gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
...akoteranamnogobolisetisenjegajelontevolipatitjeiplakatjeal'netjedamoli...![]()
slatko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...akoteranamnogobolisetisenjegajelontevolipatitjeiplakatjeal'netjedamoli...![]()
da li si primetio da sam hipotetisala zamisli da sam ti drugaricaSto neko rece..nije bitno sta vec ko kaze..nista o tebi ne znam..a verujem ni ti o meni.![]()
da li si primetio da sam hipotetisala zamisli da sam ti drugarica
a ne da li te znam ili te mene
moram da priznam da mi se takvi aromanticni ni ne dopadaju bas nesto posebno ali da ne duljimo ovu glupu prepisku
prihvatam ti mislis na jedan nacina
ja na drugi
i to je to
plavo zuto
Da li se secate neke posebne ljubavne izjave koju nikad necete zaboraviti

Sedim ja na stanici, čekam voz, neka šmekerska poza (samo mi falila cigara, novine i kesa na glavi) prolazi neki tip sve buljeći u mene i 'nako se okreće kako me prolazi, kad prozbori odjedared: "Ti si nešto najlepše što sam u životu video" :shock: sede pored, pitao me par stvari, dao broj i onda je došao vozDa li se secate neke posebne ljubavne izjave koju nikad necete zaboraviti
Jednoga dana vidjeli nismo, Ježurka Ježić dobio pismo, kakvo pismo pita se meca, sitiglo u torbi poštara zeca...
da li si primetio da sam hipotetisala zamisli da sam ti drugarica
a ne da li te znam ili te mene
moram da priznam da mi se takvi aromaticni ni ne dopadaju bas nesto posebno ali da ne duljimo ovu glupu prepisku
prihvatam ti mislis na jedan nacina
ja na drugi
i to je to
plavo zuto

Adresa kratka, slova ko jaja za druga Jeza na kraju gaja....U pismu pise: Jezurka brate, sanjam te cesto i mislim na te :wink:......

Zurim u Gaj, jer u Gaju same daju :wink:
Zurim u Mol, jer u Molu mnogo volu![]()
eh nije mol asocijacija na selo Mol :rolleyes:...asocijacija je na moje prezime i mol kao jedinicu za kolichinu supstance (koristi se u hemiji a ja sam ti hemicar u dusi i po diplomi
)eh nije mol asocijacija na selo Mol :rolleyes:...asocijacija je na moje prezime i mol kao jedinicu za kolichinu supstance (koristi se u hemiji a ja sam ti hemicar u dusi i po diplomi
)

E pa onda se vidimo kod masenog spektrometra
Kolezinice![]()
.....i da, volim hemiju (da nedobijem po goozi zbog chata :rolleyes
...Ne bih se sigurno setio "medo volim te" jer je krsh nevidjen i ono, ofucana
Jooj...meni to zapravo strashno neprijatno....objavi ti onako bombastichno pa te gleda sa ochekivanjem da...umresh od sreche? kazzesh i ja tebe? pocrvenish? pokazujesh ochiglednu nelagodu kojoj se slatko smeju?
Uzzas bre. Ko kad si na shkolskoj bini za 8 mart i recitujesh pesmu...
!"....Meni je još grđe kada do takvih ni-sa-čim-izazvanih izliva osećanja dođe na javnom mestu, pred nekoliko desetina ljudi koji vas razneženo gledaju....a ti se misliš "O bože, kakva sramota! Ubiću ga čim se dokopamo neke pomračine!"....
a da nije nešto drugo umjesto ovog : ubiću ga?![]()
a da nije nešto drugo umjesto ovog : ubiću ga?![]()
Meni je još grđe kada do takvih ni-sa-čim-izazvanih izliva osećanja dođe na javnom mestu, pred nekoliko desetina ljudi koji vas razneženo gledaju....a ti se misliš "O bože, kakva sramota! Ubiću ga čim se dokopamo neke pomračine!"....