Maxi

E, da, ko voli pizzu, naletim danas na Kaprićozu i Pepperoni, snižene 50% i rekoh 'ajde da probam ako i ne valja za te pare ostaviću kučićima kod kontejnera, oko 250 din možda neki dinar više.

Kaprićozu sam odmah ispekla, 10-tak minuta u rerni i odlična je.
Doduše bila sam i gladna ali je stvarno ukusna, pojela sam pola i prejela sam se.
Preporuka :jede:

Nikakve, zato ove i nisam ranije kupovala.

Te Lidlove sam jednom kupila za probu još nadogradjivala kačkavalj, kečap, dodala i neku yuhorovu prašku šunku, inače jedina na tržištu koja nešto vredi i opet jedva žvakala ono testo, kao da je plastika.

Na ovu Maxijevu ništa nisam dodavala, taman dosta i šunke i sira i pečurki, samo sam sunula malo origana i ona savršena :okok:
Ponoviću kupovinu.

a mercadona spada u jeftiniji lanac u spaniji sto znaci da su cene jos vise od ove koju sam linkovao..sta mislis zasto u spaniji toliko demonstriraju protiv turista.. za razliku od tebe bio sam tamo usred demonstracija.. pricao sa ljudima..nemaju oni nista protiv turista nego protiv cena koje rastu zbog turizma..
To kao u CG. Vidim negde burek 3 €.

Najbolja pizza. Persu marketi i Hungarikum radnja.

1000023404.jpg

Ako voliš karamelu, med i mleveni lešnik probaj Movenpick Hafer Cookie, vanilla, slučajno naletim u Koka maru na pijaci 800gr oko 300 rsd, koji dinar manje, mljac
Bez nekog očekivanja sladoled odličan, ukusi se stapaju al opet svaku komponentu ponaosob osećaš.

Postaje agresivna kako ide klip Nije čak ni ljubazno osoblje u maxiju čim vide telefon odmah nasrću bukvalno. Nigde me ne napadaju kao u maksiju. Uostalom nek istaknu znak zabranjeno snimanje. :kafa:

Nisu ni svesni da će im narod suditi ko partizani 45e po završetku rata. Obogatili su se sisajući krv srbima!

Postaje agresivna kako ide klip Nije čak ni ljubazno osoblje u maxiju čim vide telefon odmah nasrću bukvalno. Nigde me ne napadaju kao u maksiju. Uostalom nek istaknu znak zabranjeno snimanje. :kafa:

Nisu ni svesni da će im narod suditi ko partizani 45e po završetku rata. Obogatili su se sisajući krv srbima!
ti bi bio jos agresivniji kad bi te neko tako smarao.

Back