Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
okachi neki "shot" WhenDarknessFalls..
Reci molim te da li ti vidis razliku? Ako ne vidis bacicu se s mosta odma. lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okachi neki "shot" WhenDarknessFalls..

Sad si ti kao interesantan, jel? Ti mozes da odredis ko treba da ide kod ocnog, a ko ne? Ako malo bolje sagledas fotke, videces da na mom shotu ima ipak vishe blura, jer je shot napravljen u pokretu..
Evo ti novi shotovi, pa uporedi... Realno, vise nemam volje da vas ubedjujem. Meni je bitno da mi igra radi sasvim solidno, a to sto vi imate los frejmrejt, vasa stvar. Ako vam bas znaci, napravite shot na bilo kom mestu na bilo kom nivou, ja cu da napravim isti na mojoj mashini, plus odaberite koje oruzhje da se vidi, kako bi bili sigurni da su shotovi sa mog kompa.
Edit: uzmite u obzir da mi u pozadini rade miRC, msn, opera, utorrent, antivirus... Da pogasim sve, imao bih jos par frejmova vishe![]()
"looool" ?
n00bowi...
Ovo je najbolje....."iz nepoznatog razloga" loooool
Ne znam sto se prepucavate. Bitno je da ja furam pacific assault na low detaljima u rezoluciji 800x600 sa ukljucenim texturama, a airborn gledam u kutijici posto ne mogu da ga startujem na ati9200 iz nepoznatog razloga![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vam bechmark pa vi provalite ako se razumente