lassie
Primećen član
- Poruka
- 599
Ovako za pocetak,,,,uzmes 2-3 boce i napunis vrucom vodom kada zadnji put ides kod njih da im das hrane uzmes ako imas neke krpe stare,peskire ili dukserice i stavis boce okolo i prekrijes krpama,,to je da im nocu nije hladno,,,,,,ako je mama kujica mrtva moras je maknuti odatle ,,,,,onda za ishranu U mleko može da se umeša presno žumance i malo pavlake i tako im davati da piju..,,Samo mleko nije dovoljno. Zato je neophodno poceti sa dopunskom ishranom vec od 15-20 dana.Dopunska ishrana mora biti slicna majcinom mleku da bi se sprecili neki poremecaji u varenju.Prihrana moze da izgleda ovako: 1. 1/2 l mleka, 2 zumanca, kocka secera, 20 kapi ad3, vitamin c i b kompleks
2. 1/2 l mleka, 100 gr mlevenog keksa, zobene pahuljice, 1 zumance, 20 kapi AD3 . Stenad prihranjujte 2-3 puta dnevno, zavisno od kolicine mleka keruse.Ovom recepturom se sluzite do 40-og dana zivota , s tim sto ce te povecavati kolicinu navedenih namirnica.U slucaju da kerusa odbije stenad , oni ce morati da se prihranjuju 5-7 puta dnevno, zato u normalnim uslovima sisaju svaka 3-4 casa. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovako imas na temi Pronadjena stenad rotvajlera -Pomoc tu ti je sve opisano moozes naci dosta korisnih savjeta ja sam i sama sve ovo izvadila odatle
2. 1/2 l mleka, 100 gr mlevenog keksa, zobene pahuljice, 1 zumance, 20 kapi AD3 . Stenad prihranjujte 2-3 puta dnevno, zavisno od kolicine mleka keruse.Ovom recepturom se sluzite do 40-og dana zivota , s tim sto ce te povecavati kolicinu navedenih namirnica.U slucaju da kerusa odbije stenad , oni ce morati da se prihranjuju 5-7 puta dnevno, zato u normalnim uslovima sisaju svaka 3-4 casa. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovako imas na temi Pronadjena stenad rotvajlera -Pomoc tu ti je sve opisano moozes naci dosta korisnih savjeta ja sam i sama sve ovo izvadila odatle