Sotion
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Ja stalno kad me neko slika pokazujem \m/ ne mora uopste to slikanje da se desava na rok/ metal koncertu. Pa da, to znaci da sam nesvesno mason i satanista 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je rekao da jezuiti služe Bogu?
To što Papa otvoreno pokazuje kom služi, ne znači da je mason.
Rukovanje sa Obamom je obično rukovanje.
Svaki političar mora da se pokloni Papi i da mu poljubi ruku.
Iluminati su ti masoni 33 stepena, za koje se kaže da su "prosveteljeni".
Opet kažem, Jezuiti nisu Hrišćani, oni se samo kriju iza plašta Hrišćanstva, jer je najlakše napasti stado ako se obučeš u jagnjećoj koži.
Ja stalno kad me neko slika pokazujem \m/ ne mora uopste to slikanje da se desava na rok/ metal koncertu. Pa da, to znaci da sam nesvesno mason i satanista![]()
i moje dete pokazuje to video od spajdermenaili je to znak da je "odabran" i da ce biti mason kad poraste?
Evo foto mene kad sam bio beba, obratite paznju na desnu saku. Tad sam bio mason i satanista.
![]()
Možda među navijačima su svi jednaki, ali među masonima nisu....to se jasno kaže u njihovoj literaturi. Ustalom tu su "stepeni prosvetljenosti."
Iz kojih izvora treba da učim?
Osnova Isusove filozofije je skroman život, pacifistički, snishodljiv, u periodu čekanja "skorog" dolaska... To ne vidim ni među sveštenstvom ni među narodom koji za sebe nesumnjivo veruje da živi po njegovim pravilima. Možda grešim u tumačenju, ali dugo ne videh nekoga ko dosledno sprovodi uputstva iz Luke 6:27, 12:33 ili pak Jakova 2:2-4 i sl... (a nedajbože Mateja 5:39.... to tek treba da vidim u zemlji Srbiji, onda mogu da umrem...)Mi treba da se ugledamo na Hrista i da težimo Njegovm životu....ja tome lično težim i trudim se da budem što bolji u tome.
Stepeni o kojima govoriš su čista simbolika, a ne vertikalna hijerarhija. Ni po čemu mason trideset trećeg stepena nema veća "prava" od učenika na prvom. Čak i većina masona 33-ćeg stepena ima veoma poseban odnos prema učeničkom stepenu.
Ne vidim na koji nacin nepridrzavanje odredjenih Hristovih pravila od strane "hriscana" opravdava masone,odnosno njihov raskalasan zivot?Osnova Isusove filozofije je skroman život, pacifistički, snishodljiv, u periodu čekanja "skorog" dolaska... To ne vidim ni među sveštenstvom ni među narodom koji za sebe nesumnjivo veruje da živi po njegovim pravilima. Možda grešim u tumačenju, ali dugo ne videh nekoga ko dosledno sprovodi uputstva iz Luke 6:27, 12:33 ili pak Jakova 2:2-4 i sl... (a nedajbože Mateja 5:39.... to tek treba da vidim u zemlji Srbiji, onda mogu da umrem...)![]()
Simpaticno. Vec sam rekao: ovo mozes da tvrdis samo ako si ti licno mason 33 stepena ili iznad istog.
Ne vidim kako stavljanje reči "pretpostavka" u deminutiv vodi povećanju kvaliteta ovog dijaloga...Sve van toga si smesan sa tim tvojim pretpostavkicama.
Opet ti sa deminutivima... da li grešim, ili je to jedini način na koji možeš da izraziš svoje negativno mišljenje? Ako jeste, nemoj više molim te, pošto zvuči nepristojno.Ja svoje misljenje iznosim na osnovu toga sto sam x puta video kako masoncic nizeg stepena
Priča je bila nevezana za masoneriju, već za licemerje nekih hrišćana... opet, nevezano za to, ne bih se složio ni da svi masoni vode raskalašan život. (mada pretpostavljam da ni ti u to ozbiljno ne veruješ)Ne vidim na koji nacin nepridrzavanje odredjenih Hristovih pravila od strane "hriscana" opravdava masone,odnosno njihov raskalasan zivot?
Kada sam rekao raskalasan zivot,mislio sam na njihovo bogatstvo u kojem uzivaju.Samo mi nemoj reci da postoje siromasni masoni.Priča je bila nevezana za masoneriju, već za licemerje nekih hrišćana... opet, nevezano za to, ne bih se složio ni da svi masoni vode raskalašan život. (mada pretpostavljam da ni ti u to ozbiljno ne veruješ)
Kada sam rekao raskalasan zivot,mislio sam na njihovo bogatstvo u kojem uzivaju.Samo mi nemoj reci da postoje siromasni masoni.
A pitaj se zasto ne postoje siromasni masoni? Iako cisto sumljam u ovu tvrdnju.
Zato sto se drze jedan drugoga, zato sto pomazu jedan drugome, to je poenta bratstva. Oni ne kradu od ljudi za razliku od crkve.
Zasto nema siromasnog jevreja? Iz istog razloga, drze se zajedno.
A zasto smo mi siromasni, zato sto se ne drzimo zajedno. Znas onu poslovicu "nedaj boze da se srbi sloze"?! Poenta te poslovice je da je nemoguca. Ne da su srbi opasni kad se sloze, nego da se nikad nece sloziti u nicemu.
Ae sad ne budali vise.
Matej 19,
16. И гле, неко приступивши рече Му: Учитељу благи! Какво ћу добро да учиним да имам живот вечни?
17. А Он рече му: Што ме зовеш благим? Нико није благ осим једног Бога. А ако желиш ући у живот, држи заповести.
18. Рече Му: Које? А Исус рече: Да не убијеш; не чиниш прељубе; не украдеш; не сведочиш лажно;
19. Поштуј оца и матер; и љуби ближњег свог као самог себе.
20. Рече Му младић: Све сам ово сачувао од младости своје; шта ми још треба?
21. Рече му Исус: Ако хоћеш савршен да будеш, иди и продај све што имаш и подај сиромасима; и имаћеш благо на небу; па хајде за мном.
22. А кад чу младић реч, отиде жалостан; јер беше врло богат.
23. А Исус рече ученицима својим: Заиста вам кажем да је тешко богатоме ући у царство небеско.
24. И још вам кажем: Лакше је камили проћи кроз иглене уши него ли богатоме ући у царство Божије.
Kada sam rekao raskalasan zivot,mislio sam na njihovo bogatstvo u kojem uzivaju.Samo mi nemoj reci da postoje siromasni masoni.
Verovao ili ne, ali što se tiče materijalnog bogatstva, itekako postoje.... bogatstvo nikako nije preduslov (niti nužna posledica) pripadanja masonskom bratstvu.Kada sam rekao raskalasan zivot,mislio sam na njihovo bogatstvo u kojem uzivaju.Samo mi nemoj reci da postoje siromasni masoni.
Delmar Dara, mason 33. stepena, objašnjava:"...svako ko ima dovoljno novca, prolazi kroz sve stupnjeve koje je sposoban da plati, i trudi se da što više proširi svoje poznavanje osnovnih istina kojima se masonerija odlikuje..."
Pa sto onda ovaj spominje novac?
Laže ko hrišćanin, jer se masonski stepenovi ne naplaćuju.
Bice bolje da se vi masoni prvo medjusobno dogovorite.![]()
Nemam pojma zašto dotični spominje novac, pa nije to Sajentologija...Pa sto onda ovaj spominje novac?
Šta s njima?А шта ћемо са хорнс?
Nekada su bili dva odvojena tajna društva, ali danas se to promenilo. Iluminat znači prosvetljen, kada se mason "prosvetli", tj dostigne 33 stepen, postaje iluminat (prosvetljeni).Откуд ти то да су Илуминати масони 33. степена?
Albert Pajk lepo kaže: "Imaju li ovi stepeni za vas pravu vrednost zavisi od vaše sposobnosti da ih razumete, od dužine proučavanja i stepena promišljanja. Nijedan čovek ih ne može potpuno razumeti, bez pomnog i dugog proučavanja i dubokog promišljanja."Stepeni o kojima govoriš su čista simbolika, a ne vertikalna hijerarhija. Ni po čemu mason trideset trećeg stepena nema veća "prava" od učenika na prvom. Čak i većina masona 33-ćeg stepena ima veoma poseban odnos prema učeničkom stepenu. To što Pajk kaže da ceremonije imaju više od jednog značenja, to je tačno, stoga bilo kakvo "objektivno" tumačenje pada u vodu, pa i njegovo (a i moje i tvoje, i bilo čije)
Pa Pajk je sigurno koristio raznu literaturu da bi došao do Svetlosti....Po meni je verodostojno ono što on kaže, i masoni sl. njemu. A ne šta mediji prenose i pijuni masonerije. Niko od njih ne očekuje da u javnost pričaju o svojoj ideologiji.Nema jednog izvora iz kog se može naučiti, to je ono što sve vreme impliciram. A. Pajk ima svoje mesto u istoriji masonerije, ali to nikako ne znači da u poslednjih 100 godina ništa novo nije rečeno, niti da je sve isto, niti da postoji "objektivni"pristup. Novi metodi komunikacije uvode potpuno nove paradigme u fraternalne organizacije - tajnu je teško sačuvati, informacija postaje svima lako dostupna, isto kao i dezinformacija. Čak i lična tumačenja i izvori iz prve ruke nemaju monopol na istinu, ako neka finalna i objektivna istina uopšte postoji u kontekstu masonerije.
To je druga tema. Stanje jeste loše, na žalost.Osnova Isusove filozofije je skroman život, pacifistički, snishodljiv, u periodu čekanja "skorog" dolaska... To ne vidim ni među sveštenstvom ni među narodom koji za sebe nesumnjivo veruje da živi po njegovim pravilima. Možda grešim u tumačenju, ali dugo ne videh nekoga ko dosledno sprovodi uputstva iz Luke 6:27, 12:33 ili pak Jakova 2:2-4 i sl... (a nedajbože Mateja 5:39.... to tek treba da vidim u zemlji Srbiji, onda mogu da umrem...)![]()