MC Stojan?

au shto je odgovorio na prozivke :lol:
anyway za Gospodu reche..pa bolje i tih 25 pravih repera shto su bili nego 1000 kvazi :shock: ... "kad' shvatish nema love samo ljubav za hip-hop ostaje" :)...

Pa sada ste se ponashali kao deca u obdanistu. Daj sta se svadjate vise oko ovoga. Nije stojan kriv sto je privukao fensere, folkere i ostale sto bi moj drug rekao "urbane" seljake (za glupe gradske seljake). On je samo zeleo da bude nesto slicno AJSU. I to je to. Tatula je druga prica. Pravi undergorund rap. Ja mislim da na ovaj topic treba staviti . (za glupe tacku) i prestati da se svadjate. Ako tatula i stojan 'oce da se takmice, neka se bore u jednom freestyle-u i tako to...

saki8050:
au shto je odgovorio na prozivke :lol:
anyway za Gospodu reche..pa bolje i tih 25 pravih repera shto su bili nego 1000 kvazi :shock: ... "kad' shvatish nema love samo ljubav za hip-hop ostaje" :)...

svaka cast saki....aj necu vishe odgovarati jedino ako me neko bash isprovocira...by the way, volim i ja Gospodu, i veruj mi da znam "malo" vishe o njima i o tome koliko su punili gde i sta (npr.1000 il 1500 ljudi u Leskovcu!)...neki ljudi ovde znaju da saradjujem sa njima i da snimam kod Preza u studiju...al otom potom, cuce se....

pis svima...pozzzzzzzz

P.S. zaboravih, neko me je pitao.... ima i flajer sa sajma obrazovanja jer sam i tamo nastupao 3. dan 2005.godine....

ako vam je toliko grozna pesma kako je znate napamet??? je li skate_bitch???
meni je super pesma za gubljenje na zurajzama!!
ima i drugi deo pesme:

BIO SAM NA ZURCI
KUM JE PRAVIO KOKTELE
STARTOV'O SAM RIBE
ONE NISU HTELE
KADA SU CULE DA CD IZDAJEM
DVE OD TRI ME LIZALE
DIG'O MI SE PRIZNAJEM
PRVA HOCE ODPOZADI
DRUGA HOCE SPREDA
OTEKLA MI YAYA
UZEO SAM LEDA
ULAZIM U NJU A ONA TAKO MLADA
TAKO JE KAD DAJE DEVOJKA IZ GRADA

BITHUJ BITHUJ ME .................

alexxa idi na proevolution tamo ubedljivo vodish na listi i stvarno si smesan vishe sa tim napadima na stojana,ne znam zasto si toliko ljubomoran na stojana i zasto uvek imash neki negativan komentar,verovatno je to posledica nekog kompleksa

Ja nemam nista protiv stojana kao coveka i licnosti, jer ga licno nisam upoznao, ali imam mnogo toga protiv te muzike koju on "pravi". A ja nemam razlog da budem ljubomoran na stojana. Izjasnio sam se da vise volim Underground, ali zbog takvih kao stojan odmah smatraju rap sranje....I tih sto furaju dazon od pola dolara...

E..ovako... Gospoda nastupa....publika smorena i shta??? Naravno pljunuce Marchela da ljudi obrate paznju na njih...Shta je to??? Pravi RAP?? Nebih se slozio bash...Lirika slaba..za nijansu jaca od Mc Stojana kome ustvari nije ni bitno-ko-kako i zashto ce da ga slusha...Dalje..Deniro ima liriku,Marchelo ima liriku,VIP ima liriku...Gospoda..imaju urlanje...Mislim respect za njih shto su-recimo-uspeli,ali ne mislim da je uspeh to shto oni rade,i ujedno ne mislim da je uspeh snimati kod njih..Shto se Stojana tice,decko radi to shto voli i moze se reci da je to RAP..kakav nebitno...LJUD I!!! NELLY je rap..dali to neko od vas moze da svari..Losh rap..ali rap...jbg,pljuvanjem na bilo koju vrstu rap-a u ovoj nashoj tuznoj zemlji ce zaustaviti expanziju hop-a,ako je ima...SVAKO IMA SVOJU PRICU..kakva je takva e! P.S. Pre sam za komercijalcinu u rap-u nego za underground narodnjake!!!!! Respect svima !!

Onda care ne znas sta je rap...Komercijaka... Vidi se da si neki lik koji je tek poceo da slusa rap. Bio sam i ja u tom fazonu komercijale, dok nisam saznao sta je ustvari underground. A kad smo kod Nelly-a on uopste nije RAP, vec je on R'n'B.Ko je pominjao Gospodu??? A znaci ti furas fazon od pola dolara, Flera i gospode iz Aggro Berlina a? E zato i rap smatraju SHITOM. Koliko puta treba da kazem:

KADA NE KONTAS HIP-HOP PRICU ONDA NEMOJ DA LUPAS GLUPOSTI I DA PRICAS DA JE KOMERCIJALA SVE, KADA USTVARI NE ZNAS STA JE KOMERCIJALA A STA UNDERGROUND!!!

Mislim da sam bio jasan...

kakav crni nelly,tu se slazem sa alexom,a sto se Stojana tice,danas je usao u studio i snimio par vokala,a bitove mu rade dva momka koji bukvalno kidaju,album bi trebao da zavrsi krajem jula,sto se njegove lirike tice ranije mu je bila slabija ali zato sada...mislim da ce se svima svideti,lik ne repuje o politici i fala bogu na tome jer su smorili Marcelo i BS,bolje da repuje o ribama i da lupeta nego da smara kojekavim socijalnim temama,pozz

Pa Tatulice ja i ortak smo gledali tvoj spot i OK, radis ti dobar underground, ali i MC
Stojan i MC Tane takodje to rade. Skini pesmu "MC Tane - Ocima MC-ja" i iskreno reci kakoti se svidja. Svi koji su culi i tvoju i njihovu pesmu se slazu da je njihova bolja iako
im je produkcija verovatno kucna. Ako je Tanova pesma ovako dobra ko zna kako tek Stojan przi jer mu je Tane samo bek vokal na nastupima. I samo da znas, za tebe skoro niko nije cuo, a MC Stojana zna cela Srbija, i da si ti stvarno bolji reper verovatno bi on tebe komentarisao po forumima, a ne ti njega.

Ovo ti je link za "Ocima MC-ja" http://hip-hop.100webspace.net

Nego, zna li ko imaju li MC Stojan i MC Tane neku grupu ili obojica rade solo pa povremeno
snime neku pesmu zajedno i koje su oni godiste???
Kad Stojan izdaje album???

Inace Tane moze da pojede Stojana. Bre stojan nema veze sa vezom, Tane bar zna nesto. A sada ti meni reci ovo: Kako je moguce da u Valjevu skoro niko nije cuo za MC Stojana a skoro svi su culi za Tatulu. A ako su culi onda kazu da je ziva budala. Zanimljive komentare bacas brate.

Rekao sam jednom i ponovicu sto puta:

ZBOG TAKVIH POPUT STOJANA, KOJI FURAJU STIL OD POLA DOLARA, RAP SMATRAJU SRANJEM!!! A PONOVO KAZEM TI KOJI KAZU DA JE "BICUJ ME" BOLJA OD BILO KOJE TATULINE PESME NE KONTAJU HIP-HOP PRICU!!!

tesko brate da niko nije cuo za Stojana ja imam dva ortaka koji zive u Valjevu i koji kazu da tamo svi zivi imaju pesmu na telefonima i da je hit po skolama,eto toliko i alexa zamolicu te ponovo da ne komentarises Stojana jer je stvarno glupo da pricas a nisi cuo ni jednu njegovu pesmu sem Bicuj me,zamolicu stojana da da demo snimak pesme Hoces Beef,bar prvu strofu da cujete,pis

Oke em si, nego kazem da svi smatraju Bicuj me za zajebanciju i uopste ne znaju da Stojan postoji misle da je to zezalica. Pesma Ocima MC-ja je extra pesma, ali sxvati da u mom okruzenju svi vise vole Underground od komertzijale, a fallen-ue-a molim da ne prica gluposti da je stojan bolji od tatule, jer oni ne mogu da se porede jer je jedan komertz a drugi underground...

konacno da se slozimo oko necega,necemo da poredimo babe i zabe,ja jedva cekam stojanov album jer sam cuo par stvari i mogu reci da ce to biti savim nesto novo na domacoj hop sceni,to ce pa mogu slobodno da kazem biti novi rap pravac sto se naseg regiona tice,eto toliko.pis

Back