MC Stojan?

Već sam objasnila u jednom postu - pesma mi je gotivna jer sam je shvatila kao zajebanciju, a on, a i ti, mnogo serete o beefu i tim glupostima. On je rapper koliko sam ja plavuša! Veliko interesovanje? Svi ga smatraju budalu koja je u pijanom stanju napisala "pesmu", a ne kao kvalitet... :roll:

pa objasni mi kako onda dve subote zaredom puni hrabro srce i kako je na njegovom nastupu 31 maja na Adi klub Time out bilo 1000 ljudi i kako to da se o njemu vode rasprave na svim zivim forumima po hrvatskoj,bosni,makedoniji i kao to da je Bicuj me glavni hit u Budvi,bila moja devojka pa mi pricala i kako to da je pesma hit i u bugarskoj....a sto se tice repa ziva bila pa videla,nemoj pricati unapred,pis

To što su došli na njegov nastup ne znači ništa... Lupam sad, kad na Trgu gostuje Van Gogh ja odem ne jer ih slušam već iz dosade... :roll:
Verovatno neću videti - mogu samo da čujem, mada se ni neću potruditi da odslušam neke njegove pesme.
Nisam rekla da nije popularan - daleko od toga. Meni je pesma u početku bila do jaja i sad jer je zajebancija, a nemam nameru da ikad u životu da izgovorim da je on rapper. Nemam ništa protiv komercijale, ali je ni ne slušam. Bilo to na foru Centa ili ne, meni je tako svejedno. Ptoriv Centa nemam ništa protiv - odslušam 5-6 pesma koje su mi OK, ali to je to. Ne cenim ga ni kao *****, a ni kao palac.
Pomenuo si da će snimati sa BC - do jaja! Meni je BC xtra grupa i obožavam da ih slušam - eto to će biti jedina njegova pesma koju ću ja da slušam što se tiče njega.
Zabole me šta ti pričaš ili Pera! Puca mi da li se na njega loži pola Srbije - loži se i na Grand pa ga ne slušam i puca mi za njih. Naravno, redovno prokomentarišem da su to debili, a MC Stojan će biti samo jedan u nizu i ništa više.

mc stojan ja debil ali u pozitivnom smislu,a takvih kao ti je mnogo manje nego onih koji ga gotive,e sad da li se to nekom svidja ili ne to je vec individualna stvar,pa zato valjda i sluze forumi da svako iznese svoje misljenje a mogu pouzdano da ti kazem posto vidim da gotivish BC onda ces veoma gotiviti stojana jer su mu pesme dosta orginalnije i smesnije,ziva bila pa videla,pis

Tane ima perspektive za autobiografske stvari, Stojan za, tako reci, "lude" pesme (mada su takve da bi se lakse "probio" na sceni). Za neko vreme cu nabudziti neke rime, posto sam napravio neke bitove, pa da "kidam"... Pozdrav, ljudi! Re5pect! Peace!!! 8-)

P.S.
URANIUM BOYS, pogledajte taj avatar!!!

Za Lucansku elitu!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Evo imam jednu staru Tanovu stvar, flow mu je ovde vrh, ovo je diss pesma. Text je OK ali
u odnosu na nove stvari koje sam cuo i nije nesto. Zanima me kako se vama svidjaju ovakve pesme. Skoro su Tane i Stojan nastupali u Lucanima, Stojan kida, peva bolje od pola onih
Grandovaca i ima dobru interakciju sa publikom sto ga cini vrhunskim MC-jem, Tane je skroz
poboljsao textove, a i uzivo zvuci daleko bolje nego ranije. Inace, njih dvojica ne rade
u grupi vec rade solo ali imaju dosta zajednickih pesama...
Evo link za "MC Tane - Ti Nisi Deo Scene" http://hip-hop.100webspace.net, isti je link kao za "MC Tane-Ocima MC-ja"

Kada cujete "Jedne noci u septembru" ima da se najezite, najbolja rep pesma na svetu, ja
imam staru verziju ali su oni nesto menjali textove i kada to snime u studiju tek tada ce
da kida...
Pozz

Back