- Poruka
- 99.462
Ne petljaju se- život to sve stavlja pred njih.
Добро не петљају, али у све се мешају.

То је као нека Вучић болест "у све се меша"
Да ли суштински Вучић има м. или ж. принцип...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne petljaju se- život to sve stavlja pred njih.

Ali muškarac je napisao knjigu

Zezam se, teoretisanje u toj oblasti ne pravi decu, a ni puškice nisu baš rešenje....Te detalje ne znam.
Na postoji mentalno jaka koja ima potrebu da nekog kastrira, mentalno jaka zena to ne radi,to je zena koja je dobra osim kad joj stanes na zulj, mentalno jaka moze da te uhvati u semu ali uvijek na lijep nacin ,kakvo kastriranje.Takve se u mom selu zovu alapače bez pokrića, a ne mentalno jake
p i ja samo zenim sisate hot plavuse ostale mi sluze da mi placaju racuneu.Еј, пусти их да лупетају...
Ја сам разумео Јову да жене све разумеју, само себе не разумеју.
На овој теми су и то сјебале....

Nisam imala na umu takvu ženu koja to radi sa namerom čak i nekada nisu ni svesne te svoje nadmoći, da tako kažem.Na postoji mentalno jaka koja ima potrebu da nekog kastrira, mentalno jaka zena to ne radi,to je zena koja je dobra osim kad joj stanes na zulj, mentalno jaka moze da te uhvati u semu ali uvijek na lijep nacin ,kakvo kastriranje.
Uopšte mu ne zameram, ali imao je mukotrpan posaoДоктор вас је на маестрално научни начин рашчланио кроз све органе и хормоне...

U suštini jesi u pravu. Ljubav i veza nije nikakvo nadmetanje i zato ne treba da ima tih strahova o kojima sam ispred pisala.Zezam se, teoretisanje u toj oblasti ne pravi decu, a ni puškice nisu baš rešenje....
Narod to bolje zna, pa kaže "ili jesi ili nisi...muško" u prevodu žena sluša pametnijeg makar znala više teoretski....
Ta koja ima potrebu za tim nije mentalno jaka, već vrlo nesigurna.Na postoji mentalno jaka koja ima potrebu da nekog kastrira, mentalno jaka zena to ne radi,to je zena koja je dobra osim kad joj stanes na zulj, mentalno jaka moze da te uhvati u semu ali uvijek na lijep nacin ,kakvo kastriranje.
Ovo potpisujem.Nisam imala na umu takvu ženu koja to radi sa namerom čak i nekada nisu ni svesne te svoje nadmoći, da tako kažem.
pa kad je počeo od mašnice u 5toj godini...posla kolko hoćeš....Uopšte mu ne zameram, ali imao je mukotrpan posao
Ja u životu nisam upoznao neku nadmoćnu ženu koja je to zaslužila svojim kvalitetima (da ne računam one, znaš koje)Nisam imala na umu takvu ženu koja to radi sa namerom čak i nekada nisu ni svesne te svoje nadmoći, da tako kažem.
A šta misliš da tu nadmoć njenu nisi pogrešno shvatio?Ja u životu nisam upoznao neku nadmoćnu ženu koja je to zaslužila svojim kvalitetima (da ne računam one, znaš koje)
Ne radi se toliko o mentalnoj snazi žene koliko o njegovom strahu od njenog temperamenta - proradi mu sujeta da ne ostane u senci, ...
Mentalno jaka žena melje sve pred sobom bukvalno. Nesvesno.
To je njena suština, ne može pobeći od sebe.
Kao takva je veliki izazov za bilo kog muškarca, koliko se snažan osećao.
I sled dogadjaja dalje svima poznat ...
...
Poražavajuća je činjenica da se muškarac u. toj situaciji oseća kao zarobljena zver u kavezu i ne kontroliše racionalno svoje ponašanje.
Zbunjen, preplašen.
Ni u čemu. To to kažem.A šta misliš da tu nadmoć njenu nisi pogrešno shvatio?
U čemu je to moćna?
Temperamentna žena.Ta što melje sve pred sobom nije mentalno jaka nego je sadista, mentalno jake osobe nemaju nikakvu potrebu da to rade. Ja mogu biti djubretar a ona direktorica banke i to me ne bi zanimalo ako je ona prihvatila da bude sa mnom, onda smo isti i svaku oholost sa njene strane, svaki pokušaj poniženja, svaki pogled sa visine ne bi trpeo ni sekunde. Djubretar koji šutne direktoricu banke, e to bi bilo nešto.
Ja znam jednog što takvim mentalno jakim ženama kupi tašnu i parfem.Znači neko ko se uspešno nosi sa stresnim situacijama, tj.mentalno je jak je opasnost za muškarce?!
Pa normalan čovekJa znam jednog što takvim mentalno jakim ženama kupi tašnu i parfem.

Šta da radimo mi sapioseksualci, tkome da se priklonimo carstvuTo je već duskutabilno, mnogima je fetiš jaka i ne previše mentalno jaka
Da ali je opet do muskarca, ako je nesiguran ,ljuboran np momak ili muz koji ce ti napraviti frku jer zelis da ides sa drugom na koncert ili veceru, njega moze da ga kastrira, svaki normalan ce izgubiti interes za nju.Nisam imala na umu takvu ženu koja to radi sa namerom čak i nekada nisu ni svesne te svoje nadmoći, da tako kažem.
Zar nije uspijeh ako si nesto uhvatio bolje od sebe?Komšija, zamisli da imaš ženu čije šale ne razumeš, koja se bolje razume u mnog oblasti, finansije su joj laganica. Okolina je obožava jer je uvek tu za njih, u svakom društvu se odlično snalazi i ume da pokrene razgovor i da bude prijatno pametna. Hoćeš da kažeš se u nekom trenutku ne bi osetio da si malo ''ispod'' nje?