Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Mozda je odrzavana u ovlascenom servisu (mada sumnjam, ipak je Grcka u pitanju a i ne znam kako se u tu varijantu uklapaju ona dva rezervna motora...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
D4ch$:sinoc sam u ks-u video neki stariji mercedes, dvosed...kabriolet...sl-slk, ne znam ni ja shta je...po dizajnu bi reko da je tu negde do 65, nikako posle. alu felne 17-18incha(niklovane), dosta hromiranih delova....krivo mi shto sam bio u zurbi i nisam stigo da uslikam...posle sam se vratio, al' njega nije bilo
Skrnavljenje...Supercharged 427 u 450SEL
![]()
u ochio sam OKRUGLE farove napred :???: nije bila ova u pitanju.Najverovatnije si video Pagodu (W113)
![]()
Od 1963. do 1971. proizvedeno je nesto manje od 50,000 komada. Isao je oko 200km/h, a motori su bili linijski sestaci.
230SL - 150 ks
250SL - 150 ks (najredji)
280SL - 170 ks
jel zna neko da li postoji 190 coupe?veliki sam ljubitelj mecke i ne zanima me da li postoje bolji![]()
Biće da je to onaj s okruglim farovima što je tražen, još je i 190. A vidite ovog:
CLC?
QUOTE]
taj je,hvala![]()
zolax:jel zna neko da li postoji 190 coupe?veliki sam ljubitelj mecke i ne zanima me da li postoje bolji
dualcore:postoji ali mislim da je to radjeno u privatnim gražama;skidana zadnja vrata,varen lim,sečen krov jer na google-u ne postoji jednostavno 190 coupe,drugar mi reče urađena je manja serija,pa videla bi se neka slika