Mentalna kastracija

ne.dok covek ne nauci da ima neko pametniji, lepsi, bolji on je nesposoban za prijateljstvo.mnogi uspesni cak savetuju da se covek okruzi pametnijima od sebe.ni malo mi to ne bi smetalo.nikad i nije.meni je to interesantno

Не можеш бити паметан у свему.

Јер онда не постоји интеракција између два субјекта.

Нема динамике

Ja upravo i pitam za te ''nesvesne''. O nijima i jeste tema i o njihovoj nemoći da prihvate takvu ženu.
Не волим поделу на полове, зато овако и пишем, сви смо јединствене индивидуе.
Ја увек гледам да будем у друштву паметнијих, способнијих људи, па макар била и наслабија карика, док многи људи бирају слабије у сваком смислу, осећају се лепши, снажнији, паметнији..

Зашто су битни само такви који то не прихватају?

Не волим поделу на полове, зато овако и пишем, сви смо јединствене индивидуе.
Ја увек гледам да будем у друштву паметнијих, способнијих људи, па макар била и наслабија карика, док многи људи бирају слабије у сваком смислу, осећају се лепши, снажнији, паметнији..

Зашто су битни само такви који то не прихватају?
Pa zato što ženama ne mora da se d**** kad su sa partnerom kog ne mogu baš da prate, razlika ;)

Pretraži sajt

Podeli
twitter
facebook

*AMONOV ROG​

PSIHOLOGIJA
Šifra artikla: 269272
Isbn: 9788671960083
Autor: Jovo Toševski
Izdavač : PROZAIK
Iako žene, za razliku od muškaraca, manje greše u menupolnoj komunikaciji postoje greške koje one stalno čine. Ženske greške se javljaju kada žena ne razlikuje granice svoje trenutne relativne, nadmoći u odreñenoj situaciji, od prirodnih sposobnosti vezanih za vrstu

Pretraži sajt

Podeli
twitter
facebook

*AMONOV ROG​

PSIHOLOGIJA
Iako žene, za razliku od muškaraca, manje greše u menupolnoj komunikaciji postoje greške koje one stalno čine. Ženske greške se javljaju kada žena ne razlikuje granice svoje trenutne relativne, nadmoći u odreñenoj situaciji, od prirodnih sposobnosti vezanih za vrstu
Nema veze sa polom. Ima veze sa drugim stvarima, ako si pročitao knjigu, znaš da istu opisanu grešku pravi i muškarac.

Pretraži sajt

Podeli
twitter
facebook

*AMONOV ROG​

PSIHOLOGIJA
Tačno, ja u ovom trenutku nikako da shvatim da ne mogu da podignem balvan i posečem 2m drva
:mrgreen:

Pa zato što ženama ne mora da se d**** kad su sa partnerom kog ne mogu baš da prate, razlika ;)
Погрешан избор, лош спој, промашај и то је то.
Не можеш мењати људске карактере.

Као што ја ( жена ) не могу да имам секс са мушкарцем који ме изневерио, повредио..тако и они.
Нема то везе са њеном снагом, већ са укупним неслагањем које доведе до губитка жеље.

Back