I imali smo vežbe iz genetike, seminare ćemo imati od 20. oktobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikelo hvala na savetu
Možeš li mi iskreno reći zašto si ti upisao medicinu?
Evo i ja da se javim posle 2. dana xD
Prvi dan, uvodna rec dekana i rektora...Najkrace receno student prodekan je bio najrecitiji xD Dekan se bas i nije video zbog katedre ili ga je prosto vukla ona ``kajla`` koju je imao oko vrata
Odmah posle uvodnog casa, imao sam anatomiju predavanja kod prof. Filipovica. Covek nista posebno, psihijatar, umesto anatomije vise sam slusao njegovo vidjenje najstariji slika sa bolesnicima, o studentskinji koja je ga je zasenila straznjicom kad je bio mlad asistent, o Tomislavu Nikolicu i njegovom anatomskom polozaju....brdo nebuloza
Posle pauze sam imao vezbe iz anatomije kod asistenta Milovanovica koji je jako cudan lik. Jedno 20-tak minuta je pricao kako je kod njega osnovno pravilo da kad on prica ne sme ni muva da se cuje,a ono najgluplje je bilo da ne sme niko ni da kaslje dok on prica.... i da je u Nemackoj najveci greh zakasniti negdeDemonstratorima svaka cast, lepo su nam sve ponovo ispricali i pokazali polako polako. Naravno i mi smo radili klavikulu, skapulu i humerus.
Drugi dan isto anatomija predavanja i vezbe. Predavanje kod prof. Djuric. Jako fina zena, lepo predaje, slajdovi ocajni. Na vezbama smo zavrsili sve kosti ruke, od sledece nedelje smo u disekcionoj saliNajzad zadnji cas, a bogami i cas koji msm da ne vredi da se spominje, medicina i drustvo. Nista nisam cuo profesora, sem nekih recenica. Uglavnom necu bas da ih posecujem
Sto se samog drustva tice, nisam bas nesto zapanjen i zadovoljan. Ima mnogo mracnih likova i likusa. Prosto su kao u nekom grcu i ne znaju ni gde se nalaze, a mislim da ih pitas sta studiras nece bas odmah znati da ti kazu. Kako su svi oni silni ljudi polozili onaj prijemni jos uvek mi nije jasnoNaravno da ima i jako dobrih, polako ih upoznajem
Sve cu knjige da kupim kod ``Hasana``- Sladjanka, naravno kopije, sem genetike radne sveske i histologije...
?Da li je knjiga iz histologije dobra ova sa naseg univerziteta, jer sam cuo da je niska mnogo bolja, i da li mogu tu nisku da koristim i gde da je nadjem?
Summa summarum: Drago mi je sto sam upisao Medicinski fakultet u Beogradu![]()
Možete li mi reći koliko u medicini ima perspektive za napredovanje? ( interesuje me u profesionalnom i naucnom smislu)
Kako se bira ko ce na koji izborni predmet da upadne ?![]()
Hvala kolege, izabraću onda Turzu. Inače od ove godine je Informatika obavezan predmet odnosno spada u predispitne obaveze.
Btw, u vodiču piše da se na izbornim iz anatomije rade seminarski i praktični radovi, ne piše da se drže predavanja.