bivsi_legionar
Obećava
- Poruka
- 73
bojan p:Šta misliš koliko bi zaradio kada bi postavi veb sajt i time privukao ljude iz celog sveta?
Pa nije covek toliko glup da napravi sajt. Treba posle tamo neki hakeri da razbucaju njegov sajt. Pametan je mali.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan p:Šta misliš koliko bi zaradio kada bi postavi veb sajt i time privukao ljude iz celog sveta?

. Uclanio se samo da ovo pojasni sve ovo okoMEGA BOOK GAME COLLECTION. Pazi da nije

Oggy:Ja kad bi ti rekao koliko zaradjujem plata + dodatne aktivnosti + rentiranje stanova(mojih da ne bude zabuna), ti bi se usro![]()
![]()
![]()

Nisam znao da vaš poslovni sastanak spada u tu kategoriju.Denca67:Vas ne bih pozvao ni na sranje!!!

Denca67:Pozdav,mene je moj drugar tako "prevario",da sam za tri meseca zaradio 4360 evra,i planiram jos dugo da radim ovo poslovanje i zaradim mnogo mnogo vise!
bivsi_legionar:Pa vidi ga sad i ovaj. Ma ustvari Ttwinivan nije dvostruka, nego trostruka licnost (Denca67 i Kiowa). Uclanio se samo da ovo pojasni sve ovo okoMEGA BOOK GAME COLLECTION. Pazi da nije
.
Pa i ja se cudim kako sam te provalio!!? Pa GEM-ovci su pametni, bogati, pismeni, lepo pevaju...twinivan:KONACNO SI ME PROVALIO,BRAVO BISERU :razz: