MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da je presao toliko ,samo uz redovan servis , bez generalne, sa jednim motorom , bez zamene i jednog vitalnog dela , da je prva farba i td. , da je vozen i odrzavan u Nemackoj tj. da je evidencija predjenih km. i zamenjenih delova vodjena po nemackim standardima - pa i da se primimo na pricu .
U cemu je poenta ako je zamenjeno 99% delova ?
A inace , grci su poznati po perfekciji , azurnosti , preciznosti , odgovornosti ... ?
lgh (23).gif

7edc_2.JPG

D4ch$:
sinoc sam u ks-u video neki stariji mercedes, dvosed...kabriolet...sl-slk, ne znam ni ja shta je...po dizajnu bi reko da je tu negde do 65, nikako posle. alu felne 17-18incha(niklovane), dosta hromiranih delova....krivo mi shto sam bio u zurbi i nisam stigo da uslikam...posle sam se vratio, al' njega nije bilo

Najverovatnije si video Pagodu (W113)

3cd430d799.jpg

Od 1963. do 1971. proizvedeno je nesto manje od 50,000 komada. Isao je oko 200km/h, a motori su bili linijski sestaci.
230SL - 150 ks
250SL - 150 ks (najredji)
280SL - 170 ks

jel zna neko da li postoji 190 coupe?veliki sam ljubitelj mecke i ne zanima me da li postoje bolji :D

postoji ali mislim da je to radjeno u privatnim gražama;skidana zadnja vrata,varen lim,sečen krov jer na google-u ne postoji jednostavno 190 coupe,drugar mi reče urađena je manja serija,pa videla bi se neka slika:think:

zolax:
jel zna neko da li postoji 190 coupe?veliki sam ljubitelj mecke i ne zanima me da li postoje bolji

dualcore:
postoji ali mislim da je to radjeno u privatnim gražama;skidana zadnja vrata,varen lim,sečen krov jer na google-u ne postoji jednostavno 190 coupe,drugar mi reče urađena je manja serija,pa videla bi se neka slika

Da se odgovori i na ovo:

Fabrika je W201 isporucivala iskljucivo u sedan verziji.
Druge firme su radile konverzije u kabrio i kupe, kao npr Shulz.

2520125183_9a0000563b.jpg

2520122531_185df0b5f8.jpg

Back