Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Jedini Mercedes koji zadovoljava sve moje kriterijume ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitao sam sve teme na ovom forumu i primetio sam puno slicnih koje se bave ovom tematikom.. Kako ima puno onih koji su bolje upoznati u karakteristike ova dva automobila, zamolio bih ih da napisu nesto o njihovim osobinama, vrlinama i manama, performansama itd.. mislio bih da bi bilo merodavno da se uporede oni od posle 1989 god, kada je 124 bitno izmenjen.. Voleo bih i da cujem i one koji su bili vlasnici ovih vozila i njihova iskustva sa njima.. unapred hvala
.Od tada se ne vozi(na prodaju je) Koliko sam ja cuo, 250 turbo dizel je sa svojih 125ks najbolja varijanta za W124 sto se odnosa performansi i potrosnje tice. Inace, pobra ima 250D i ide sasvim solidno, nista posebno, ali nije ni mrcina.
@Kverta: Ja sam vozio samo 250 D, i presao sam sigurno oko 300km, sto po gradu, sto na otvorenom. Sta znam, to da li je spora zavisi uglavnom od toga sta si vozio pre toga, kao i kakvi su ti standardi. Ja sam u nju seo iz Golfa II 1.6D i (logicno) nisam imao zamerki na performanse. Takodje, Benz me nikada nije asocirao na neko jurcanje, pa nisam ni bio ambiciozan sto se pedale gasa tice. Po gradu ionako ne divljam, a na otvorenom, kad uhvati zalet, joj najvise prijaju brzine izmedju 100 i 120 km/h. Drugar cija je Meca kaze da je fabrika deklarisala potrosnju od 7.5 litara na sto pri 120 km/h.
Gledas znacku na haubi, drzis ogromni volan u rukama i osecas kako se ljulja kao ladja... Jednostavno, auto za uzivanje!![]()
![]()
![]()
Ovaj je nekad davno pominjan ovde. Mercedes C111 Wankel. Kao mali sam imao igračku i kod njega sam prvi put od ćaleta čuo za wankel motor.
C111 je bio ekstremno brz i jak, ali imao je mnogo problema sa ler gasom. Mislim da nije zaživeo nekuveću proizvodnju. Ili čak nije uopšte, nisam siguran.
Ovo boldovano dosta govori o njemu i njegovom kvalitetu.
Šteta.jomini:Materijali pre svega, a ni Nemci nisu baš kao braća Japanci. Ne može svako...
Crash and Burn:Ovo boldovano dosta govori o njemu i njegovom kvalitetu.
Gde su Japanci bili '69 u autoindustriji?
Druga stvar, sa Wankelom je isao oko 290 km/h, a sa turbodizelom 320 km/h! Uzmi u obzir da je ovo postignuto pre 30 i kusur godina