Matijevic

činjenica je da svaki njegov porizvod posle dva dana u frižideru dobije onaj "teški" miris d ane kažem smrad..

niko u mojoj okolini ne kupuje kod matijevica....

oš vasa stajić je još pre pet šest godina prekinula da se snabdeva za školsku kuhinju kod matijevića, upravo iz gore navedenog razloga

jednostavno deca nisu jela užinu.....

Neprimereni i divljački uslovi rada. Neprimerena i pokvarena hrana koja se servira osiromašenim nesretnicima . I na sve to nikakve rakcije javnosti. Važnije je šta je neka kreštalica pitala nekog koji se uživeo u ulogu premijera na televiziji nacionalne frekvencije koja ima program na nivou najgoreg primitivizma.

VIDEO: Snimci iz Matijevića predati Tužilaštvu za organizovani kriminal

Snimci iz postrojenja Industrije mesa "Matijević" koje je bivši radnik Mihajlo Čepi objavio juče na društvenim mrežama, dostavljeni su 22. januara Tužilaštvu za organizovani kriminal, saznaje 021.rs.

01.02.2016. | 11:27 > 12:49
matijevic_7001.jpg

Prijava je od strane Milovana Brkića podneta na osnovu video snimaka i izjava sedmorice radnika koji potvrđuju priču Čepija, a za delo protiv ugrožavanja zdravlja ljudi.

i posle prijave on ce opstati jer ce platiti... onaj koji je protiv njega pisao, dobijao pretne licno i od matijevica, postoje snimci, se morao povuci jer oicto se protiv tajkuna nije moglo... isto je i danas... kod sebe ima coveka iz policije, koji mu je navodno za bezbednost a sve informacije i potrebne veze preko svojih ljudi sredjuje... u igru je bio umesan i veljovic direktor policije... tako se pisalo... sve je stalo...

tako da ovi snimci radnika koji jesu dokaz ipak nece imati nekakvu ulogu oko tajkuna i saradnika politicara u drustvu koje je prepuno lopova i korupcije...

inace taj miris isto tako posle dva dana imaju i suhomesnati proizvodi k plus, idea koja je u rukama slicnog prevaranta iz hrvatske...

ogromne su pare u igir a za narod ko brine...nek crkne... na zalost ni od ove prijave ...

Od kada se raspao Gavrilovic vise ne kupujem mesne preradjevine,u Srbiji svi ovako rade,nije Matijevic izuzetak....

a Gavrilovići su bili kao bolji , bili su bolji da se ne lažemo
al čisto da se zna problem salmonele tj tehnološko čišćenje ćurećeg mesa iz Babinog Agrokomerca i ponovno pustanje u promet su rešili tehnolozi iz Gavrilovića
svima su ruke prljave
a glavni pokusni kunići pored naroda su bili i vojnici na redovnom odsluzenju

...за сада нема реакције ботова на сендвиче, мада њихов стомак може свашта да превари.....једино је тешко овом осиромашеном народу који то конзумира.....јер нема за нешто боље и
квалитетније....

a Gavrilovići su bili kao bolji , bili su bolji da se ne lažemo
al čisto da se zna problem salmonele tj tehnološko čišćenje ćurećeg mesa iz Babinog Agrokomerca i ponovno pustanje u promet su rešili tehnolozi iz Gavrilovića
svima su ruke prljave
a glavni pokusni kunići pored naroda su bili i vojnici na redovnom odsluzenju

u vojsci smo imali na odsluzenju veterinarskog tehnicara. u konzervi pasulja sa mesom koje smo dobijali kao sledovanje, ladno je prepoznao komad svinjske materice u pasulju nekog madjara :D

- - - - - - - - - -

to je pravo pitanje:

zašto njegove robe nema nigde, ni u jednoj samoposluzi, ni u jednom supermarketu u srbiji?

Ima, al pod drugim nazivima. Radi usluzno za druge a oni pakuju pod svojim imenom. Na primer PREMIA.

ili ovo- cist matijevic

e56db9a_kobasica-sremska_1.jpg

u vojsci smo imali na odsluzenju veterinarskog tehnicara. u konzervi pasulja sa mesom koje smo dobijali kao sledovanje, ladno je prepoznao komad svinjske materice u pasulju nekog madjara :D

...кад већ то помену, ја сам као војник 66 - 68 развозио по ријечком гарнизону месо од добављача, који су се сваке године надметали ко ће то бити, пошто је дневно ишло преко 1 - 1,5 тоне
свежег меса + сухомеснатог, али најквалитетнијег / мада сам на обуци био скептичан на квалитет /, и са мном је био капетан - ветеринар и 1. је бирао и одвајао месо, пре свих осталих који
су узимали за градске продавнице....поред осталог то месо је ишло и у тадашње кантине за официре, па и за "Галеб" кад је био у Ријеци / мислим за особље, не за "газду"/....тако да , бар
тада, није било речи о квалитету.....док за касније не могу тврдити.....мада и неких 20 и кусур година и син који је после Сомбора и у Скопљу, аеродром Петровци, није имао примедби на
исхрану, мада је био пробирач...

...за сада нема реакције ботова на сендвиче, мада њихов стомак може свашта да превари.....једино је тешко овом осиромашеном народу који то конзумира.....јер нема за нешто боље и
квалитетније.
...

Tо уопште не мора да се конзумира, имао неко пара или не.

Tо уопште не мора да се конзумира, имао неко пара или не.

Ja samo mislim da je prica oko matijevica i ostalih prenaduvana. Pogotovu oko Matijevica. Taj lik je pre 3 godine snimao magacin otpada kod matijevica i to proglasava za magacin za reciklazu i svi mu veruju na rec. Fakat je da u virsle, pastete i parizere ide losije meso i OSTACI (ne OTPACI) ali to je meso trece kategorije. Te price o svinjskim usima, repovima i jezicima, prosto mislim da nisu tacne.

- - - - - - - - - -

...кад већ то помену, ја сам као војник 66 - 68 развозио по ријечком гарнизону месо од добављача, који су се сваке године надметали ко ће то бити, пошто је дневно ишло преко 1 - 1,5 тоне
свежег меса + сухомеснатог, али најквалитетнијег / мада сам на обуци био скептичан на квалитет /, и са мном је био капетан - ветеринар и 1. је бирао и одвајао месо, пре свих осталих који
су узимали за градске продавнице....поред осталог то месо је ишло и у тадашње кантине за официре, па и за "Галеб" кад је био у Ријеци / мислим за особље, не за "газду"/....тако да , бар
тада, није било речи о квалитету.....док за касније не могу тврдити.....мада и неких 20 и кусур година и син који је после Сомбора и у Скопљу, аеродром Петровци, није имао примедби на
исхрану, мада је био пробирач...

Ja nikad i nigde nisam pojeo bolju svinjsku krmenadlu nego u vojsci. doduse bilo je u retkim prilikama (29 novembar, 22 decembar, nova godina...)

Ja samo mislim da je prica oko matijevica i ostalih prenaduvana. Pogotovu oko Matijevica. Taj lik je pre 3 godine snimao magacin otpada kod matijevica i to proglasava za magacin za reciklazu i svi mu veruju na rec. Fakat je da u virsle, pastete i parizere ide losije meso i OSTACI (ne OTPACI) ali to je meso trece kategorije. Te price o svinjskim usima, repovima i jezicima, prosto mislim da nisu tacne.

Мислим да је стварност још гаднија али то је проблем оних који не могу да живе без тог смећа.

Ja sam vegetarijanac od 22-ge, a vegan u zadnjih 7 ili 8 godina, imam 40+, i ne pogađa me ova priča oko mesa, jer ga uopšte ne kupujem i ne konzumiram. Samo mi je žao ljudi.

- - - - - - - - - -

matije10.jpg

:hahaha1: :rotf: :zcepanje:

Ja nikad i nigde nisam pojeo bolju svinjsku krmenadlu nego u vojsci. doduse bilo je u retkim prilikama (29 novembar, 22 decembar, nova godina...)
У време СФРЈ америчка војска је куповала месне нареске од Гавриловића. Зна се шта је онда био квалитет. И ја као клинац сам сатирао месне моји омиљени доручак.. њамиииииии

У време СФРЈ америчка војска је куповала месне нареске од Гавриловића. Зна се шта је онда био квалитет. И ја као клинац сам сатирао месне моји омиљени доручак.. њамиииииии

Kvalitetan je bio,zato sto se pravio od kvalitetnog ``domaceg``mesa,ne moze dobar mesni proizvod da se napravi od nekvalitetnog uvoznog mesa...Zato se Gavrilovic i raspao,poceo je da uvozi meso zato sto domaceg vise nema....

... mada, ako ih ne budemo kupovali, preradiće ih Matijević. :think:

- - - - - - - - - -

Sele se u Čortanovce

Vojin Ćetković: Idemo sa decom da živimo na selu!

- - - - - - - - - -

Можда је Матијевић најгори али ни остали нису цвећке.
Možda i nije najgori. Rosfrajni grandovi govore o visokom standardu. Kod drugih se to mulja po plastičnoj buradi.

Matijevic i njegovo carstvo... Evo sta jedete... Ja sam, doduse, tu kupovala samo psecu salamu, ali odsad vise ni to...
Sledi citat...

Naime, mesna industrija Matijević, vođena podlom idejom ovog beskrupuloznog dinaroida, krenula je u čišćenje evropskog smeća njegovom preprodajom u Srbiji. Preciznije, Petar Matijević se već duže vremena bavi nabavkom mesa iz Evropske unije koje je pred istekom roka ili mu je taj rok upravo istekao (njegova poslušna administracija strogo prati šta evropski trgovci spremaju za bacanje). I ne samo to nego uzima otpatke iz klanične industrije mnogih evropskih proizvođača, a u Srbiju ih doprema u buradima ili kontejnerima. Takvo meso zatim odlazi u preradu, od njega, dakle, nastaju Matijevićeve čuvene mesne prerađevine koje u njegovim prodavnicama koštaju mnogo manje nego prerađevine njegove konkurencije.

Kad mu je ova prljava rabota toliko podigla zaradu, kupio je nove mašine za preradu mesa poslednje generacije, koje mogu da melju ne samo kožu nego i kosti, i to tako savršeno da je put do paštete po ceni od 20 dinara postao otvoren. Odatle pa do masovne upotrebe nečega što je takozvana sirotinjska hrana iliti otpad iz kontejnera u pakovanju Matijević, takođe nije bio dalek put. Izvori Tabloida sa carinskih prelaza predočili su podatke u zemljama iz kojih Petar Matijević uvozi mesni otpad. To su, s vremena na vreme, Grčka, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, ali i Hrvatska koja nije članica EU, Makedonija...

Svaka medalja ima dve strane.
Propratih malo temu koja je ovde godinama....
Sada gledam razne klipove, snimke telefonima, izjave ali i emisije koje su na TV-u prikazivale Matijevića kao velikog proizvođača.

Više faktora pratim i molio bi i Vas da to uradite...
Obratite pažnju da police po magacinima sa telefonskih snimaka i police sa TV emisija... one nisu iste....
Otiđite do neke prodavnice, dobro pogledajte proizvode...
Pomislite ko želi da dođe na tržište i ko bi mogao da finansira ovakvu antipropagandu....
Sve liči na Švapsku pluvačinu....
Ne optužujmo mi nikoga pre vremena, čisto sumnjam da neko nije već počeo sa istraživanjima u vezi ovoga...

Back