MEDO VOLIM TE

Sto neko rece..nije bitno sta vec ko kaze..nista o tebi ne znam..a verujem ni ti o meni.:)
da li si primetio da sam hipotetisala zamisli da sam ti drugarica
a ne da li te znam ili te mene
moram da priznam da mi se takvi aromanticni ni ne dopadaju bas nesto posebno ali da ne duljimo ovu glupu prepisku
prihvatam ti mislis na jedan nacina
ja na drugi
i to je to
plavo zuto

da li si primetio da sam hipotetisala zamisli da sam ti drugarica
a ne da li te znam ili te mene
moram da priznam da mi se takvi aromanticni ni ne dopadaju bas nesto posebno ali da ne duljimo ovu glupu prepisku
prihvatam ti mislis na jedan nacina
ja na drugi
i to je to
plavo zuto

Lepo si rekla..za tebe je romantika rec za mene delo ;)

Da li se secate neke posebne ljubavne izjave koju nikad necete zaboraviti
Sedim ja na stanici, čekam voz, neka šmekerska poza (samo mi falila cigara, novine i kesa na glavi) prolazi neki tip sve buljeći u mene i 'nako se okreće kako me prolazi, kad prozbori odjedared: "Ti si nešto najlepše što sam u životu video" :shock: sede pored, pitao me par stvari, dao broj i onda je došao voz :lol:

Dobro, nije baš originalna, a žali bože da li je iskrena, pa nije baš ni ljubavna, ali je svejedno trebalo mudo da se tako postavi. Nisam ga nikad pozvala.

E da, to je bilo pre..... 5 - 6 godina ako ne i više.....

yahoowo2.gif

Jooj...meni to zapravo strashno neprijatno....objavi ti onako bombastichno pa te gleda sa ochekivanjem da...umresh od sreche? kazzesh i ja tebe? pocrvenish? pokazujesh ochiglednu nelagodu kojoj se slatko smeju?
Uzzas bre. Ko kad si na shkolskoj bini za 8 mart i recitujesh pesmu...

Meni je još grđe kada do takvih ni-sa-čim-izazvanih izliva osećanja dođe na javnom mestu, pred nekoliko desetina ljudi koji vas razneženo gledaju....a ti se misliš "O bože, kakva sramota! Ubiću ga čim se dokopamo neke pomračine:evil:!"....

Meni je još grđe kada do takvih ni-sa-čim-izazvanih izliva osećanja dođe na javnom mestu, pred nekoliko desetina ljudi koji vas razneženo gledaju....a ti se misliš "O bože, kakva sramota! Ubiću ga čim se dokopamo neke pomračine:evil:!"....

To je bas grozno, teatralno i nepristojno..................i sve samo ne izjava ljubavi...............
Muskarac koji u tom trenutku nije znao kako drugacije da skrene paznju na sebe, pa da se i on pohvali kako nekoga voli..........a ne moze bez piblike:roll:

Back