Medal of Honor: Airborne

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ako te interesuje jesam je smanjio nemam ja adsl pa mogu sliku od 500 kb da uploadujem za sekund ovako mi je lakse da ubacim ako ima 100 kb .

Zanimljivo....:lol: Znachi 100 kB uploadujesh za sekund ?? Onda dodje da imash upload od 100 kB/s ( minimum ) shto mu dodje da imash 1mbps upload :lol: Inache ADSL od 512 kbps ima upload od 64 kbps shto je malo vishe od Dial-up-a tako da ovo nepije vodu.... bolje da si rekao da nemash Wifi :lol: Ajde okachi sliku sa fraps-om pa da vidim koliko FPS imash na toj 7300 GT na 1024x768 sve na High..... :lol:

Zanimljivo....:lol: Znachi 100 kB uploadujesh za sekund ?? Onda dodje da imash upload od 100 kB/s ( minimum ) shto mu dodje da imash 1mbps upload :lol: Inache ADSL od 512 kbps ima upload od 64 kbps shto je malo vishe od Dial-up-a tako da ovo nepije vodu.... bolje da si rekao da nemash Wifi :lol: Ajde okachi sliku sa fraps-om pa da vidim koliko FPS imash na toj 7300 GT na 1024x768 sve na High..... :lol:

Kako da pogledam FPS? Kojim programom to da uradim?

Kako da pogledam FPS? Kojim programom to da uradim?

Jel ti chitash moje postove ?? :roll:

http://www.justfuckinggoogleit.com/search.pl?query=FRAPS

Koja je rezolucija ?? pretpostavljam 800 x 600.....

Ne, 1024x768. Mada ja sam je igrao sa tom kartom na 800x600 medium detaljima i bez post processinga. Btw karta je bila kloknuta sa 400/800 na 520/1000

Daj molim te. Pa moj ortak nemoze da izvuce maksimum sa radeonom 1950pro , doduse agp varijanta ali 7300GT ddr2:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ja ne kontam, tebi su 25 frejma "maksimum" ? Pa 1950 je brza karta od 7300GT, sta ocekujes? Verovatno ti ortak ima krs ostatak kompa...

Koja je rezolucija ?? pretpostavljam 800 x 600.....

Hteo sam da kazem 320x240......

Ne, 1024x768. Mada ja sam je igrao sa tom kartom na 800x600 medium detaljima i bez post processinga. Btw karta je bila kloknuta sa 400/800 na 520/1000

MOH:A Benchmark: All on High / 1024x768 / Vsync ON
ForceWare 169.01
Frames = 1413
Time (ms) = 74101
Minimum = 11
Maximum = 30
Averange = 19.069

HardWare:
-Core2Duo E4300 1.8 GHz @ 2.7 GHz
-Gainward 7600 GS GLH 256 MB DDR3 500/1200 @ 540/1500
-2 x 1 GB DDR2 800 MHz @ 600 MHz @ Dual Channal

Zanimljivo da ja sa ovim gore navedenim hardware-om imam 19 FPS Averange s tim da u borbi pada na 11 FPS a ti sa 7300 GT DDR2 imash ~25 FPS..... Ajde molim te reci mi da mi neshto nevalja sa kompom..... Ne ja nisam dete kreten pa da neskontam da mi neshto nevalja sa kompom ali lako mogu da skontam one shto lazu......

Ja ne kontam, tebi su 25 frejma "maksimum" ? Pa 1950 je brza karta od 7300GT, sta ocekujes? Verovatno ti ortak ima krs ostatak kompa...

Mislio je da njegov ortak nemoze sa 1950pro da igra na maximum u 1024x768 a da ima 25 FPS..... Jel kontash :lol:

Au sta je bre ovo??? Svaki dan se stvara po jedan novi koji tvrdi da ima super fps u ovoj igri sa detaljima na max, a ima konfu od 250e. Alo ljudi uozbiljite se. Pa mislim stvarno. Ovaj podforum ne posecuju debili. lol
EDIT: Mada ako ste primetili svi oni imaju 7300GT. Ako ta karta stvarno tako dobro radi sto ja uopste cekam Rv670? Bolje mi je odma da kupim ovu za nekih 70e i manje, ostatak potrosim na zayebanciju. lol

Au sta je bre ovo??? Svaki dan se stvara po jedan novi koji tvrdi da ima super fps u ovoj igri sa detaljima na max, a ima konfu od 250e. Alo ljudi uozbiljite se. Pa mislim stvarno. Ovaj podforum ne posecuju debili. lol
EDIT: Mada ako ste primetili svi oni imaju 7300GT. Ako ta karta stvarno tako dobro radi sto ja uopste cekam Rv670? Bolje mi je odma da kupim ovu za nekih 70e i manje, ostatak potrosim na zayebanciju. lol

Ako je tebi ovo konfa od 250e...

7300GT ddr2 na E6750 i 2 giga rama

Ko god ne veruje, otvoreno ga pozivam da dodje u Pozarevac, pa nek se uveri sam. A da li si ti debil ili da li su debili ljudi koji posecuju ovaj forum, to vec nisam kompetentan da kazem.

Edit: super FPS bi bio da imam 40+, 25 frejmova je jebeno ne igrivo. Sta mislis sto sam presao igru na 800x600...

Shta mislish koliko % ljudi na ovom forumu zna shta je Rv670 ??

Ko god ne veruje, otvoreno ga pozivam da dodje u Pozarevac, pa nek se uveri sam. A da li si ti debil ili da li su debili ljudi koji posecuju ovaj forum, to vec nisam kompetentan da kazem.

Edit: super FPS bi bio da imam 40+, 25 frejmova je jebeno ne igrivo. Sta mislis sto sam presao igru na 800x600...

Znachi sad je 800x600 i sve na HIGH ?? Sa Vsync on ?? i imash 25 FPS ?? Jel to averange ili maximum ? ? ? Mislim da si pre bio pominjao da igrash u 1024*768 sve na High i da imash 25 FPS.... :lol::lol::lol::lol:
I baci one iste shotke kao shto sam ja bacio sa ukljuchenim frapsom....

I nemorash mene da uveravash da imash 25 FPS u 1024x768 sve na High sa 7300 GT.... Nisam ja kreten pa da ti verujem u to shto prichash....

Ja ne znam jel ti ne umes da citas, ili sta? 1024x768 sa svime na max, dobijam 25 frejmova. To po meni nije igrivo, pa sam spustio na 800x600 i imao ~35. U oba slucaja bez vsynca, imam katodni monitor, to ne znaci nista.
I nemoj da se pravis pametan jer ti ochigledno ne ide.. Bez uvrede.
Pozdrav. Screenshotovi u toku veceri, editovacu post.

Edit: evo screenshotova...

Shta mislish koliko % ljudi na ovom forumu zna shta je Rv670 ??

niko se nije nauchen rodio tako da nista cudno, ali oni koji se prave da znaju a mrzi ih da mrdnu i potraze sta to znaci a ovde pricaju sa strane sve i svasta...e tome treba da se kaze po koja rec.

* 25 frejmova nije igrivo ??? Mislis 25 frejmova ti je kad zabijes pusku u mracnu tjosku ili u patos, a onda lepo padne na 10,15 pa bude neigrivo :)

*P*A*B*L*O*, trebao nam je jedan takav da zameri svaku neispravnu sitnicu jer su ovde polako poceli da se radjaju ljudi koji igraju igre na "pixel 2.0 a traze minimum 3" ;)

Ako je tebi ovo konfa od 250e...

Eeee dragi moj. Ne znas ti sta je neigrivo. Probaj ti da igras Oblivion i da izvuces dobru grafiku iz njega sa 64-bitnom X550 lol. Max 30FPS...srednje 15fps...min 4FPS lol A i ti stvarno mislis da je neko lood da dolazi cak u Pozarevac samo da bi video da li je ovo istina ili ne? lol Inace nema sanse da su ovi shotovi snimljeni na tvom kompu sa tim tvojim "max" podesavanjima. Procesor ti je extra, ali nema sanse da te on TOLIKO izvlaci. Mislim stvarno. Grafa sa DDR2 memorijom! Da li ti znas sta uopste govoris??? lol
@PABLO Lepo rece BigMazi. Ljudi koje interesuje sta je to ce znati i one koji su pravi gameri. A oni koje mrzi da pitaju ili potraze...pa jbg.

E sad si jbno preterao... koj mi moj trazite shotove kad ne verujete da su sa mog kompa?! Pogledaj same nazive slika, pa vidi datum/godinu... Ako mislis da sam tolko dokon da nemam pametnija posla nego da lazhiram sopstvene shotove kako bih dvojici nepoznatih likova dokazao da imam xy frejmova, onda se varas.
I ti vasi tripovi, pravi gejmer se razume u chipove i graficke karte? Gde si to chuo, majke ti? Pravi gejmer ne bi igrao remek-delo od obliviona na takvoj shit grafi (bez uvrede jos jednom) vec bi sacekao neko bolje vreme kako bi je odigrao u punom sjaju.
Sto se tice kompa, nije bas high-end, ali nije ni low-budget od 300 jevreja.. Realna vrednost je oko 500e. Ploca je p35ds3, sa Extreme Duo CM-om od 650w.. Ostalo nije bitno.
Pozdrav "strucnjacima".

Back