MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da bi iscackali jer koliko mogu da vidim na ovom forumu, tipovi a i devojke koje to rade su bas uigrane...
Kad sam se javio prijatelju i rekao mu da odkaze razgovor rekao mi je da je to nemoguce i da ja ,,moram,, da se pojavim tamo. Jer ja malo kasno za premisljanje. U roku od pola sata je dosao kod mene kao slucajno.
I razgovor je krenuo.
Kad sam mu pokazao forum i misljenja drugih on se zbunio... Rekao hvala i u redu je, u redu je, u redu je, u redu je..............
I izasao je napolje
Toliko o nasem prijateljstvu.
Jos jednom Hvala ljudi
Odjavljujem se na zelim da vise pricam o tim prevarantima sto i vama preporucujem...

Pokusali su na klasicnu foru da ti maknu lovu na pricu o dobroj zaradi.
Naravno upadaju preko poznanika jer tad je covek manje oprezan.
Jos kad se tu doda euforija price o lepoj zaradi.Pola posla je zavrseno.
To je klasican recept tipovanja.Bilo bi pametno da tog "prijatelja" malo udaljis od
sebe.Ne mislim nista lepo o tom coveku cim je bio spreman da te montira.
raspitaj se malo o njemu i posmatraj ga sad.Verovatno je i druge ljude montirao.
Imaces priliku da pred svojim ocima odmotas film koji ide uzivo.
Videces koji su to padovi svih moralnih normi sve u ime zarade i prevare.

bojan p:
Tri puta ista poruka. Zar je bilo neophodno?

Jeste.Ako treba ponovicu i obrazloziti jos milion puta.Jer u zivotu treba cuvati ono najdraze, naravno pod uslovom da su vam to prijatelji i porodica kao meni, ali bez obzira na sve ne zelim nikom zlo, treba jednostavno izgraditi dobre osobe, atmosferu i okruzenje, a ne da ucenjujemo jedni druge.
Ko zeli da pokusa da proda prijatelja za 540e, preporuka je prvo da ispita trziste i vidi da li sutra dan moze tu istu osobu pogledati u oci ako nesto krene po zlu, a verujte mi hoce.
U Srbiji nema toga sto nije krenulo niz brdo.

bojan p:
Tri puta ista poruka. Zar je bilo neophodno?

Jeste.Ako treba ponovicu i obrazloziti jos milion puta.Jer u zivotu treba cuvati ono najdraze, naravno pod uslovom da su vam to prijatelji i porodica kao meni, ali bez obzira na sve ne zelim nikom zlo, treba jednostavno izgraditi dobre osobe, atmosferu i okruzenje, a ne da ucenjujemo jedni druge.
Ko zeli da pokusa da proda prijatelja za 540e, preporuka je prvo da ispita trziste i vidi da li sutra dan moze tu istu osobu pogledati u oci ako nesto krene po zlu, a verujte mi hoce.
U Srbiji nema toga sto nije krenulo niz brdo.

:wink: (ma da) Jos samo shvatite neke stvari vi koji tek planirate da se upustite:
0.raskinuo sam sa devojkom koja mi je znacila SVE u zivotu, tolko neverovatnih stvari se spojilo u jednom trenu, osobi da bih i sada bez razmisljanja dao zivot za nju [a raskid je bio da bi zastitila mene od samog sebe (pametne ove nase ekonomicarke nema sta)]

1.nisam imao pojma ni gde idem kada sam bio gost u gem-u
2.sve je bilo lepo i vrlo lepo prezentovano, a pogotovu mi je izgledalo extra zto sto volim ekonomiju
3.radim za 9.000din mesecno
4.zivim jos gore, rekao bih bedno
5.imam gomilu neplacenih racuna
6.nisam bog zna sta obrazovan
7.milion tona se svalilo na mene poslednjih mesec dana, i sta mislite kako mi je izgledalo da zaradim 40.000-tak E za godinu dana, a po strucnoj prezentaciji uz minimalan,najminimalniji rad 720.000 E za 5 god???

U bas super!!! Imacu da resim sve nesuglasice u zivotu!!!
Ali kvaka 22 nalaze da nisam SOM, a kamo li SOMINA pa da se upecam, jer ako se to desi moracu od svojih najblizih napraviti somove, a to ne zelim ni za 5miliona e na dan.

Batalio sam cigarete, ne pijem, ne drogiram se, ali radije bih ove 2290e dao i za cigarete i alkohol i drogu, nego za takav posao.

Poz svim tolko od mene (inace forumi su mi nesto EHTRA odbojni, bio sam pre nekolko godina na elitesec. cak kada imam neki problem na racunaru ili ne mogu da instaliram igricu, ja ne idem i ako znam da na forumu mogu naci resenje)

Pa morao sam da se registrujem zbog vas maloumnika i lezilebovica koji neznaju sta ce sa sobom pa onda ono poznato"ajde da lupamo nesto",a taj Vuk sto se javio ne da nije som nego najveci backo i nek nastavi da radi za 9000 din a i to ce da mu smanje jer za njegovu inteligenciju to je strava plata kao i za ostale koji sada sazaljevaju sami sebe.Dakle sta smo shvatili,stvarno nam je zao sto vam preostaje jedino da pisete o GEM-u i da nastavite da se obarate sa gazdama a usput da vam pukne kicma.Za sad to je to a vama prijatno pisanje i tesite se medjusobno.Laka vam noc i lepo spavajte!

stewa75:
Pa morao sam da se registrujem zbog vas maloumnika i lezilebovica koji neznaju sta ce sa sobom pa onda ono poznato"ajde da lupamo nesto",a taj Vuk sto se javio ne da nije som nego najveci backo i nek nastavi da radi za 9000 din a i to ce da mu smanje jer za njegovu inteligenciju to je strava plata kao i za ostale koji sada sazaljevaju sami sebe.Dakle sta smo shvatili,stvarno nam je zao sto vam preostaje jedino da pisete o GEM-u i da nastavite da se obarate sa gazdama a usput da vam pukne kicma.Za sad to je to a vama prijatno pisanje i tesite se medjusobno.Laka vam noc i lepo spavajte!
Au, ova tema izgleda dođe kao magnet, sve više GEMovaca.

Izgleda da si uspešan u tom GEMu, pa bi bilo lepo ako bi mogao da nam pomogneš da "ne lupamo više" i objasniš nam o kom je poslu reč.

Ako ni ti ne odgovriš, onda taj GEMa definitivno ima bar jednu slabu tačku. Svi članovi prestaju da priačju čim se pomene reč posao, što znači da je ipak reč o prevari.

stewa75:

Ajde što ne znamo koji je to posao, ok, poslovna tajna:lol:
Ali što NI JEDAN od vas nije opismenjen - to je čudo:lol:
Žao mi je ljudi koju "padnu" na tašne-mašne-bogatstvo-priču.
Nadam ih je da ih je sve manje i da vi, koji na ovakav način pokušavate da navučete ljude, nikad nećete izvući svoje pare8-)

dzonipn:
Ja u svakom sluchaju poshtujem svaku nicijativu da se zaradi... Ti nikog ne mozez primorati da pristane na nesto sto mu ne odgovara... Suma je zaista velika ali ko moze sebi to da priusti samo napred...
prijatelju,
ako zaista želiš da zaradiš novac, pravi novac, moraš prvo naučiti da razlikuješ prevaru,navlačenje, uvlečenje, lagarije i šarene laže od pravog posla.
Ili budi prevarant ili promeni način razmišljanja.
U suprotnom - bićeš prevaren.

E ovako prvo cu da odgovorim Bojanu p.Kao u svakom poslu sta god to bilo "trafika, diskont ****,kafic" moras da ulozis dosta para a neznas kada ce stici povrat dok kod kod nas ulazes "SAMO" mnogo brzo vratis a posle toga zaradjujes.Za neke gubitnike to "SAMO" ih je pogodilo te je za takve to ogromna lova tj.nikad ga nije videlo niti ce,mnogo prosto i jednostavno zar ne.Asto se tice ovog DellBoy-asamo on nemoj da prica ko ima gramaticke greske jer je on prvi nepismen a nezna ni reci kako se izgovaraju niti pisu,mora da ima neku falinku jer je tu i poznata izreka"nikad nece bolji da ti kaze".Sto se tice mene u poslu sam 4mes.tako da sam odavno povratio ulozeni novac (kao sto svi rade u nasoj sjajnoj firmi) i zaradio kao i svi moji rodjaci i drugari sto sam im preporucio poslovanje,tako da od skoro svi samo zaradjujemo i ne radimo kod prepotentnih vlasnika firmi kojima treba radna snaga dok vuces kao slon i dok si zdrav uostalom videcete.E sad za one kojima "SAMO" predstavlja ogromnu lovu tj.kao da se radi o 2.000.000$ imam jos jednu izreku. Uspeh nije mesto na kome treba stici,to je proces putovanja na koji treba krenuti a to se radi iz dana u dan.Razliku izmedju uspesnih i neuspesnih odredjuje linija cilja jer neuspesni na trci od 100m pretrce 95m a uspesni 100m,zato zadajte sebi jasne i konkretne ciljeve i dajte se na njihovo ostvarivanje!

stewa75:

Jadan je onaj koga ti ubediš da "uloži" 2290 eura:roll: :lol:
Lepo je što zamišljaš zaradu o kojoj pričaš, ali jasno je da nemaš veze sa mozgom, da propagiraš klasičnu prevaru i navlakušu, ali ako tebe to teši, meni ne smeta.
Uloži neki dinar, završi neku večernju školu, nauči da se posle zareza ili tačke ide razmak, nauči šta se piše velikim slovima, a šta ne...
A što se tiče posla, ni jedan od vas nije objasnio koji je to posao, koja je to roba (usluga) koju prodajete, osim magle.
Šta se dešava sa jadnikom koji pozajmi 2290 eura?
Vi to izdelite izmedju sebe, a on je osudjen na propast jer ne može da nadje sledeće žrtve.
U tom slučaju ćete mu objasniti da je istrčao samo 95 od 100 metara?

Gde je sedište firme? Adresa? Ko je ovlašćeno lice? Koji je broj računa? Koliko poreza firma i ti lično plaćate državi? Jel to možda tajna?
Za sve svetske kompanije nije.
Za svakog prevaranta i prodavca magle to je poslovna tajna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back