Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
Uuu pa da. Nisi ga provalio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uuu pa da. Nisi ga provalio![]()

Da ako te interesuje jesam je smanjio nemam ja adsl pa mogu sliku od 500 kb da uploadujem za sekund ovako mi je lakse da ubacim ako ima 100 kb .
Zanimljivo....
Znachi 100 kB uploadujesh za sekund ?? Onda dodje da imash upload od 100 kB/s ( minimum ) shto mu dodje da imash 1mbps upload
Inache ADSL od 512 kbps ima upload od 64 kbps shto je malo vishe od Dial-up-a tako da ovo nepije vodu.... bolje da si rekao da nemash Wifi
Ajde okachi sliku sa fraps-om pa da vidim koliko FPS imash na toj 7300 GT na 1024x768 sve na High..... 

Zanimljivo....Znachi 100 kB uploadujesh za sekund ?? Onda dodje da imash upload od 100 kB/s ( minimum ) shto mu dodje da imash 1mbps upload
Inache ADSL od 512 kbps ima upload od 64 kbps shto je malo vishe od Dial-up-a tako da ovo nepije vodu.... bolje da si rekao da nemash Wifi
Ajde okachi sliku sa fraps-om pa da vidim koliko FPS imash na toj 7300 GT na 1024x768 sve na High.....
![]()
Kako da pogledam FPS? Kojim programom to da uradim?
Zanimljivo....
Znachi 100 kB uploadujesh za sekund ?? Onda dodje da imash upload od 100 kB/s ( minimum ) shto mu dodje da imash 1mbps upload
![]()
7300GT ddr2 na E6750 i 2 giga rama vuche ~25 frejmova... Naravno, na max. Iz prve ruke info.
7300GT ddr2 na E6750 i 2 giga rama vuche ~25 frejmova... Naravno, na max. Iz prve ruke info.

Koja je rezolucija ?? pretpostavljam 800 x 600.....
Daj molim te. Pa moj ortak nemoze da izvuce maksimum sa radeonom 1950pro , doduse agp varijanta ali 7300GT ddr2![]()
Koja je rezolucija ?? pretpostavljam 800 x 600.....
Ne, 1024x768. Mada ja sam je igrao sa tom kartom na 800x600 medium detaljima i bez post processinga. Btw karta je bila kloknuta sa 400/800 na 520/1000

Ja ne kontam, tebi su 25 frejma "maksimum" ? Pa 1950 je brza karta od 7300GT, sta ocekujes? Verovatno ti ortak ima krs ostatak kompa...

Au sta je bre ovo??? Svaki dan se stvara po jedan novi koji tvrdi da ima super fps u ovoj igri sa detaljima na max, a ima konfu od 250e. Alo ljudi uozbiljite se. Pa mislim stvarno. Ovaj podforum ne posecuju debili. lol
EDIT: Mada ako ste primetili svi oni imaju 7300GT. Ako ta karta stvarno tako dobro radi sto ja uopste cekam Rv670? Bolje mi je odma da kupim ovu za nekih 70e i manje, ostatak potrosim na zayebanciju. lol
7300GT ddr2 na E6750 i 2 giga rama
Au sta je bre ovo??? Svaki dan se stvara po jedan novi koji tvrdi da ima super fps u ovoj igri sa detaljima na max, a ima konfu od 250e. Alo ljudi uozbiljite se. Pa mislim stvarno. Ovaj podforum ne posecuju debili. lol
EDIT: Mada ako ste primetili svi oni imaju 7300GT. Ako ta karta stvarno tako dobro radi sto ja uopste cekam Rv670? Bolje mi je odma da kupim ovu za nekih 70e i manje, ostatak potrosim na zayebanciju. lol
Ko god ne veruje, otvoreno ga pozivam da dodje u Pozarevac, pa nek se uveri sam. A da li si ti debil ili da li su debili ljudi koji posecuju ovaj forum, to vec nisam kompetentan da kazem.
Edit: super FPS bi bio da imam 40+, 25 frejmova je jebeno ne igrivo. Sta mislis sto sam presao igru na 800x600...

Shta mislish koliko % ljudi na ovom forumu zna shta je Rv670 ??

mana je sto je dosta kratka igra, sto se moze za 2 dana ladnjaka preci...
Eeee dragi moj. Ne znas ti sta je neigrivo. Probaj ti da igras Oblivion i da izvuces dobru grafiku iz njega sa 64-bitnom X550 lol. Max 30FPS...srednje 15fps...min 4FPS lol A i ti stvarno mislis da je neko lood da dolazi cak u Pozarevac samo da bi video da li je ovo istina ili ne? lol Inace nema sanse da su ovi shotovi snimljeni na tvom kompu sa tim tvojim "max" podesavanjima. Procesor ti je extra, ali nema sanse da te on TOLIKO izvlaci. Mislim stvarno. Grafa sa DDR2 memorijom! Da li ti znas sta uopste govoris??? lolAko je tebi ovo konfa od 250e...
Ko god ne veruje, otvoreno ga pozivam da dodje u Pozarevac, pa nek se uveri sam. A da li si ti debil ili da li su debili ljudi koji posecuju ovaj forum, to vec nisam kompetentan da kazem.
Edit: super FPS bi bio da imam 40+, 25 frejmova je jebeno ne igrivo. Sta mislis sto sam presao igru na 800x600...
Ako je tebi ovo konfa od 250e...