To onaj montenegrin što pjevao onu Đuuuuliii?
Ama pederčina,oca mu ***** očinskog...
Kamo lepe srece da je on bitan, tj da je u pitanju zasluzeno ili nezasluzeno reagovanje javnosti.
Djavo je odneo salu jos pre 7,8 godina kad se non stop gresi u B92 vestima kako je 600% zena trpelo fizicko nasilje nad sobom...Ejjjj, 600%...matematiko...
I onda samo sacekas malo da se prikupe nagomilane zvake u narodu i dobijes istinu od toga...
Pa u snimku je pokazano da je danas postalo nebuloza za autorku to sto neko dovodi u pitanje cutnju kao vrstu fizickog nasilja, a ne pada joj napamet da svadjanje, natezanje i ostale do krvi nehumane postupke koje zene koriste da bi dobile neki dobitak uknjizi kao psihicko nasilje koje ili slomi coveka ili izazove otpor kroz fizicko nasilje..
A ako ne slomi, npr neko ko je prosao spec obuku , pa isljuci uvo, e onda je to neoprostivo...to je onda nasilje u vezi...
Ako cemo bas precizno , ovo je demagogija plus glupost, jer u pasivno agresivnoj borbi, ignorisanje jeste vrsta nasilja nad pasivno agresivnim, jer mu dupe pomera...
Krace receno Utata...
Ali ono sto nije izreceno a sveprisutno je, danas se ocekuje da zene i nerazumna deca budu u istoj kategoriji tj da im se bahatost i glupost prasta, a da im se izlazi u susret kad vriste...
Vristanje i ostale trikove zovu uvazavanje...
Otislo je to mnogo dalje nego sto ja ovde treba da napisem, a ne pisem jer kome da pisem kad je to vec uslo ljudima u ocekivano i normalno cak i podsvesno..
Tu nema neke vajde ni da se pise...
Ali ima vajde da se takodje pasivno agresivno i strategijski svi ti nevini a podsvesni suborci torture zena, izopste...
Isto ovo sto zene koriste kao alat , tj pritisak i skicanje dok im se ne ucini, e to isto , samo bez skicanja i ako hoces da glumis papucica koji skakuce, glumi , ali ne vracaj se ovde...kao krimosi sto rade...
I oni se trude da ispostuju zensku dok ne pretera, a onda sibnu tri cetiri i posle nema da ona mrda gde hoce...znam nekoliko slucajeva, gde se zaebavala i zavrtala mu jaja dok nije preslo granicu, a onda covek mora jer mu glava visi o koncu od drugih, kako ce da se pokaze...i onda nema tu mekano..
Ali i te feministkinje i muskomrskinje i raspale i ostale zlobnice su nebitne kao ljudska bica iz perspektive zastite.
Nego oni koji su zavedeni da cute i odobravaju i povremeno cak i brane takve zenturace, a onda posle same sebi degradiraju srecu..
Isto kao sto ja radim ovde...
Ne postoji dzabe iznosenje negativnosti...sve se placa...
To sto ja ovde svima ispadam zenomrzac se placa, nije to za dz..
Jer sigurno da bi mi bar za malo misli bile vedrije da nije toga...ali preterale su zene na forumu, to vise nije bilo za ljude nego za stoku...
A onda postaje nesto drugo bitno , odbrana od stoke...
Naravno , nece biti skroz uspesno, ali dolazi to u pamet muskarcima , a ne samo kroz maglu u nekim trenutcima, nego pocinju da vide siru sliku..
Jos su nezreli da vide kako ih ekonomski guze iz vlasti preko pozitivne diskriminacije kroz ogromne finansijske pomoci zenama i to vec duzi niz godina..ali bice i tu promene, ukapirace sta im rade..