Mentalna kastracija

А рецимо

Да ли ментално јачи партнер утиче на смањење либида?

:D
Утиче заиста много фактора, али "ментално јачи партнер" дефинитивно није на тој листи! Може само да ти импонује у друштву партнерка која интелектуално доминира и при томе атрактивно изгледа, а не да шеташ само згодне глупачице. То је већ и блам. Да се малтене извињаваш људима који те познају зашто си је повео?

Па ок за шетање, ал кад дође до секса?
Све ок?
Па зашто не би било? Жена је жена. Не стављам јој сонду у главу, него неку другу сонду и свиђа им се. Без обзира на IQ. А свиђа се и мени.

I da ponovim, ne radi se ni o kakvoj porpagandi a ponajmanje o nekom feminističkom pamfletu. Iznosim neka svoja viđenja na osnovu iskustava u svojoj okolini. Primetila sam da se neki brakovi odlikuju totalnim nerazumevanjem parova. Poznavajući osobe, navela sam ovu mogućnost kao jedan od razloga raspada takvih brakova. Niti sam mislila na sve muškarce, niti na sve žene, niti se pravdam sada. Ko je razumeo, shvatiće, ko nije, može nastaviti da razvija svoje teorije. Jedina moja greška što zbog takvih, nisam ušla u sitna crevca i hirurški precizno naznačila da postoje i divnii muškarci, recimo.
ma cao, vise ne citam sta pises niti cu da ucestvujem ni na jednoj tvojoj temi
i kazatju cvim drugarima da isto to rade

bukvalno si suga od coveka
banuj me bmk
ostaces to sto i jesi

ma cao, vise ne citam sta pises niti cu da ucestvujem ni na jednoj tvojoj temi
i kazatju cvim drugarima da isto to rade

bukvalno si suga od coveka
banuj me bmk
ostaces to sto i jesi

struck-by-an-axe-thanos.gif

I da ga dopunim napomenom da se odnosi na ljude koji su u braku, koji su bili u braku ili u vezi dugoj :mrgreen: ubuduće ću morati da poradim dubokoj analizi naziva teme da se neki ne bi osetili ugroženo :(
Ако желиш разговор, дискусију, онда да.
Ако желиш да распалиш, онда овако као сад 😁
То је форум. А не би ни у реали у неком већем друштву покренула тему на тај начин?

Back