MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
denco ajd ne se*i. I baš si napisao tačno 6480, da ti neko povjeruje!!! Da si ti stvarno uspješan u tome nebi se je*avao na ovom forumu. Jasno je da vaša i sl. >>firme<< zamajavaju narod koji je većinom glup i neobrazovan(ne mislim akademski) i koji se pali na te priče o brzoj i lakoj zaradi. Takav POSAO ne posoji.

E ovaj corpus . . . . nije da je ovca nego ovan BERBEKONJA cim je prodao neki lom od 800 eura to mora da je mnogo uspesan momak i zivotu, a ovi drugi "DellBoy, Bojan p., i taj Miodragm2" su prave kretencine koji u sred sezone ne mogu da zarade ni GRIP a kamoli neku kintu. A sada pozdrav za sve clanove GEM-a i ne obracajte paznju na ove debile posebno koji pisu jekavicom jer mora da su ili Bosanci ili CG a samim tim znate koliko su to pametne nacije nego obratite paznju na sredu,konacno bio bi red da uzmemo malo eurica jer isplata odavno nije bila "pre samo 14 dana".Pozdrav

stewa75:
E ovaj corpus . . . . nije da je ovca nego ovan BERBEKONJA cim je prodao neki lom od 800 eura to mora da je mnogo uspesan momak i zivotu, a ovi drugi "DellBoy, Bojan p., i taj Miodragm2" su prave kretencine koji u sred sezone ne mogu da zarade ni GRIP a kamoli neku kintu. A sada pozdrav za sve clanove GEM-a i ne obracajte paznju na ove debile posebno koji pisu jekavicom jer mora da su ili Bosanci ili CG a samim tim znate koliko su to pametne nacije nego obratite paznju na sredu,konacno bio bi red da uzmemo malo eurica jer isplata odavno nije bila "pre samo 14 dana".Pozdrav

taj krs sam zaradio sa 10 prstiju i kicmom,i nestidim se priznati da sam osisan kao ovca,pa bi sada ti da me osisas kao ovna (ako znas kako se sisaju ovce,ovnovi se sisaju malo drugacije njih drzis za M.DA)
a ko je sta po nacionalnosti i odakle je to uopsye nije bitno,
a kicma mi jos sluzi za zaradu,mada tvoja moze da vrisne od zarade.
i za tvoju informaciju ja sam zidar satnica mi je 3,5 eura puta 10 =35 puta 24=740 i nestidim se svog rada ali se neponisim inteligencijom i glupostima

cega se pametan stidi time se glup ponosi

stewa75:
Dobro ti nisu podnaduli prsti cim pises mora da si danas radio na mesalicu!

nebi sada da te gramaticki ili jezicki ispravljam ti to ionako nebi shvatio

lepo sam ti rekao da se nestidim svog rada,cak ni kada sam bio pocetnik pa radio na mesalici.
Da malo razmisljas skontao bi da je danas nedelja.
A za svaku dalju raspravu nema razloga jer pameti ovde nema(samo tvrdoglavost)
ali neznaci da cu prestati da odgovaram na tvoje glupe postove.

Ne bole me moje nerecene misli,nego tudje recene glupost.

stewa75:

..........."jekavica" me je odusevila :)

Stewo, magarče,
znaš, u svakom društvu, pa i u ovom na krstarici, društvo odabere nekog magarca koji će jedno vreme da ih zabavlja.
Problem nastaje kada magarac pomisli da je jednako pametan ili sposoban kao i ostali u društvu, pomisli da je jednako vredan kao i oni koji su ga, privremeno, prihvatili.
Medjutim, magarac je društvu zanimljiv samo neko vreme, dok mu se ne kaže da je magarac.
Tada magarac pokazuje svoju pravu njušku i svoju pravu narav.
Magarac tada misli da je nadmoćniji zato što glasnije njače, zato što će nekog uvrediti na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Naravno, magarac ne zna razliku izmedju jekavice i ijekavice i to ga zbunjuje. To je normalno jer je magarac nepismen. I neobrazovan.
Magarac ima svoj san, da je bogat i uspešan, ali kad se probudi ipak čeka da mu gazda stavi samar i da ga uzjaše.
Sve do večeri, kada magarac opet sanja svoj san...

DellBoy-011:
Stewo, magarče,
znaš, u svakom društvu, pa i u ovom na krstarici, društvo odabere nekog magarca koji će jedno vreme da ih zabavlja.
Problem nastaje kada magarac pomisli da je jednako pametan ili sposoban kao i ostali u društvu, pomisli da je jednako vredan kao i oni koji su ga, privremeno, prihvatili.
Medjutim, magarac je društvu zanimljiv samo neko vreme, dok mu se ne kaže da je magarac.
Tada magarac pokazuje svoju pravu njušku i svoju pravu narav.
Magarac tada misli da je nadmoćniji zato što glasnije njače, zato što će nekog uvrediti na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Naravno, magarac ne zna razliku izmedju jekavice i ijekavice i to ga zbunjuje. To je normalno jer je magarac nepismen. I neobrazovan.
Magarac ima svoj san, da je bogat i uspešan, ali kad se probudi ipak čeka da mu gazda stavi samar i da ga uzjaše.
Sve do večeri, kada magarac opet sanja svoj san...

:confused: dali ovaj tekst potvrdjuje da su to sve magareca posla GEM-ovaca :confused:
ili da si ti stewane namagarcen :shock:
ili da si u skoli sedeo u magarecem cosku :roll:
a ne pa ti to samo sanjas :idea:
ti jesi...

stewa75:
Tako to obično biva. Kada nestanu argumenti ako ih je ikada bilo, onda se prelazi na vređanje. Izgleda da ti jedini ovde pokušavaš da zaradiš neku kintu. Ostali zarade očigledno dovoljno i od toga ne prave dramu kao ti.

Isplata tek u sredu? Četrnaest dana nije bilo para? Šta da ti kažem, krajnje je vreme da potražiš neki normalan posao. I ne dozvoli da te "jekavica" zbuni, a prethodno proveri šta taj pojam označava.

Pa znate i sami sta magarac ima najvece zato krenite sa penjanjem, neka krene prvi DellBoy!GEM coll je najbolja firma na svetu, a sada nece me biti jedno vreme jer sam vam i previse posvetio paznje tako da fizicki radnici to ne zasluzuju. Posto vas stalno jase gazda vi ste navikli da primate a i siguran sam da vam nece tesko pasti magarac!

Dete, sve si nam ispricao i sve si nas uverio u to da ti stvarno verujes u tu pricu koju su ti ispricali tamo neki menadzeri.
Normalno da ljudi sa imalo mozga ne mogu ili nece da udju u takve kombinacije.
Spusti se malo na zemlju, dobro otvori oci i citaj. Ja tebe stvarno zalim jer osecam da imas max. 20 godina i da iskreno verujes da se tako moze zaraditi neka kinta.
Pozajmi neku kintu, upisi neku visu ( ekonomsku na primer), to bar svako moze da zavrsi. Ma nek su sestice, samo da izguras.

U slobodno vreme pokusaj nekako zaraditi bar malo love. (peri soferke na pumpi, setaj po Adi sa korpom punih slatkisa, odstampaj stotinjak rezimea pa ih podeli nekim firmicama i naglasi da trazis part time job, tj. posao od samo nekoliko sati dnevno ili slicno).
Mlad si, mozes i da fizikalises. Ali pokusaj tu skolicu da zavrsis do kraja.
I da imas bar min. znanje engleskog.
Sto se tice pravopisa koji ti je katastrofalan, dovoljno je da uzmes knjige iz OS i da se malo podsetis.
Jednostavno moras da napravis neku prekretnicu u svom zivotu jer mislim da si na losem putu.
Kad zavrsis tu visu sigurno ces se vec negde zaposliti, a onda daj sve od sebe, uci i kradi zanat. Vecina danasnjih privatnika ( preduzetnika) je nekad davno radila slican ili isti posao za "gazdu" ( uh, kako to gordo zvuci) a onda pokupila fazone i krenula u sopstveni biznis.

I pokusaj sto vise love da ustedis da bi kasnije mogao da ulozis u nesto. Nema veze ako to bude i 500 eura, sa bilo kojim iznosom moze da se krene ako kreces svestan svojih mogucnosti. Na tih 500 doci ce jos 50, pa jos 100....

Nemoj da mislis da hiljadarke mesecno padaju samo tako. Padaju onima koji su izuzetno strucno obrazovani ali padaju i onima koji su prosli put slican ovome koji sam tebi predlozila. Ali ne nakon par meseci, vec nakon mnogo godina.
Takvih verovatno ima dosta i na ovom forumu. Citaj i prati ovaj i slicne forume, mozda dobijes neku ideju. Ovde ima izuzetno obrazovanih i sposobnih ljudi od kojih svasta moze da se nauci.
Nemoj da mislis da smo mi koji se mozda malo cesce javljamo neki lezilebovici koji po ceo dan nista ne rade. Mnogo je ovde onih koji crkavaju od umora, poslovnih briga i problema, i koji upravo u ovome vide neku vrstu odmora. Malo procitaju gluposti pa se nasmeju, tu i tamo ukapiraju nekog ozbiljnog pa mu nekim savetom i pomognu. Neki imaju decu kod kuce i ne mogu da prosetaju gradom ( da bi odmorili glavu ) nego se ukljuce na neki forum ili odgledaju dobar film.

Ja te molim da ovo jos jednom procitas ali polako, i sigurna sam da ti sve to mozes da uradis jer energije ocigledno imas. Moras samo pravilno da je kanalises.

ae bre pustite čoveka, ženu..hermafr...fegana...whatever...
na miru.
pa crkli bi ste da vas pozove, ne biste imali šta da obučete!
morali bi odmah u pazar po odela i čarapice.
ajd za gilje bi se snašli imate sigurno neke od pre desetinu leta...
ovo su ljudi u poslu...
i vidim drže se dobro...dial up!!!
eheheeej dele pa ti o tome možeš samo da pričaš,
ali onako kroz maglu...zaboravilo se...
nego ja moram da pomenem onog magarca,
koji kaže da ima najveći..i koji vas je pozvao da ga najašete...
nisam razumela...jel nudi podrepni sex?
mislim ako je hteo da bude yebač a ne yeben...
onda treba on da jaše...ili se to u vukoyebinama drugačije radi?

Nije ni njemu lako :-D

42520053204648magaraclw5.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back