Mentalna kastracija

Meni su ove stvari apsolutno dosadne i ne znam ni što sam pisala, osim što je svima jasno da je osobu koja je u glavi jaka teško zavesti drugačije nego čistom erotikom, neinsistiranjem na razgovorima I prepuštanjem primarnim nagonima.

Ментално јаку особу карактерише непоколебљивост под налетом страха, патње, али и задовољства.

У генетици мушкараца је женско споловило, а ментална снага остаје некако у другом, трећем плану.
Cini ti se, vecina muskaraca i ne pada bas na pr na zenu koja digne noge prvom koji je zadivi necim a ostali stop. Postoji proces ali je on drugaciji od "nemoguca sam, fasciniraj me"

Cini ti se, vecina muskaraca i ne pada bas na pr na zenu koja digne noge prvom koji je zadivi necim a ostali stop. Postoji proces ali je on drugaciji od "nemoguca sam, fasciniraj me"
Признајем, нисам те разумео. Ти не би "пао" на згодну жену која ти понуди? Остали су остали, немају сада везе, ти си у питању?

Признајем, нисам те разумео. Ти не би "пао" на згодну жену која ти понуди? Остали су остали, немају сада везе, ти си у питању?
Pao bih n lepu zenu s kojom ostvarim super eroticni naboj i energiju a ne na zenu koja mi prestavi svog vadzajnera kao portal sumeritsku knjigu za drugu dimenziju namenjnu samo za one koji znaju da izgovore " klatu veratas niktos." dok je drze u ruci.

Ментално јака жена, као и мушарац, да кажемо особа нема потребу за доминацијом било које врсте па самим тим не угрожава никога.

Могуће је да интелектуално јача партнерка изазива несигурност, али и у том случају ако је мудра, неће му то сметати, напротив.

Однос није борба, није такмичење.
А оно што смем да потпишем је да су сви мушкарци склонији нежнијим женама у смислу да могу да им помогну, отворе теглу и слично :D

Вечите девојчице су премијум роба.
A zašto bi devojčice bile premijum?
Pa zar mnogi muškarci ne kritikuju žensku nesamostalnost i nesposobno da funkcionišu same bez partnera?

Ne želi svaka da bude devojčica, jer to znači da zavisi i da treba da sluša partnera.
To nije ostvarena osoba, ako ne može da radi šta želi. To je prilagođena osoba, i ostaje devojčica jer nema dovoljno jačine da postane žena.

Odgovor je ne, što se može vidjeti na svakom ćošku, jer bezbroj muškaraca kraj sebe ima mentalno jaku partnerku.

Naravno, nadam se da mentalno jaka partnerka nije sinonim za drkoša, jer onda moram prepraviti prvu rečenicu.
Ne, nisam mislila ni na arogantne ni nadmene. Mislila sam na puno žena koje jesu mentalno jače i to dokazano u mnogo situacija. ,@Paula je dala dobro objašnjenje na šta se misli.

A zašto bi devojčice bile premijum?
Pa zar mnogi muškarci ne kritikuju žensku nesamostalnost i nesposobno da funkcionišu same bez partnera?

Ne želi svaka da bude devojčica, jer to znači da zavisi i da treba da sluša partnera.
To nije ostvarena osoba, ako ne može da radi šta želi. To je prilagođena osoba, i ostaje devojčica jer nema dovoljno jačine da postane žena.
Мислим да не разумеш, нису неспособне, само допуштају да мушкарац то уради за њих.
Не доказују да могу, ме такмиче се, не набијају му на нос да умеју боље од њега или без њега.

Није. То су неретко жене које је неко слагао да су "ментално јаке" а оне пале на то јер су сујетне. Мушкарци траже компатибилног партнера с којим може да се сарађује, а то значи партнера који поседује менталне особине другачије од мушких, које надопуњују његове. Мужевност код мушкараца и женственост код жена се нападају пре свега из политичких разлога, а не из хуманитарних ( као што су борба против токсичних мушкараца и ослобађање жена од опресије. ) Тако се ослабљује народ а онај ко влада над њим одржава на власти.

Иначе, од када ти, тако добра и фина, отвараш запаљиве теме?
Mentalnost se ne "pretresa" na sastanku stanara zgrade da bi neko te žene ubeđivao da su jake
:mrgreen: osobina koju ispolje kroz teške životne okolnosti koje prebrode zahvaljujući svom mozgu. Nemoj mi reći da će svi razumeti, recimo, humor mentalno jake žene i da će se nasmejati? I sada od takve žene treba ocekivati da se prilagodi muškarcu s kim nije na istom novou? Ili u braku, ona je ta koja mnogo uspešnije barata finansijama, bolje je obaveštena i upućena u razne oblasti. Da li će se muškarac, bez obzira što ona to ne potencira, da se u nekom trenutku oseti ugroženo?
Tema nije zapaljiva već aktuelna ;)

Poslednja izmena:
Био сам са партнерком која је положила тест за "Менсу", нешто стравично, преко сто педесет, нисам разумео ни када ми је дала решења на питања која је она решила и опет је био нормалан мушко женски однос. Не дуго, али не због њене апсолутне интелектуалне супериорности. Много прозаичније.

Мислим да не разумеш, нису неспособне, само допуштају да мушкарац то уради за њих.
Не доказују да могу, ме такмиче се, не набијају му на нос да умеју боље од њега или без њега.

Ako uradi. Nije problem ako je on sposoban da uradi, vec u svim onim mentalnim i drugim situacijama ako nije sposoban. pa njena sposobnost dođe iznad njegove.

Lako je pametnoj zeni prepustiti dominaciju i vodjsto i da on sve uradi. To je najlakse. Ja ne vidim problem u takmicenju, samo neko ko je slab ce da se takmici jer je slab i treba mu potvrda. Neko ko je jak se ne takmici.

Ako uradi. Nije problem ako je on sposoban da uradi, vec u svim onim mentalnim i drugim situacijama ako nije sposoban. pa njena sposobnost dođe iznad njegove.

Lako je pametnoj zeni prepustiti dominaciju i vodjsto i da on sve uradi. To je najlakse. Ja ne vidim problem u takmicenju, samo neko ko je slab ce da se takmici jer je slab i treba mu potvrda. Neko ko je jak se ne takmici.
Тако је! Када се појави такмичење у било чему, ту љубави нема.

Написаћу нешто непопуларно, можете и трулим парадајзом да ме гађате, али на сваком кораку, што у реали што на нету наилазим на Челичне, Јаке, Ненадјебиве, Снажније итд..женске особе.

Не памтим када сам наишла на слабу.
Свака за себе мисли да не Ментални горостас и да је грешка природе што је тако фабулозну мушкарци не обођавају безусловно.
И од тога ми се с...

:aha:

Pa nema se tu šta razumjeti 🤣
To što si napisala je površno, a ono šta sam ja opisala je karakterno posmatrano.

Moja žena je obrazovanija od mene i generalno je uspešnija kad je u pitanju učenje, posebno jezika (to joj je i struka). Ume to da malo utiče na samopouzdanje ali ne preterano. A opet, zahvaljujući njoj u mom životu, toliko toga sam otkrila i toliko toga naučila.

Ako nju ostavim po strani, ložile su me pozicije moći i naravno potreba da taj odnos transformišem u svoju korist. To je nešto na nesvesnom nivou, ta vrsta ložnjave, tek stepenicu iznad najprostije fizike.

Back