MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
***** ga, ja videh C 200 CDI sa tim AMG body kitom (sto je jedina veza sa AMG Mercedesom) i imao je jedan izduv. Poenta je da AMG body kit (ili AMG Styling, kako pise na onom linku) nije isto sto i AMG.

***** ga, ja videh C 200 CDI sa tim AMG body kitom (sto je jedina veza sa AMG Mercedesom) i imao je jedan izduv. Poenta je da AMG body kit (ili AMG Styling, kako pise na onom linku) nije isto sto i AMG.

Pa AMG su kao neke trkacke verzije,a ovde su napisali "C AMG" verovatno zeleci da privuku kupce,iako to nije bas pravi AMG

Gledam neshto cene za G550 us model i G500 evropski model, koliko kapiram isti su skroz V8 388 konja.
Evropski koshta u nemachkoj 97.500 evra osnovna cena i onda te josh deru za dodatnu opremu samo tako.
US koshta 105.700 dolara i doplata za bilo shta jednostavno ne postoji
This vehicle is equipped with all available equipment as standard. No additional packages or options available.
... ima bukvalno sve od dodatne opreme.
Sve ja to razumem...us vs. evropa sve je to u redu ali bre razlika u ceni je drastichna... :roll:

86937727.jpg

Taj C 200 CDI sa AMG opremom izgleda extra spolja .... ali unutra .... Razočarao sam se kad sam seo u njega ... barem ovaj model koji ide za naše tržište ... unutra suv kao neki reno.... plastikaner. Bio na sajmu ovde, malo je falilo da ga uzme mladji brat... ali ipak nije :)

I sad recimo ja uporedim moju c klasu sa tim, kome evo vec ide 6-ta godina .... i to classic oprema.... nebo i zemlja :)

Taj C 200 CDI sa AMG opremom izgleda extra spolja .... ali unutra .... Razočarao sam se kad sam seo u njega ... barem ovaj model koji ide za naše tržište ... unutra suv kao neki reno.... plastikaner. Bio na sajmu ovde, malo je falilo da ga uzme mladji brat... ali ipak nije :)

I sad recimo ja uporedim moju c klasu sa tim, kome evo vec ide 6-ta godina .... i to classic oprema.... nebo i zemlja :)

Zavisi sta od te AMG opreme se uzme,imaju sedista,volan i ekstra lajsne,mada ako hoces da ti izgleda auto malo drugacije od ostalih onda uzmes designo,to retko ko ima,drugacija je boja koze i boja kontrolne table i daleko je bolje uradjeno.

Back