- Poruka
- 99.462
A ovi ostali bete, game, omege ne yebu sta?
Еј, пусти их да лупетају...
Ја сам разумео Јову да жене све разумеју, само себе не разумеју.
На овој теми су и то сјебале....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovi ostali bete, game, omege ne yebu sta?

Pa dušo moja, gde si se ti to opekao,mm?Еј, пусти их да лупетају...
На овој теми су и то сјебале....![]()
Samo ti beži iz kaveza koji je pod ključemЕј, пусти их да лупетају...
На овој теми су и то сјебале....![]()

ne.dok covek ne nauci da ima neko pametniji, lepsi, bolji on je nesposoban za prijateljstvo.mnogi uspesni cak savetuju da se covek okruzi pametnijima od sebe.ni malo mi to ne bi smetalo.nikad i nije.meni je to interesantno
Не волим поделу на полове, зато овако и пишем, сви смо јединствене индивидуе.Ja upravo i pitam za te ''nesvesne''. O nijima i jeste tema i o njihovoj nemoći da prihvate takvu ženu.
Pa dušo moja, gde si se ti to opekao,mm?![]()

Samo ti beži iz kaveza koji je pod ključem![]()
Uvek se negde sapleteš....bolje pre da možeš da ustaneš...Не можеш бити паметан у свему.
Јер онда не постоји интеракција између два субјекта.
Нема динамике
Tako je.Ali zar nije više do temperamenta nego do pameti?
Osjećaće se loše svako kod reaktivne i nagle osobe.
A kraj smirene i šaljive je svima prijatno.

Pa zato što ženama ne mora da se d**** kad su sa partnerom kog ne mogu baš da prate, razlikaНе волим поделу на полове, зато овако и пишем, сви смо јединствене индивидуе.
Ја увек гледам да будем у друштву паметнијих, способнијих људи, па макар била и наслабија карика, док многи људи бирају слабије у сваком смислу, осећају се лепши, снажнији, паметнији..
Зашто су битни само такви који то не прихватају?
to jeste ali ovde se radi o ljudima koji i nece tu interakciju nego da se za sve pitajuНе можеш бити паметан у свему.
Јер онда не постоји интеракција између два субјекта.
Нема динамике
Nema veze sa polom. Ima veze sa drugim stvarima, ako si pročitao knjigu, znaš da istu opisanu grešku pravi i muškarac.Pretraži sajt
Podeli
*AMONOV ROG
PSIHOLOGIJA
Šifra artikla: 269272
Isbn: 9788671960083
Autor: Jovo Toševski
Izdavač : PROZAIK
Iako žene, za razliku od muškaraca, manje greše u menupolnoj komunikaciji postoje greške koje one stalno čine. Ženske greške se javljaju kada žena ne razlikuje granice svoje trenutne relativne, nadmoći u odreñenoj situaciji, od prirodnih sposobnosti vezanih za vrstu
Tačno, ja u ovom trenutku nikako da shvatim da ne mogu da podignem balvan i posečem 2m drvaPretraži sajt
Podeli
*AMONOV ROG
PSIHOLOGIJA
Šifra artikla: 269272
Isbn: 9788671960083
Autor: Jovo Toševski
Izdavač : PROZAIK
Iako žene, za razliku od muškaraca, manje greše u menupolnoj komunikaciji postoje greške koje one stalno čine. Ženske greške se javljaju kada žena ne razlikuje granice svoje trenutne relativne, nadmoći u odreñenoj situaciji, od prirodnih sposobnosti vezanih za vrstu

Uvek se negde sapleteš....bolje pre da možeš da ustaneš...

Ne petljaju seПостоје различите врсте памети и интелигенције.
Жене су почеле да се петљају у све (свачије) врсте интелигенције
- život to sve stavlja pred njih.to jeste ali ovde se radi o ljudima koji i nece tu interakciju nego da se za sve pitaju

O ženamaAli muškarac je napisao knjigu![]()

Погрешан избор, лош спој, промашај и то је то.Pa zato što ženama ne mora da se d**** kad su sa partnerom kog ne mogu baš da prate, razlika![]()
Ni jedna nije stigla od zauzetosti...mada, i ovaj što je napisao voli to na naučnu bazu da objasni, pa je nesrećan u ljubavi...Ali muškarac je napisao knjigu![]()
Knjiga bi bila možda i drugi žanr da je pisala ženaO ženama![]()

Te detalje ne znam.Ni jedna nije stigla od zauzetosti...mada, i ovaj što je napisao voli to na naučnu bazu da objasni, pa je nesrećan u ljubavi...