Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Jedini Mercedes koji zadovoljava sve moje kriterijume ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitao sam sve teme na ovom forumu i primetio sam puno slicnih koje se bave ovom tematikom.. Kako ima puno onih koji su bolje upoznati u karakteristike ova dva automobila, zamolio bih ih da napisu nesto o njihovim osobinama, vrlinama i manama, performansama itd.. mislio bih da bi bilo merodavno da se uporede oni od posle 1989 god, kada je 124 bitno izmenjen.. Voleo bih i da cujem i one koji su bili vlasnici ovih vozila i njihova iskustva sa njima.. unapred hvala
Koliko sam ja cuo, 250 turbo dizel je sa svojih 125ks najbolja varijanta za W124 sto se odnosa performansi i potrosnje tice. Inace, pobra ima 250D i ide sasvim solidno, nista posebno, ali nije ni mrcina.
@Kverta: Ja sam vozio samo 250 D, i presao sam sigurno oko 300km, sto po gradu, sto na otvorenom. Sta znam, to da li je spora zavisi uglavnom od toga sta si vozio pre toga, kao i kakvi su ti standardi. Ja sam u nju seo iz Golfa II 1.6D i (logicno) nisam imao zamerki na performanse. Takodje, Benz me nikada nije asocirao na neko jurcanje, pa nisam ni bio ambiciozan sto se pedale gasa tice. Po gradu ionako ne divljam, a na otvorenom, kad uhvati zalet, joj najvise prijaju brzine izmedju 100 i 120 km/h. Drugar cija je Meca kaze da je fabrika deklarisala potrosnju od 7.5 litara na sto pri 120 km/h.
Gledas znacku na haubi, drzis ogromni volan u rukama i osecas kako se ljulja kao ladja... Jednostavno, auto za uzivanje!![]()
![]()
![]()
Ovaj je nekad davno pominjan ovde. Mercedes C111 Wankel. Kao mali sam imao igračku i kod njega sam prvi put od ćaleta čuo za wankel motor.
C111 je bio ekstremno brz i jak, ali imao je mnogo problema sa ler gasom. Mislim da nije zaživeo nekuveću proizvodnju. Ili čak nije uopšte, nisam siguran.
Ovo boldovano dosta govori o njemu i njegovom kvalitetu.
jomini:Materijali pre svega, a ni Nemci nisu baš kao braća Japanci. Ne može svako...
Crash and Burn:Ovo boldovano dosta govori o njemu i njegovom kvalitetu.
Gde su Japanci bili '69 u autoindustriji?
Druga stvar, sa Wankelom je isao oko 290 km/h, a sa turbodizelom 320 km/h! Uzmi u obzir da je ovo postignuto pre 30 i kusur godina