Mentalna kastracija

ma ne znam ne zanima me psihologija.ja to ne gledam tako, kod mene sve moze ako me ne stavlja u neki los polozaj npr njena ideja da bude uzmi ti kredit kupi ovo i sl.prodaj stan da kupimo dobra kola itd.kao ona sto se zabavljala sa nekim reperom 16 god i kad su se vencali bila u braku dve nedelje i trazila razvod

Na postoji mentalno jaka koja ima potrebu da nekog kastrira, mentalno jaka zena to ne radi,to je zena koja je dobra osim kad joj stanes na zulj, mentalno jaka moze da te uhvati u semu ali uvijek na lijep nacin ,kakvo kastriranje.
Nisam imala na umu takvu ženu koja to radi sa namerom čak i nekada nisu ni svesne te svoje nadmoći, da tako kažem.

Na postoji mentalno jaka koja ima potrebu da nekog kastrira, mentalno jaka zena to ne radi,to je zena koja je dobra osim kad joj stanes na zulj, mentalno jaka moze da te uhvati u semu ali uvijek na lijep nacin ,kakvo kastriranje.
Ta koja ima potrebu za tim nije mentalno jaka, već vrlo nesigurna.
A ovo dalje ok, nikome ne godi kad mu neko na žulj stane.

Ne radi se toliko o mentalnoj snazi žene koliko o njegovom strahu od njenog temperamenta - proradi mu sujeta da ne ostane u senci, ...
Mentalno jaka žena melje sve pred sobom bukvalno. Nesvesno.
To je njena suština, ne može pobeći od sebe.
Kao takva je veliki izazov za bilo kog muškarca, koliko se snažan osećao.
I sled dogadjaja dalje svima poznat ...
...

Poražavajuća je činjenica da se muškarac u. toj situaciji oseća kao zarobljena zver u kavezu i ne kontroliše racionalno svoje ponašanje.
Zbunjen, preplašen.

Ta što melje sve pred sobom nije mentalno jaka nego je sadista, mentalno jake osobe nemaju nikakvu potrebu da to rade. Ja mogu biti djubretar a ona direktorica banke i to me ne bi zanimalo jer ako je ona prihvatila da bude sa mnom, onda smo isti i svaku oholost sa njene strane, svaki pokušaj poniženja, svaki pogled sa visine ne bi trpeo ni sekunde. Djubretar koji šutne direktoricu banke, e to bi bilo nešto.

Ta što melje sve pred sobom nije mentalno jaka nego je sadista, mentalno jake osobe nemaju nikakvu potrebu da to rade. Ja mogu biti djubretar a ona direktorica banke i to me ne bi zanimalo ako je ona prihvatila da bude sa mnom, onda smo isti i svaku oholost sa njene strane, svaki pokušaj poniženja, svaki pogled sa visine ne bi trpeo ni sekunde. Djubretar koji šutne direktoricu banke, e to bi bilo nešto.
Temperamentna žena.
To je nemoguće kontrolisati mnogo.
Muškarac koji nije sretao mnogo takvih žena se jedne takve preplaši, a sve bez razloga, dalje pisano o tome...

Komšija, zamisli da imaš ženu čije šale ne razumeš, koja se bolje razume u mnog oblasti, finansije su joj laganica. Okolina je obožava jer je uvek tu za njih, u svakom društvu se odlično snalazi i ume da pokrene razgovor i da bude prijatno pametna. Hoćeš da kažeš se u nekom trenutku ne bi osetio da si malo ''ispod'' nje?
Zar nije uspijeh ako si nesto uhvatio bolje od sebe?

Back