Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad udjem u maxi ne gledam ustedu, navikao sam da su medju skupljima, ali kad udjem trazim ono sto je dobar kvalitet...i jeste obicno...zavisi od radnje, ali jeste obicno ...Bio danas u maxiju, uštedeo sam 30 dinara![]()
Nisi ti nigde bio, na aplikaciji su ukinuti popusti i akcijeJuče sam posle dve nedelje i prvi put posle 1. septembra i sniženja bio u Mega Maxi. Ono sto vidim po Instagramu da nije nista smanjeno tj poskupelo uopšte nije tačno. Na app ima personalizovane akcije, puno proizvoda je dosta niza nego pre prvog. Kazu da je kafa poskupela 1700 , a nije. Ostala je ista cena 1400 1500 velika tegla.
netacno. ima popustaNisi ti nigde bio, na aplikaciji su ukinuti popusti i akcije![]()
vratili su akcije uz aplikaciju,Nema personalizovanih akcija jbg maxi PROPO'
Telefon sam izbrisao aplikacijuvratili su akcije uz aplikaciju,
vratice i personalizovane popuste uskoro.
ko ti je kriv kad si deisntalirao aplikaciju i ne znas sta se desava![]()
Pa to nema personalizovanih samo to sam i gledao.vratili su akcije uz aplikaciju,
vratice i personalizovane popuste uskoro.
ko ti je kriv kad si deisntalirao aplikaciju i ne znas sta se desava![]()
imas gomilu akcija koje su redovne ali vaze samo uz aplikaciju..te personalizovane su u poslednjih par meseci bile go ***** jer su davale samo 15% gde je redovan popust za iste proizvode bio 30%Pa to nema personalizovanih samo to sam i gledao.
Kupi kvalitetan toalet papir u metrou pa će ti trajati tri puta duže za isti novac. Rolna dnevno jedino ako imaš masovni proliv.e a znali su ono bas da shebu stvar.
kupim paket od 10 rolni toalet papira i onda sledece nedelje na personalizovanoj akciji isti taj paket.
em manji popust em sta ce mi toliko papira?....jeste da na forumu se.rem mnogo ali nije tako kod kuce .. ne treba mi toliko papira![]()
e moj prijatelju i vrapci na grani znaju koji papir ja kupujemKupi kvalitetan toqlet papir u metrou pa će ti trajati tri puta duže za isti novac.