Mentalna kastracija

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)
Јој како ништа не знате о ерекцији:sad2:

Није губитак моћи (карања), већ је губитак воље (карања)

Компренде?

Taj originalan humor govori o Vašoj nenadmašivoj dubini razmišljanja.

Nisam na Vašem nivou, nemate šta trošiti riječi na mene.

Gospođo, želim Vašem nenadmašivom intelektu laku noć 😉
Нисам ни намеравала, са радошћу допуштам да демонстрираш своју менталну надмоћ на теми. 🍀 :D

Мислим да не разумеш, нису неспособне, само допуштају да мушкарац то уради за њих.
Не доказују да могу, ме такмиче се, не набијају му на нос да умеју боље од њега или без њега.
Inače, nastupio je bezveze nesporazum.

I ja uvijek pitam da mi se otvori tegla i ostalo. To su sve sitnice i slatko je. 😁
Ali, za život, karakterno je bolje ne biti djevojčica i zavisna od partnera kao od oca. I ako ti se nešto radi ili negdje ide, sebi omogućiti i ne biti, bukvalno, djevojčica.

Nadam se da se sada razumijemo?

dakle sta smo naucili na ovoj temi, muskarcima ne smeta ako je zena mentalno jaka, cak iako je fizicki jaka ali ne preterano
Komšija, zamisli da imaš ženu čije šale ne razumeš, koja se bolje razume u mnog oblasti, finansije su joj laganica. Okolina je obožava jer je uvek tu za njih, u svakom društvu se odlično snalazi i ume da pokrene razgovor i da bude prijatno pametna. Hoćeš da kažeš se u nekom trenutku ne bi osetio da si malo ''ispod'' nje?

Komšija, zamisli da imaš ženu čije šale ne razumeš, koja se bolje razume u mnog oblasti, finansije su joj laganica. Okolina je obožava jer je uvek tu za njih, u svakom društvu se odlično snalazi i ume da pokrene razgovor i da bude prijatno pametna. Hoćeš da kažeš se u nekom trenutku ne bi osetio da si malo ''ispod'' nje?
ne.dok covek ne nauci da ima neko pametniji, lepsi, bolji on je nesposoban za prijateljstvo.mnogi uspesni cak savetuju da se covek okruzi pametnijima od sebe.ni malo mi to ne bi smetalo.nikad i nije.meni je to interesantno

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)
Ne radi se toliko o mentalnoj snazi žene koliko o njegovom strahu od njenog temperamenta - proradi mu sujeta da ne ostane u senci, ...
Mentalno jaka žena melje sve pred sobom bukvalno. Nesvesno.
To je njena suština, ne može pobeći od sebe.
Kao takva je veliki izazov za bilo kog muškarca, koliko se snažan osećao.
I sled dogadjaja dalje svima poznat ...
...

Poražavajuća je činjenica da se muškarac u. toj situaciji oseća kao zarobljena zver u kavezu i ne kontroliše racionalno svoje ponašanje.
Zbunjen, preplašen.

Лепо ти рекох да питаш свог комшију Проф.др. Јову, он око тих ствари све зна

Žene u savremenom dobu se uče od malena da budu sposobne, i za one poslove koji su ranije bile muški, a opet njena priroda je takva da želi da se preda jačem od sebe. to je prirodno. I ako takvog ne uspe da nađe to je za nju problem. Kažem, ne govorim o preteranom egu, već normalnom. No međutim, dobro je što se dešava da takvi postoje, to su obično alfe i upravo zato se mnoge žene lože na njih.

Inače, na nivou seksa ovo je sve lako rešiti, mislim ako ga ona poželi i on nju nezavisno od ovih pitanja, sama hemija se postara za sve to.
A ovi ostali bete, game, omege ne yebu sta?

Свакој непотпуној или несигурној особи неко сличан смета у близини.
Онима стабилним и који ,,знају да све не знају" ће бити драгоцен сваки тренутак у њеној/његовој близини.

Свакој непотпуној или несигурној особи неко сличан смета у близини.
Онима стабилним и који ,,знају да све не знају" ће бити драгоцен сваки тренутак у њеној/његовој близини.
Ja upravo i pitam za te ''nesvesne''. O nijima i jeste tema i o njihovoj nemoći da prihvate takvu ženu.

Back