Maxi

Lidl je bas prava Srpska logika, tako da verujem da Lidl centrala bas svojski radi posao , sto ima smisla posto su van BG i ima smisla posto se u Lidlu osecas kao da si u drugoj drzavi....to im je caka ....stalno vataju na to ...dani italije, meksika, tajlanda, spanije, francuske...

A pravi interex je ostao u bosni ali pobegao iz Srbije, a bio je gospodska trgovina, pa vi sad vidite sta je to u bosni sto odrzava interex, a jeftin je i tamo , nije skup uopste...
Nema smek kao u Srbiji sto je imao , bas je bilo ugodno kupovati u interexu....sretati kupce koji su sretni i zadovoljni i hvale ono sto kupuju cak i kad je skuplje nego sto ti planiras da potrosis, ali dobro definisana cena cini cuda..samo sto se nisu sirili u Srbiji , ostadose na 1 ili 2 radnje u BG a to ne moze...ne moze..

Bio danas u maxiju, uštedeo sam 30 dinara :rotf:
Ja kad udjem u maxi ne gledam ustedu, navikao sam da su medju skupljima, ali kad udjem trazim ono sto je dobar kvalitet...i jeste obicno...zavisi od radnje, ali jeste obicno ...
U DIS ne smem da udjem...
Zatvaraju radnje ako ne krene, u roku od mesec dana, ne znam logiku disa, ali da biraju lose radnike,i poslovodje, bas imaju talenta, doduse maxi izabere lopove ali stare , iskusne...a imaju dobre mlade proverene kadrove, ali laktarosi matori istisnu te mlade..

Ebes ti firmu kad rade 3 kase , a svi lojalni kupci idu na samo jednu niko nece kod ove dve matore plavuse koje kradu bre i pored maxi sistema , kradu ko lude...
ili ne pritisnu racunanje popusta pa ti zveknu cenu koja uopste ne treba da bude, to sigurno , ili kradu na neki drugi nacin...ali kradu, a u istoj smeni kazem treca kasa omladinac ali radi posao, nema kradje...
Zaeban je maxi i nije uspeo da selekcionise te dve matorke lopove, i uskoro ce postati sefovi objekta, drze se obe zajedno , i osetice se to ...kaznice ih kupci...

Lidl ti je nekada bio prdekana prodavnica ali 20-50% jeftiniji od ostalih. Moraš baš da čitaš deklaracije da bi kupio nešto dobro i povoljno.

Danas glume neki glamur i najskuplji su. Van svake pameti.

U svetu radnje u centru zbog skupe lokacije imaju 50% više cene što je ok.

Ali je nemoralno da ja sednem u auto, odem u lidl ili metro ili dis, vero a tamo iste cene ili još više.

To je bolesno. Ja ti došao na poljanu u krnjaču i ti pokušavaš da me opljačkaš.

lidl je generalno napravio zaokret u poslovanju.... nekad u njemu si imao ogranicen izbor proizvoda od njihovih dobavljaca koji su bili nizi po cenama i to je bilo to..
obicnu coca colu nisi mogao da nadjes u lidlu jer nisu radili sa poznatim i skupim brendovima..

posle su odleteli u komercijalu i imaju slicne cene i proizvode kao i drugi.

Juče sam posle dve nedelje i prvi put posle 1. septembra i sniženja bio u Mega Maxi. Ono sto vidim po Instagramu da nije nista smanjeno tj poskupelo uopšte nije tačno. Na app ima personalizovane akcije, puno proizvoda je dosta niza nego pre prvog. Kazu da je kafa poskupela 1700 , a nije. Ostala je ista cena 1400 1500 velika tegla.

Juče sam posle dve nedelje i prvi put posle 1. septembra i sniženja bio u Mega Maxi. Ono sto vidim po Instagramu da nije nista smanjeno tj poskupelo uopšte nije tačno. Na app ima personalizovane akcije, puno proizvoda je dosta niza nego pre prvog. Kazu da je kafa poskupela 1700 , a nije. Ostala je ista cena 1400 1500 velika tegla.
Nisi ti nigde bio, na aplikaciji su ukinuti popusti i akcije :kafa:

1000024127.jpg

e a znali su ono bas da shebu stvar.

kupim paket od 10 rolni toalet papira i onda sledece nedelje na personalizovanoj akciji isti taj paket.
em manji popust em sta ce mi toliko papira?....jeste da na forumu se.rem mnogo ali nije tako kod kuce .. ne treba mi toliko papira :mrgreen:

e a znali su ono bas da shebu stvar.

kupim paket od 10 rolni toalet papira i onda sledece nedelje na personalizovanoj akciji isti taj paket.
em manji popust em sta ce mi toliko papira?....jeste da na forumu se.rem mnogo ali nije tako kod kuce .. ne treba mi toliko papira :mrgreen:
Kupi kvalitetan toalet papir u metrou pa će ti trajati tri puta duže za isti novac. Rolna dnevno jedino ako imaš masovni proliv. :kafa:

Traje pola godine zaboravim kada sam kupio 900 din.
1000009278.jpg

Back