neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
e ja bih sada zbog jedne izjave ljubavi mogla da ispretumbam mnoge stvari u svom zivotu.....ali, pricam o nemogucem dogadjaju pa i nije da su mi temelji uzdrmani.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su te "specijalne" izjave nekako kao zaseda koje sluzze da od nas izvuku obechanja koja josh nismo mislili da dajemo...pogotovo javna, shto reche lpgk....neshto kao ona tupava emisija "sve za ljubav"
a ja bih da vratim vreme i da samo jos jednom cujem tu knedlu u grlu.
e ja bih sada zbog jedne izjave ljubavi mogla da ispretumbam mnoge stvari u svom zivotu.....ali, pricam o nemogucem dogadjaju pa i nije da su mi temelji uzdrmani.....
ali ipak pričaš ...
...rekoh ti ja devojčice ...
e sala mala 100% ali znala sam da ce neko nasesti
....e sala mala 100% ali znala sam da ce neko nasesti
....
eto ispadoh glup u društvu
hmmm
ne činiš ti samo tog tvog manje intelektualnim :shock:
počeću da obraćam više pažnju na dude![]()
pa lepo ti rekoh a ti se latio da filozofiras....akcija bato, akcija a posle cemo da se siti (i zadovoljni
) nafilozofiramo o ljubavi....Ja sam aromatican![]()
aromantican
Samo da pitam kre..po tebi je neko ko prepise pesmu o ljubavi romanticna dusa?
Samo da pitam kre..po tebi je neko ko prepise pesmu o ljubavi romanticna dusa?
ne,
mrzi me sad da objasvnjavam sta je za mene romanticna dusa nisam bas danas dobro
ali od realista sa dve noge na zemlji bez ikada izazvanog makar malog letenja mi je vec zlo
sve je to u redu biti racionalan realan ali
jebesh onda zivot
da nije bilo uzleta k lastinu bi mi onda citali sve te knjige gledali filomove pravili gluposti kojih se secamo sa osmehom ili tugom ma..........

To upravo i jeste poenta..letis na falsifikovanoj prepisci sto kaze olja..ne pokusavam ispravljati krive drine..ali kako to da nisi zavirila na romantiku.
pa i ti si plagijator,kacis tudje fotke,a nigde ne potpisujes autora...pa nidje veze![]()
falsifikovana prepiska
o da dragi bas volis da ispravljas krive Drine
a zasto bih jedan deo se odnosi i na ljubav
a ljubav zna i recima da se iskaze
prc
koji vam je svima..
A cije su to reci..ko ih izgovara kome?naucices jednog dana
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobro vise