Medal of Honor: Airborne

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad si ti kao interesantan, jel? Ti mozes da odredis ko treba da ide kod ocnog, a ko ne? Ako malo bolje sagledas fotke, videces da na mom shotu ima ipak vishe blura, jer je shot napravljen u pokretu..
Evo ti novi shotovi, pa uporedi... Realno, vise nemam volje da vas ubedjujem. Meni je bitno da mi igra radi sasvim solidno, a to sto vi imate los frejmrejt, vasa stvar. Ako vam bas znaci, napravite shot na bilo kom mestu na bilo kom nivou, ja cu da napravim isti na mojoj mashini, plus odaberite koje oruzhje da se vidi, kako bi bili sigurni da su shotovi sa mog kompa.

Edit: uzmite u obzir da mi u pozadini rade miRC, msn, opera, utorrent, antivirus... Da pogasim sve, imao bih jos par frejmova vishe :D

Sad si ti kao interesantan, jel? Ti mozes da odredis ko treba da ide kod ocnog, a ko ne? Ako malo bolje sagledas fotke, videces da na mom shotu ima ipak vishe blura, jer je shot napravljen u pokretu..
Evo ti novi shotovi, pa uporedi... Realno, vise nemam volje da vas ubedjujem. Meni je bitno da mi igra radi sasvim solidno, a to sto vi imate los frejmrejt, vasa stvar. Ako vam bas znaci, napravite shot na bilo kom mestu na bilo kom nivou, ja cu da napravim isti na mojoj mashini, plus odaberite koje oruzhje da se vidi, kako bi bili sigurni da su shotovi sa mog kompa.

Edit: uzmite u obzir da mi u pozadini rade miRC, msn, opera, utorrent, antivirus... Da pogasim sve, imao bih jos par frejmova vishe :D

Uradi onakav shot kao shto sam ja okachio..... A ovo za antivirus i ostala s*anja LOOOOOL

JA SAM DIGAO RUKE OD MEDAL OF HONORA ZAMENIO SAM MATICNU PLOCU ALI SE KOMPJUTER I DALJE RESTARTUJE NEĆU VISE DA EKSPERIMENTISEM JUCE KAD SAM PROBAO DA JE POKRENEM CIM SAM JE UBACIO U DAEMON TOOLS KOMP SE RESTARTOVAO NAJGORE JE BILO TO STO MI JE IMAGE OD MOHA BIO NA HARDU PA TAKO CIM SE UPALIO KOMP POKRENUO SE AUTORUN JER JE MOHA BIO U DAEMON TOOLSU TAKO MI SE RESTARTOVAO PAR PUTA ZAUSTAVIO SAM GA TAKO STO SAM USAO U SAFE MOD I IZBRISAO IMAGE SA HARDA

Instaliraj novi autopecer za windovs xp i onda se nece restartovati,ali zna li neko da li je moguce zaobici shader 3.0 jer nie moguce pokrenuti igricu sa grafama koje nemaju shader 3.0 ,jer npr.ja imam graficku x800pro koja ima shader 2.0 ,a vecina ima i slabije .

Back