Mentalna kastracija

Написаћу нешто непопуларно, можете и трулим парадајзом да ме гађате, али на сваком кораку, што у реали што на нету наилазим на Челичне, Јаке, Ненадјебиве, Снажније итд..женске особе.

Не памтим када сам наишла на слабу.
Свака за себе мисли да не Ментални горостас и да је грешка природе што је тако фабулозну мушкарци не обођавају безусловно.
И од тога ми се с...

:aha:
Moja drugarica, blokaderka, mentalno jaka i opet je hoće, koga ona hoće...čudo jedno, samo tema nije o njoj...:)

То је већ ствар процене и избора, пишем да генерално такве жене буду доживотно вољене.

Meni uopšte nije jsno šta pišeš, a volela bih da shvatim.

Koje žene budu doživotno voljene? Koje prepuštaju muškarcu da radi za njih? Da se brine o njima? Koje im to prepuštaju ili koje to očekuju ili koje se ne bune, ili im kažu da žele to, nevezano od toga da li su sposobnije ili ne, nevezano da li su jače, čak i ako jesu? A kad se desi da ako su mnogo sposobnije vide da nešto nije ok, one i dalje se prepuštaju vođstvu? Molim te da objasniš, ali da bude logično, a ne samo da je neki tvoj nejasan utisak, ako može

Pa nema se tu šta razumjeti 🤣
To što si napisala je površno, a ono šta sam ja opisala je karakterno posmatrano.
Аа, ок. Па ја површна, нисам схватила твоје дубокоумно размишљање. :D
Извињавам се, наставите :kiki:

П.С. ја знам много више о теби, него ти о мени, а ипак се опходим са поштовањем. :D

Meni uopšte nije jsno šta pišeš, a volela bih da shvatim.

Koje žene budu doživotno voljene? Koje prepuštaju muškarcu da radi za njih? Da se brine o njima? Koje im to prepuštaju ili koje to očekuju ili koje se ne bune, ili im kažu da žele to, nevezano od toga da li su sposobnije ili ne, nevezano da li su jače, čak i ako jesu? A kad se desi da ako su mnogo sposobnije vide da nešto nije ok, one i dalje se prepuštaju vođstvu? Molim te da objasniš, ali da bude logično, a ne samo da je neki tvoj nejasan utisak, ako može
Па изгледа да мене нико овде не може да разуме :D
Нека остане само мој утисак и моја тајна. 🥰

Mentalna kastracija nastupa iz više razloga. Jedan od njih je prevelika želja za ,,tom,, ženom. Zatim slijedi nesigurnost. Neadekvatan prostor za vođenje ljubavi. Zvuk, miris i ostali nelagodni ometači fokusiranja na ženu.
Treba otvoriti temu kako se ponašaju u takvim situacijama. :rotf:

Па изгледа да мене нико овде не може да разуме :D
Нека остане само мој утисак и моја тајна. 🥰

Pa vidi, znam ono što govore po instagramima masculine man, da žele da nađu feminine girl, da žele da se brinu o njoj, staraju. Da što je neko više masculine to želi više neku koja je feminine, a da muškarci koji su više feminine da njima odgovaraju žene koje su više masculine, to se stalno vrti kao neka teorija. Zatim, žene se podučavaju da budu u svojoj ženskoj energiji, da dozvoljvaju da budu vođene, da se prepuste primanju... Da ostave svoju mupku prirodu i da se prepuste ženskoj..

to je meni razumljivo onako u seksu, lično volim biti sub, ali mi nije jasno u svakodnevnom životu, posebno imajuću vidu temu žene jake mentalno. Šta ako on nije tako jak mentalno kao ona i kako se onda ona postavlja, da li i dalje prima, prepušta se i u takvim slučajevima

Moja žena je obrazovanija od mene i generalno je uspešnija kad je u pitanju učenje, posebno jezika (to joj je i struka). Ume to da malo utiče na samopouzdanje ali ne preterano. A opet, zahvaljujući njoj u mom životu, toliko toga sam otkrila i toliko toga naučila.

Ako nju ostavim po strani, ložile su me pozicije moći i naravno potreba da taj odnos transformišem u svoju korist. To je nešto na nesvesnom nivou, ta vrsta ložnjave, tek stepenicu iznad najprostije fizike.
Pa svaki moju curu su lozile te poziicije I uvijek ih pitam sta ce onda s mnom kad mene to ne zanima...a Niti ce da budem precizniji za ubuduce

Žene u savremenom dobu se uče od malena da budu sposobne, i za one poslove koji su ranije bile muški, a opet njena priroda je takva da želi da se preda jačem od sebe. to je prirodno. I ako takvog ne uspe da nađe to je za nju problem. Kažem, ne govorim o preteranom egu, već normalnom. No međutim, dobro je što se dešava da takvi postoje, to su obično alfe i upravo zato se mnoge žene lože na njih.

Inače, na nivou seksa ovo je sve lako rešiti, mislim ako ga ona poželi i on nju nezavisno od ovih pitanja, sama hemija se postara za sve to.

Аа, ок. Па ја површна, нисам схватила твоје дубокоумно размишљање. :D
Извињавам се, наставите :kiki:

П.С. ја знам много више о теби, него ти о мени, а ипак се опходим са поштовањем. :D
Taj originalan humor govori o Vašoj nenadmašivoj dubini razmišljanja.

Nisam na Vašem nivou, nemate šta trošiti riječi na mene.

Gospođo, želim Vašem nenadmašivom intelektu laku noć 😉

Back