BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
dobro, lepo prepiranje pogotovo za citanje jer se sazna nesto novo, ali sve to treba da ide u podforum hardver...hm ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U bre sad bas... ta konfa sto si ti rekao(Celeron i to) trosi manje od 100w tako da....
:shock:To shto ti imash napajanje od "300W" to je kinesko i realno ima oko 170-180 W ( mozda ni toliko ) Neverujesh ??
Au... dobro, a sta je sa konzolashima? Mislis da se oni razumeju u rachunare? Jeste, al zamalo. I nemoj da se proseravas kako konzolasi nisu gejmeri i sta ti ja znam.. A kad se vec tako dobro razumes u materiju, idi bre lepo na bench forum pa tamo deli svoje znanje, bas da vidim kako ces da prodjes sa tim stavom.
I ne kapiram tu foru sa postovima, pishesh samo da bi mi odgovorio (?!).. Ko da ja ne znam da mi ploca ne podrzava SLI... Btw napajanje sam nasao jako jeftino, to je uglavnom i bio razlog za kupovino, dao sam nekih ~70e..
Znaci, po vasim teorijama, mi bi moglo do 2015te da se vozimo na napajanjima sa realnom snagom manjom od 500w.. Aha, al k**ac.![]()
Au... dobro, a sta je sa konzolashima? Mislis da se oni razumeju u rachunare? Jeste, al zamalo. I nemoj da se proseravas kako konzolasi nisu gejmeri i sta ti ja znam.. A kad se vec tako dobro razumes u materiju, idi bre lepo na bench forum pa tamo deli svoje znanje, bas da vidim kako ces da prodjes sa tim stavom.
I ne kapiram tu foru sa postovima, pishesh samo da bi mi odgovorio (?!).. Ko da ja ne znam da mi ploca ne podrzava SLI... Btw napajanje sam nasao jako jeftino, to je uglavnom i bio razlog za kupovino, dao sam nekih ~70e..
Znaci, po vasim teorijama, mi bi moglo do 2015te da se vozimo na napajanjima sa realnom snagom manjom od 500w.. Aha, al k**ac.![]()
Mislio sam na likove koji nemaju komp, vec za igre imaju samo ps2. Ma shvatio si moju poentu, nije ni bitno vise.
I btw, smatram da je uvek bolje uzeti namerno jache napajanje, nego neki deklarisani minimum, pogotovo ako je iz nVdijinog tabora :>.
o.O ja ipak verujem da je on globalizovao..
Btw, mozes da citiras i vise ljudi u istom postu, koristis onu opciju sa navodnicima pored "citiraj".

Skracenica za Peak Music Power...
Inace ja ne pricam ovde o konzolashima vec o PC gamerima. Ja nisam nigde ni spomenuo rec k od konzole lol I aj mi samo objasni GDE sam ja ili bilo ko ovde napisao da cemo moci da furamo hardver do 2015 na 500W napajanjima??? I inace nisu sva 500W napajanja 500W. Evo na primer Corsair 520HX koje moze da izgura i do 700w( jes samo na 5 sekundi, ali ono moze da prodje i kao 600W napajanje), a da ne pricam o 620HX lol I ne...pishem zato sto mi je dosadno da gledam ljude kako se proseravaju kako oni imaju super FPS sa ocajnim karticama.Nisam naglasio to, ali nisam ni spomenuo konzole tako da ti to dodje na isto.... A inace iako si postavio screenove, ipak nema sanse da kartica koja nije cak ni bila podrzana u dem verziji ove igre ima veci FPS od karte koja je poprilicno slicna 7600GT. Plus procesor mu je overklokovan i ima isto 2GB rama. Ajde sad ti meni reci da li je to tebi normalno???Nisi naglasio da pricas samo o kompjuterasima, jer i konzolasi su gejmeri, cak mozda i veci.
Nije da sad trazim dlaku u jajetu ali: ( samo onaj kome treba ici oftamologu nece videti razliku ) I mogao si da postujesh na koliko GHZ ti radi taj E6750postovao sam svoje screenshotove, pa gledaj.

Pablo:( samo onaj kome treba ici oftamologu nece videti razliku )
WhenDarknessFalls:Istina, ne vidim razliku...