Upravo večeram i kad gledam ovo dođe mi da povratim. Snimak br. 3 je posebno gadan, još nisam došao do 4.
[/B][/COLOR][/h]
„Лично сам изненађен брзином и ефикасношћу ветеринарске инспекције. Ако им је то пракса и у будуће, ја то поздрављам, али ако је то само тренутно пракса, то баш и није за похвалу. Верујем и хоћу да верујем да међу тих хиљаду кланица које постоје у Србији, малих, средњих и великих, мора да се направи ред и да се зна ко је и шта“, каже Горан Паповић, председник Националне организација потрошача Србије .
Осим Матијевића, на оптужбе о злоупотребама отпада реаговало је и Министарство здравља, као и друге велике кланице, попут „Неопланте“ и „Карнекса“, из којих наглашавају да су им приоритети безбедност потрошача и квалитет робе, као и рад у складу са важећим прописима.
Генерална директорка „Карнекса“ у Врбасу Тијана Анђелић каже да та компанија поштује стандарде квалитета, што потврђује традиција дуга више од пола века, поверење домаћих потрошача, али и потрошача на другим тржиштима где је „Карнекс“ извозник, а међу њима су Русија, Аустралија, Немачка и многе друге државе. „Квалитет свих полазних сировина, од којих је чак 90 одсто с наших фарми, процес производње као и финалног производа је нешто са чиме компанија не прави компромис“, истакла је Анђелићева.
И у новосадској „Неопланти“ такође су одбацили оптужбе, наводећи написмено да је безбедност потрошача приоритет те да комапнија послује у складу с прописима, водећи рачуна о квалитету, здравственој безбедности и хигијенској исправности меса и месних прерађевина.
021
Ето, па ти сад види ко је ту у праву КАДА СЕ НАДЛЕЖНИ ОРГАНИ ПРАВЕ БЛЕСАВИ И НЕВЕШТИ...