P
pajamaca
Gost
aham baš si neki.ja hteo da kibicuje, ne da ti otimam zaradu
ma važi..
ja se samo češljam ovako, nisam looda...

ma važi..
ja se samo češljam ovako, nisam looda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i kad vidis sve one vestacke osmehe dodje ti da povratis! Sakupe se oko tebe i maltretiraju te pricama kako su oni uspeli u zivotu a 80% hih nosi soverske plave kosulje gradskog prevoza!
) Ma show.. ili navarite se dobro pa ces to pamtiti
)Draga damo, vi idete sa DellBoy-om. Da ste sami... imali biste prednost, naravno.pajamaca:ja sam dama
Problem je sto si MNOGO glup. A sa glupim ljudima ne mozes kulturno (i pametno) da pricas.twinivan:U ostalom nije mi jasna jos jedna stvar?
Ako ste vi bili,videli,culi......doneli odluku da ne radite?
Super VI STE SPASENI PREVARE i svega sto ide uz to.U cemu je onda vas problem u stvari
Sada se i poslovice citiraju, a nikao da čujemo odgovor kakav je to posao.twinivan:Ko gubi ima pravo i da se ljuti
Pusti sad Oggy-ja, ja nisam bio na tom poslovnom sastanku, očekujem poziv i spremio sam paretwinivan:DRAGI I PAMETNI OGGY!
Samo me interesuje dali si ti bio na tom poslovnom sastanku ili si celu pricu cuo od nekih drugih
ljudi????????
Pa tebe izgleda treba prevariti na svaki moguci nacin da bi ti shvatio da ima prevaranata...Sta recitwinivan:DRAGI I PAMETNI OGGY!
Samo me interesuje dali si ti bio na tom poslovnom sastanku ili si celu pricu cuo od nekih drugih
ljudi????????
twinivan:Znaci da ti ponovim, posto je ocigledno da si ne, GLUP,nego ortodoxna seljacina i budala,ne znam kako da preformulisem pitanje da bi ti nekako shvatio? Ajmo ponovo,dali si ti bio na tom poslovnom sastanku ili si celu pricu cuo od nekih drugih ljudi?
P.S Majmune (zarez) za tvoju informaciju,Jezda i Dafina su bili vlasnici banaka i rokali kamatu od 30,40 i 50% (netačno)na oroceni novac,-takvo sranje bi poverovao samo kreten kao ti...ako tebi nije jasno vrati se na planini,mislim da te tamo jos uvek ceka tvoje stado,koje je kao ludo bez tebe,a i nema ko da te prevari!!!!!!!!! sto je u stvari i naj bitnije
Kad smo kod stada i ko bi u sta poverovao....twinivan:rokali kamatu od 30,40 i 50% na oroceni novac,-takvo sranje bi poverovao samo kreten kao ti......
mislim da te tamo jos uvek ceka tvoje stado,koje je kao ludo bez tebe

twinivan:Sto se tice kulture,i ne kulture? Pokazao si koliko si kulturan u svom(nazovimo ga)izlaganju gore,a sto se tice tacaka i zareza i ostalih gramatickih greski? Takodje iz gore navedenog izlaganja imamo priliku videti koliko si pismen?????????

?Hmm..?!?Oggy:Nemoj ovo shvatiti da mi se nabacujes!Pitanje je cisto informativno....
Denca67:Veliki pozdrav svima,a posebno onima koji znaju sta,u prevodu,znaci GEM!Sve pozitivno na jednom mestu,malo li je?!Supruga i ja radimo,par dana jos i bice 3 meseca.Za investicion,koja iznosi SAMO,za ovo vreme,uz mini mini minimalni rad,zaradili SAMO 4.340eurica!Nama su nasi prijatelji zahvalni do te mere,da nasu sliku drze pored ikone na zidu!Definitivno,ove zarade nisu za SVAKOG i Bogu hvala da ima skeptika jer bi,u protivnom,poludeli od para!Eto sta je Gem,ko razume-shvatice!

Da li su već pokrenuli inicijativu da vas proglase za svece?Denca67:Veliki pozdrav svima,a posebno onima koji znaju sta,u prevodu,znaci GEM!Sve pozitivno na jednom mestu,malo li je?!Supruga i ja radimo,par dana jos i bice 3 meseca.Za investicion,koja iznosi SAMO,za ovo vreme,uz mini mini minimalni rad,zaradili SAMO 4.340eurica!Nama su nasi prijatelji zahvalni do te mere,da nasu sliku drze pored ikone na zidu!Definitivno,ove zarade nisu za SVAKOG i Bogu hvala da ima skeptika jer bi,u protivnom,poludeli od para!Eto sta je Gem,ko razume-shvatice!