Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Koliko Mercedes klubova ima uopste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOzda su auti na test voznji,kod nas ima toga,odes u salon i pitas ih da si zainteresovan da probas auto,i oni ti ga daju,uglavnom ti modeli za probu imaju nalepnice tog tipa.Ovde po gradu je u toku neki "mercedes-pa nešto-experience"
Masu novih mercedesa se vozi po gradu sa tim nalepnicama ....
За викенд сам гледао и возио се пар км у новој Е класи... јбте оно је спејс шатл... значи све живо има... типа има ИЦ сензоре и јавља да су на путу пешаци и приказује им локацију и одаљеност, сјајна ствар за вожњу ноћу... наравно препознаје друга возила у околини (сјајно за неосветљене будале)... ма лудило... али и цена је наравно додатно лудило))
Zar ti brojevi ne idu nekim redom?Evo jednog W136 iz Bosne:...
ne bas recimo gull-wing je W198 od '55 do '63 pa w113 '63 - '71 pa w107 '71 - '91 ja mislim da nema redaZar ti brojevi ne idu nekim redom?
И ја исто... кад видим оно сипање по 500 или 1000дин забио бих им метак у чело![]()
Лоше сам се изразиЈо... мислио сам на оне који сваки други дан сипају по 500... они којима 500 или 1000дин траје месец или више дана то је ок, али ови што ''сипуцкају'' ми иду на нерве само тако, а таквих је много![]()