Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Џаба се онолики психолози убише пишући оне књижурине...
Ко ће то још да чита!

Ко ће то још да чита!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psi imaju gospodare, mačke imaju robove![]()
Pa recimo...mada bolje definicija je da psi imaju vodju a macka se ne lozi na te gluposti![]()
Џаба се онолики психолози убише пишући оне књижурине...
Ко ће то још да чита!![]()
Pa dobro, s ovim se slažem, ali da li misliš da u žena postoji taj neki mistični nagon koji ih ispreseca u jednom momentu poput klimaksa i one naglo shvate da moraju da rode dete ili će ostati tako..... nekompletne? Tj. da li misliš da je to stvar prirode, nešto najnormalnije što nam je takođe došlo od onih prapredaka, ili je to nešto što se utripuje kao poželjno jer je i društvo, baš kao priroda, mnogostrukozabrinuto za opstanak jednog velikog organizma zvanog - čovečanstvo?
Samo da potvrdim, od reci do reciElem, meni su rekli da će mi materinski instinkt proraditi onog trenutka kad mi polože tek rođenu i krvavu bebu na grudi.Definitivno - kad je uzmem u ruke i ponesem kući.
Lažu.
Materinski instinkt se razvija i raste kako se razvija i raste beba....Sigurno tačno.
a sto ti ide na zivcePa ne muči me, muči me što mi idu na živce(((((((
Evo ja mislim da postoji, ali mislim da takvu neodoljivu ceznju osecaju zene koje imaju problema sa ostajanjem u drugom stanju i mozda jos po neko, ali vrlo retko.Pa sam došla ovde da me ubedite da grešim (ne zajebavam se, što je najgore) i kako to nešto mistično postoji, samo ga tako ne osećaju baš svi.....
Ma muci te, cim se stalno vracas na to, a stvarno je nebitnoNe muči me ništa bre samo mi zanimljiva priča![]()
eeeeee pa sad znaci trebale smo sve pisati o tome kako ne volimo decu i kako smo bezosecajne da ne kazem sta da bi ubole temu ....pa i mene nerviraju tudja razmazena deca i dana danas ..ali ovo moje ne ...a ono je pekmez nad pekmezima......
Ja sam gomilu puta do sada (a verujem i mnogi ovde) bila u situaciji da slušam teoriju o prvih 5 minuta života bebe kao najvažnijim u celokupnom životu, a svakako ključnim u uspostavljanju odnosa sa majkom, što nadalje ima nemerljiv uticaj na detetov razvoj, itd, itd. Naravno, sve to se uvek izlaže smrtno ozbiljno, uz neizbežno "Ma, znaš li ti....." Vrhunac je kad se to navede kao argument za kategorično i neopozivo protivljenje carskom rezuElem, meni su rekli da će mi materinski instinkt proraditi onog trenutka kad mi polože tek rođenu i krvavu bebu na grudi.Definitivno - kad je uzmem u ruke i ponesem kući.
Lažu.
Materinski instinkt se razvija i raste kako se razvija i raste beba....Sigurno tačno.
a sto ti ide na zivce![]()
Ma vis da ne razumem srpski ....![]()
voli da je nadrkana
Nekoliko puta sam osetila baš jaku želju da imam dete.
Jednom mi se to desilo nakon sna - sanjala sam da imam sina, imao je oko godinu dana, ja sam se igrala sa njim, šta li već. Ujutru nisam znala da li je to bio san ili stvarnost, toliko je bilo realno. Čudno sam se osećala nekoliko dana nakon toga.
Ne raspekmezim se svaki put kad vidim dete/bebu, ali su mi pojedini klinci toliko slatki da moram da im se nasmešim ili da im priđem, nešto kažem
Klinci me vole. Ne znam zašto, ali je tako![]()