MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecom ovi jaci menageri (bar 3 nivo transcendentnog stanja svesti u Ogem instituciji) imaju po DVA kineska odela pa jedno mogu da prokuvaju u kaci sa sodom bikarbonom.

I da, oni ne vrse nuzdu jer tada gube pare koje bi zaradili da "rade posao", ustvari ni ne spavaju ni ne jedu, jer im je svaki minur toliko vredan. I ovi sto nam ovde otvaraju oci su na gubitku ali oni su tu da pomognu i da nam objasne pa nek kosta sta kosta!

E to su pravi ljudi....

Prevara definitivno.

Poznanik je naleteo na te hostaplere u "Termalu" u Vrdniku.
Odveo ga prijatelj(sada bivsi) i maznuli mu lovu sve uz pricu o lepoj zaradi.
Covek je posle pokusao sve nas da uvuce u te prevare ali se nismo dali.
Pricao je bajke o lepoj zaradi koju ima.Oblacio se glumio menadzera i sve nas uveravao
u svoj prosperitet.Elem da rezimiram trajalo je to nekih 5 do 6 meseci.
I onda krah navatali ga neki likovi koje je montirao za uclanjenje.
Polomili ga oteli mu novac koji im je bio na prevaru uzeo.Covek je pao u bedak prodao stan da izmiri dugove.Sad je em bez love em ga svi izbegavaju zbog etikete "PREVARANTA".
Pitao sam ga juce kako ti je sa "biznisom" covek je osuo paljbu na GEM lopove.
Kaze da je to ustvari sekta kriminalnog tipa iza koje stoje opaki likovi.

NIje vazno, vazna je zarada....
yikes.gif
...Arghhh
drool.gif
!!!
alien.gif
alien.gif
alien.gif
alien.gif
alien.gif
alien.gif

I ode Vinca u vazduh!

Sve ovo je jedna velika prevara.2002g. u to sranje se uvalila moja tetka ,pa je onda uvalila i mog rodjaka njenog sinovca,i tako su oni uspeli da uvale jos par ljudi.Tetka je uvalila 3 coveka i skoro izvukla svoj ulog,a rodjak je uspeo da uvuce jednog i povratio je petsto i nesto evra od 2290.Taj novac je pozajmio od mene,a ja ga i dan danas nisam povratio(na kraju sam mu i oprostio novac radi rodjackih odnosa).Ali sve to nije nista u poredjenju sa tim da su i mene napadali da se uclanim.Nisam prihvatio iz jednog razloga,jer kad god bih pitao u cemu je smisao posla nisu hteli da odgovore ,govoreci da je to tajna i da cu sve saznati na sastanku u Bjeljini.Jedanput sam prihvatio da odem sa njima na veceru u restoran koji su zakupili njihovi clanovi.Na toj zurci su me svi redom vrbovali i svi su znali da mesecno zaradjujem 2500-3000$,ubedjivali su me kako cu posle sastanka ostaviti svoj posao jer cu shvatiti da cu sa njima mnogo vise zaraditi.Najbolje od svega je to sto je bila noc a ko god dodje govori dobo jutro.Ceo sistem posla sam saznao posle hapsenja celnika te firme 2003. kad mi je rodjak ispricao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back