MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hpim1349bq8.jpg

Onda ovakav sa dva kompresora. Pa će da radi od početka.

Za milionče ili koliko već košta, bilo bi i bezobrazno da nema sve vrhunsko...karbon, Brembo blabla...
Mada bi ja kao skromni mladić (od 35 leta :lol:) sa juga ove bedne države bio sasvim zadovoljan i sa C klasom Brabusa ili AMG-a - svejedno... Ma ne mora ni da je Brabus/AMG... Ali kad para udari u glavu sve je malo i malo i malo...

Da se pohvalim, sinoć sam imao čast da se provozam u McLaren SLR Mercedesu, naravno kao suvozač. Kao što se može pretpostaviti, auto je sve samo ne auto. Već sam našao odgovarajuću reč - SOTONA, NEMAN,... Stravična ubrzanja, još brutalnija kočenja (keramičke pločice, kao i diskovi)... Na svakoj krivini dodavanje gasa je uzrokovalo drift, za mene veoma neprijatan moram priznati jer ipak se sedi neposredno ispred zadnjih točkova, dok su prednji ko zna gde tamo napred i svakim driftom sam se lelujao koji metar levo, pa onda koji metar desno... A kad uhvati asfalt nakon toga, nisam znao gde da se hvatam... Jedva izađoh iz auta, histeričnog osmeha na licu...

A ja mislio da je moj auto jak, da ide kao po šinama... Eh jomini... :sad2:

Padalo mi je na pamet da ga pitam da i meni da da vozim, ali nisam hteo da preterujem... Teško da se takav auto daje nekom jominiju da ga provoza, čak i u automatskom modu.

Back