vd
Domaćin
- Poruka
- 3.147
mislim da je ,, izveštaj sa kopa ,, realno prikazao odnose među terencima ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idemo redom...ne nosis kanister, imas 2 rezervoara od po 39 litara, trosi na terenu u proseku 21-22L, a MB 290 GD trosi u istim uslovima oko 15-16L...G u kratkoj verziji se nije nudio sa 7 sedista, jednostavno nema mesta za njih...obzirom da UAZ ima od 80-90HP, a 290 GD 129HP, jace verzije nam jednostavno nisu potrebne i sa te strane i ovaj motor zadovoljava...danas bi to bio G 270 CDI, ovaj nas je iz 2001. godine...By Bojan:Da covjek je naveo neke objektivne razloge medjutim kupujes li UAZ onda znaj da ti treba jos jedan auto za gradsku voznju, pored toga treba ti jedno kanister od 100 l nafte ili benzna, prije bih rekao da je benzin, a pogledaj kod Puch koliko on trosi i uporedi ga. Dalje ko kaze da Puch nema 7 sjedista, pa ti ako zelis mozes ih naruciti kad ih kupujes. Dalje jos jedan razlog on je uporedio najslabiju verziju koja se prodavala ako me sjecanje dobro sluzi do 2002 god. Sta je s modelima G 270 CDI, G 400 CDI, G 280, G 320, G 500, G 55 AMG - svaki od navedenih je jaci od tog koji je on naveo. I jos nesto na gorivu koje potrosi UAZ na 100.000 predjenih kilometara, mozes ustedjeti razliku u cijeni. Sve ostalo sto je naveo je u redu i priznajem kao dokaze protiv (npr. veliki medjuosovinski razmak u dugoj verziji itd.)
ne vidim ofense u mom prethodnom postu, samo sam odgovorio na tvoju repliku...izvinjenje imas i sa moje strane, ako si se ti nasao uvredjen, ovde ja u principu izbegavam prepirke...By Bojan:Ne bih da ovo predje u prepirku, ali pogledaj sam sto si naveo, UAZ sa oko 90 ks trosi 21/22l a puch sa 129 15/16l. Ja sam licno vidio kratki puch sa 7 sjedista. Dva su u gepeku.
Sve ostalo je OK i ja se izvinjavam ako sam te necim uvrijedio, izmedju ostalog ovo i jest forum na kome moze reci svako svoje misljenje i komentar, pa bio on pogresan ili ne.
Volio bih znati koji je to terenac po tvom ukusu!
:shock: Ma kakvi prasići! Šta ti je Srbin - odmah na stomak misli!Kad_LupimLupim:Aha, dusu dalo za prevoz motornih testera, brenera, nagaznih mina, lovackih ponosa, gradjevinskih elemenata, kerova, zivine, prasica...![]()
![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Aha, dusu dalo za prevoz motornih testera, brenera, nagaznih mina, lovackih ponosa, gradjevinskih elemenata, kerova, zivine, prasica...![]()
![]()
![]()
Espanol:Zaista zadivljujuće! Tamno drvo na sivoj plastici, pravi primer čuvenog švapskog ukusa. Mora biti da je jako prijatno po terenu kod skakanja držati glatki drveni volan. A i ona letvica na držaču za saputnika je baš šarmantna...![]()
Kad_LupimLupim:Jel moze samo neko da mi napise kako se ovo U A Z cita, onako srpski po Vuku! Neki mi pominju Vaz, pa zato pitam.
Espanol:Zaista zadivljujuće! Tamno drvo na sivoj plastici, pravi primer čuvenog švapskog ukusa. Mora biti da je jako prijatno po terenu kod skakanja držati glatki drveni volan. A i ona letvica na držaču za saputnika je baš šarmantna...![]()