MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa drustvo kad odete racunajte da ce te biti zatvoreni u prostoriji nekih 8 do 10 sati. A samo da cujes muziku...))) da se upisas:) i kad vidis sve one vestacke osmehe dodje ti da povratis! Sakupe se oko tebe i maltretiraju te pricama kako su oni uspeli u zivotu a 80% hih nosi soverske plave kosulje gradskog prevoza!:)) Ma show.. ili navarite se dobro pa ces to pamtiti:))

twinivan:
U ostalom nije mi jasna jos jedna stvar?

Ako ste vi bili,videli,culi......doneli odluku da ne radite?
Super VI STE SPASENI PREVARE i svega sto ide uz to.U cemu je onda vas problem u stvari
Problem je sto si MNOGO glup. A sa glupim ljudima ne mozes kulturno (i pametno) da pricas.

To sto ti tako naivno predstavljas kao igru je osnova PIRAMIDALNE PREVARE(seti se Jezde i Dafine BOLIDU jedan) koja je maltene svuda u svetu zabranjena, jer u njoj mogu da zarade samo prvi nivoi dok zadnji prosto receno ISPUSE! Ako ti nije jasno vrati se u 2 razred osnovne pa iz pocetka jer si slabo pratio nastavu od tada.

Ako nisi shvatio GLUP si.

Ako ni ovo nisi shvatio onda si MNOGO GLUP.

twinivan:
DRAGI I PAMETNI OGGY!

Samo me interesuje dali si ti bio na tom poslovnom sastanku ili si celu pricu cuo od nekih drugih
ljudi????????
Pa tebe izgleda treba prevariti na svaki moguci nacin da bi ti shvatio da ima prevaranata...Sta reci:roll: .
Da li si ti bio na mesecu pa znas da je zemlja okrugla?Smisli nesto pametnije nego da dokazujes da sam u pravu.

Reci npr. sta ta "firma" proizvodi i prodaje, ili kakve usluge nudi. A kao sto sam vec rekao pod usluge nemoj staviti piramidalna prevara, to smo vec obradili da je dokazano prevara.

Ajde DRAGI i PAMETNIJI da te vidimo.

Znaci da ti ponovim, posto je ocigledno da si ne, GLUP,nego ortodoxna seljacina i budala,ne znam kako da preformulisem pitanje da bi ti nekako shvatio? Ajmo ponovo,dali si ti bio na tom poslovnom sastanku ili si celu pricu cuo od nekih drugih ljudi?

P.S Majmune za tvoju informaciju,Jezda i Dafina su bili vlasnici banaka i rokali kamatu od 30,40 i 50% na oroceni novac,-takvo sranje bi poverovao samo kreten kao ti...ako tebi nije jasno vrati se na planini,mislim da te tamo jos uvek ceka tvoje stado,koje je kao ludo bez tebe,a i nema ko da te prevari!!!!!!!!! sto je u stvari i naj bitnije

twinivan:
Znaci da ti ponovim, posto je ocigledno da si ne, GLUP,nego ortodoxna seljacina i budala,ne znam kako da preformulisem pitanje da bi ti nekako shvatio? Ajmo ponovo,dali si ti bio na tom poslovnom sastanku ili si celu pricu cuo od nekih drugih ljudi?

P.S Majmune (zarez) za tvoju informaciju,Jezda i Dafina su bili vlasnici banaka i rokali kamatu od 30,40 i 50% (netačno)na oroceni novac,-takvo sranje bi poverovao samo kreten kao ti...ako tebi nije jasno vrati se na planini,mislim da te tamo jos uvek ceka tvoje stado,koje je kao ludo bez tebe,a i nema ko da te prevari!!!!!!!!! sto je u stvari i naj bitnije

Dakle,
definitivno NE POSTOJI opismenjeni gem-ovac:lol:
Osim nevaspitanja koje je, očigledno, urodjeno: zarezi (gde treba i gde ne treba), razmaci, velika slova, kilometarske rečenice.......
Meni ovo liči na onog makedonca koji se,kao, ludo zabavljao ovde:roll: :lol:
Firma...hmmmm zašto li ih nazivamo firmom:roll: ne postoji u APR, ne postoji na CRHOV, ne postoji čak ni kao STR:lol:
PDV, žiro račun, PIB, ništa8-)

Veliki pozdrav svima,a posebno onima koji znaju sta,u prevodu,znaci GEM!Sve pozitivno na jednom mestu,malo li je?!Supruga i ja radimo,par dana jos i bice 3 meseca.Za investicion,koja iznosi SAMO,za ovo vreme,uz mini mini minimalni rad,zaradili SAMO 4.340eurica!Nama su nasi prijatelji zahvalni do te mere,da nasu sliku drze pored ikone na zidu!Definitivno,ove zarade nisu za SVAKOG i Bogu hvala da ima skeptika jer bi,u protivnom,poludeli od para!Eto sta je Gem,ko razume-shvatice!

Denca67:
Veliki pozdrav svima,a posebno onima koji znaju sta,u prevodu,znaci GEM!Sve pozitivno na jednom mestu,malo li je?!Supruga i ja radimo,par dana jos i bice 3 meseca.Za investicion,koja iznosi SAMO,za ovo vreme,uz mini mini minimalni rad,zaradili SAMO 4.340eurica!Nama su nasi prijatelji zahvalni do te mere,da nasu sliku drze pored ikone na zidu!Definitivno,ove zarade nisu za SVAKOG i Bogu hvala da ima skeptika jer bi,u protivnom,poludeli od para!Eto sta je Gem,ko razume-shvatice!

Divno je što si se učlanio da bi nam to saopštio:roll: :lol:
Za neupućene, pre nego što vas uvuku u ovaj sistem prevare preporučujem, sa druge teme:
http://prevaranti.blogger.ba/arhiva/2006/03/27#196179

stop prevarantima8-)

Denca67:
Da li su već pokrenuli inicijativu da vas proglase za svece?

Ipak je malo neozbiljno držati sliku običnih ljudi pored ikone, a sem toga toliko ste ih zadužili da bi bio red da to urade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back