Mentalitet Srba

Da li ste zadovoljni mentalitetom srpskog naroda?

• Jesam

glasova: 53 26,9%
  • Nisam

glasova: 139 70,6%
  • Nemam stav

glasova: 12 6,1%

• Ukupno glasova
    197
filmoCaruLazaru_v4_big.png

Половина јануара - шта падаш, јеб'о те патера?

Половина јула - шта печеш, коју пичку материну?

Половина Априла - Заклен падаш, дабода не пала никад

Половина Августа - Капни Боже, ти једини можеш, ти помози...
-

Psuje putare i drzavu
Mrzi ga da ocisti ispred kuce sneg...oklizne se padne u svom dvoristu opet psuje putare i drzavu
-

Амерички фудбал је иначе досадан, тако не мислим само ја, већ добар део неамеричког света.

Енглези га не воле јер тај спорт зову ''фудбал'', а онај изворни фудбал ''сокер''. Сваки пут када неко каже ''сокер'', настрада један паб у Енглеској.

А и утакмица је била сморчина, бар сам тако читао. Мислио сам гледати, срећа што нисам.

Mozda je tebi meni nije. To je misljenje.

E sad, nije stvar u tome nego sto se gomila Srba skupila da komentarise nesto sto ne gleda, ne prati, ne zna pravila itd... sa sve klasicnim izlizanim komentarima.

Onaj najodvratniji deo mentaliteta, disgusting.

Е сад зашто ови коментаришу немам појма.

Вероватно су једном погледали бар и није им се свидео.

Доста је пасиван спорт, много прекида, нема много динамике. Тако да ако ниси одрастао уз њега, тешко ћеш га заволети.

Ја га иначе ретко гледам, сем СуперБола можда пар текми у сезони. Ове сезоне баш ниједну нисам погледао, ни времена, ни живаца.

Боље ми погледати неку добру фудбалску утакмицу или кошу, него то.

Ja ne razumem pravila u bejzbolu, nisam nikad gledao, ne zanima me i ne pada mi na pamet da odem na sajt i na vest o bejzbolu serendam kako je smor....

Valjda sto ja nemam toliko tog balkanskog mentaliteta hmmmm.....

Ne gledam ga ni ja vise, nekad jesam. Sada samo pratim motosport.

Опет не можеш да то етикетираш искључиво за Србе или Балкан, јер таквих ''стручњака'' имаш свугде.

Мени је на пример смехотрес погледати како неки клинац на страним порталима и страницама који има типа 11 година коментарише како је фудбал данас бољи од оног златног доба 95-06.

Воле људи да просипају памет, ништа ново.

Back