 20 kapi AD3 . Stenad prihranjujte 2-3 puta dnevno, zavisno od kolicine mleka keruse.Ovom recepturom se sluzite do 40-og dana zivota , s tim sto ce te povecavati kolicinu navedenih namirnica.U slucaju da kerusa odbije stenad , oni ce morati da se prihranjuju 5-7 puta dnevno, zato u normalnim uslovima sisaju svaka 3-4 casa. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovako imas na temi Pronadjena stenad rotvajlera -Pomoc tu ti je sve opisano moozes naci dosta korisnih savjeta ja sam i sama sve ovo izvadila odatle

Hvala,ali evo jutros sam video da je ziva..Samo u malo losem stanju..Nahranio sam je i dao joj vode..Videcemo sta ce se jos izdogatjati..Hvalla,poz. ;)

dsc5913.jpg

dsc6511.jpg

dsc5864.jpg
Kakve okiceeeee :aha:
grupe autora :lol::lol::lol: prelep je!:mrgreen:

Hvala :) Najveca maza koja postoji, nema osobe koja je dosla kod mene da je nije kupio :) Dok sa druge strane ova mala je prica za sebe :) Hoce da se mazi samo ako nekog upozna :)

Imam jedno pitanje..Nasla sam stene(skoro je rodjeno-mozda pre 2-3 dana,i jos nije progledalo)..Pa ako neko moze da mi pomogne,da mi da neke savete u vezi negove ishrane i ostalog...plizzz pomagajtee...Hvala unapred!! :DDD

E,narode..Sta mislite koliko bi vremena dnevno trebala majka da provodi sa stencima..? Posto ova,skoro nikada nije sa njima..A,oni verovatno gladuju..Jutros sam bio nije tu.. Popodne je bio moj brat,i o5 nije tu. I veceras,nije tu..U slucaju da se ni sutra ne pojavi..Moracu da preuzmem odgovornost na stenad.. Slikacu ih da vidite..I,ako moze neko da postavi oglas.. Hvala. :)

Pa,hranim ih,da jedu sami ali neprestano cvile. Ne znam da li joj se ista moglo desiti vidjam je tu po ulici..Ali,ona sebi trazi hranu..Kod njih vise ne dolazi.. Ja ih hranim mlekom i izmrvim malo svezeg hleba..Jedu ali nekako slabo.. I kad se najdeu cvile.. Ne znanm sta im je.

Pa,hranim ih,da jedu sami ali neprestano cvile. Ne znam da li joj se ista moglo desiti vidjam je tu po ulici..Ali,ona sebi trazi hranu..Kod njih vise ne dolazi.. Ja ih hranim mlekom i izmrvim malo svezeg hleba..Jedu ali nekako slabo.. I kad se najdeu cvile.. Ne znanm sta im je.

A, znači ona je dobro, samo je njih napustila? Koliko su otprilike stari sad? Nisam sigurna da im je hleb u mleku dovoljno hranljiv.

Evo ga besan pas pas, strah i trepet mog kraja :mafijas:

:sad2: Vidi joj beonjače, dobro je to jadno dete prošlo nepojedeno! :zcepanje: Dušica lepa.

Nazalost,lose vesti majka je puginula.. :( Ne znam koliko su stari oko 25-30 dana..Gledaju i prilicno su buckasti.. Ne znam koliko puta da ih hranim dnevno?! I cime.. ?! Svaka pomoc je dobrodosla..

Napisala ti je Evocati na onoj temi što si otvorio, žena je iskusna dosad je othranila legala i legala. To što ti deluju buckasto, moram da te razočaram, pre će biti da su gliste, ali za to moraš da ih pohvataš dva-tri puta dnevno i jednom po jednom da daješ sirup ili pastu.

Ljudi, potrebna mi je vaša pomoć - pre nekih 10-15 dana našla sam malo štene, mešanca, na sred poljane, staro negde oko 20-25 dana. Jedna devojka mi je preporučila ovaj forum, tako da što se tiče ishrane, nege, parazita i sl. to sam sve ovde pročitala, tako da to sada nije problem. Juče sam je opet vodila kod veterinara, uskoro će biti i vakcinisana. Već su počeli zubići da joj rastu, počinje da skače i da se igra, ali pomislili smo u zadnjih par dana da ona možda ne vidi. Veterinar kaže da bi trebala već da progleda, ali ona i dalje udara u sto, zid, čanče, pa smo rešili da je vodimo i kod očnog. Lekar kaže da svetlost prolazi kroz zenicu, ali ne zna šta se dalje dešava (oko joj je mnogo manje od ljudskog,pa ne vidi dr. lepo), mada ona ne reaguje na jaku svetlost i na testove koje je radio sa njom, nego isključivo reaguje na zvuk i miris. Kažite mi, da li neko od vas ima iskustvo sa malim slepim štencima? Kako mu pomoći? Unapred vam HVALA na odgovorima!!!

Ja tek sad videh. Psi su makrosomati...tako da njima vid nije primarno culo. Ako je stene i slepo ono moze savrseno da funkcionise u poznatoj sredini..tako da jedino treba da pazis na ostre ivice po kuci, gde je setas i da je ne pustas sa povodca.

pre mesec i po dana sam dobio na poklon štene staro mesec i po dana, tako da sada ima tri meseca. Rečeno mi je da je to mešanac terijer. Do sada nisam imao iskustva sa psima tako da ne znam da li je mešanac terijer ili nešto drugo. Prilažem dve njegove slike. Nadam se da neko ko ime iskustva može da bolje proceni o kakvom mešancu je reč. Inače, nazvali smo ga Johny.

Back