Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Lepo receno i dobro dosao na temu gde retko ko misli kao ti i ja.
P.S.
Jesi li ti Mason?
Боље те нашао, нисам масон.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo receno i dobro dosao na temu gde retko ko misli kao ti i ja.
P.S.
Jesi li ti Mason?
Henri Klosen,mason 33.stepena:
"Kandidat se u svecanom prisustvu Smrti zaklinje da ce se suprotstavljati duhovnom despotizmu i politickoj tiraniji... (to znaci da će se suprotstavljati religiji i državnoj vlasti)... preduzima se simbolična radnja da se odbace svi pokušaji bilo koje crkve ili države (ovde on potvrdjuje da su 'religija' i 'državna vlast' tačne interpretacije dva simbola 'despotizma' i 'tiranije'), čiji je cilj razbijanje i umanjivanje čovekove slobode ili njegovo degradiranje, a time se on odvlači od obožavanja vrhovne duhovne moći ili njegovog izbora” (misleći na to da oni veruju da je čovekova sloboda umanjena Božijim 'moralnim apsolutnostima').”
“Svaka masonska loza je hram religije, a njena ucenja predstavljaju versko uputstvo.”
Albert Pajk-Moral i dogma
Zanimljivo je koliko su masoni osvetoljubivi,potpuno u suprotnosti sa Hristovim ucenjem.
U svojoj knjizi “Magnum opus” Pajk daje verziju zakletve za 30. stepen. Evo kako je navodi:
“Najposvecenije i najsvecanije se zaklinjemo i dajemo svaku obnovljenu masonsku i vitesku rec da cemo, svim legalnim i casnim sredstvirna, osvetiti ubistva nasih predaka ovog Reda..."
![]()
Kako bi u Counter-u rekao na glupu izjavu, reci cu i ovde: BOT!
![]()
K-HIGH![]()
Igram i ja po malo pod istim nicom, ali nisam nesto dobar,mada pogodim po nekoga
Vezba cini cuda![]()
O tome mozete na pp. Ne spamujte vise....
Molim moderatore da obrisu ovo igricama.
Henri Klosen,mason 33.stepena:
"Kandidat se u svecanom prisustvu Smrti zaklinje da ce se suprotstavljati duhovnom despotizmu i politickoj tiraniji... (to znaci da će se suprotstavljati religiji i državnoj vlasti)... preduzima se simbolična radnja da se odbace svi pokušaji bilo koje crkve ili države (ovde on potvrdjuje da su 'religija' i 'državna vlast' tačne interpretacije dva simbola 'despotizma' i 'tiranije'), čiji je cilj razbijanje i umanjivanje čovekove slobode ili njegovo degradiranje, a time se on odvlači od obožavanja vrhovne duhovne moći ili njegovog izbora” (misleći na to da oni veruju da je čovekova sloboda umanjena Božijim 'moralnim apsolutnostima').”
Covek je u jednu recenisu stavio sve sto sam ti pricao ovo vreme koje sam uzalud protracio u nadi da ces shvatiti.“Svaka masonska loza je hram religije, a njena ucenja predstavljaju versko uputstvo.”
Albert Pajk-Moral i dogma
Zanimljivo je koliko su masoni osvetoljubivi,potpuno u suprotnosti sa Hristovim ucenjem.
U svojoj knjizi “Magnum opus” Pajk daje verziju zakletve za 30. stepen. Evo kako je navodi:
“Najposvecenije i najsvecanije se zaklinjemo i dajemo svaku obnovljenu masonsku i vitesku rec da cemo, svim legalnim i casnim sredstvirna, osvetiti ubistva nasih predaka ovog Reda..."
Satanisticka svestenica Maksin Ditrih je ispred Sotonine palate navodno videla piramidu. I da joj se on obratio rečima: “Znaš li zašto je piramida tako moćna? – Zato što je uperena prema nebu.” http://www.vesti011.com/2012/01/satanizam-za-srednju-klasu/
Dakle,masonerija je religija iako si tvrdio suprotno.
Dalje, u tom "ritualu" se masoni zaklinju da ce da osvete stradalu bracu,jel tako?
Pa kada jedna organizacija promovise vjerovanje u natprirodno bice (Veliki Arhitekta Univerzuma) i jos ima spise na koje se poziva (Tomino jevandjelje itd),onda je to,bracala moj, religija.Nisam rekao da je religija vec bratstvo u kome su religiozni ljudi(znaci ne ateisti nego oni koji veruju u Boga, kapis?, to je potebo da se postane mason!) i ne izvrci moje tvrdnje, ako ih ne razumes to je tvoja stvar.
Shvatio sam to. A koja je poruka tog rituala? Zasto se kunu u ritualu da ce da osvete stradalu bracu?Ritual nije zakletva hahaha
Ritual je drama, bre, zivotna filozofija.
Vajt tvdri: “Masonstvo danas okuplja sve vrste spiritualista, Svedenborgovih učenika, predstavnika savremene škole okultne misli, čak i ubeđene mistike, a da ne spominjemo sve postojeće crkve i sekte.”Sada si presao sa glupog izvora informacija na jos gluplji hahahahaha
I to vesti pazi.Dno dna covece, sta da ti kazem, ti sve trazis po nekim Sotonistickim sajtovima, mozda si ti sotonista a nas ovde proveciras, hahahha, ozbiljo tu nista neces o Masonima naci, hahha, pocni da citas cele knjige a ne delove i sve ce ti biti jasnije hahaha![]()
![]()
Matej 23,12. Јер који се подиже, понизиће се, а који се понижује, подигнуће се.
Matej 20,27. И који хоће међу вама да буде први, да вам буде слуга.
A sada za tebe i Hungija:
Here is Guams sex Offender Registry
http://www.justice.gov.gu/sor/index.asp
No David J. Stewart.
Dakle,radi se o podvali.![]()
Pa ti uopšte ne pročitaš sve ono što postaviš. Napisao si ono...dakle, radi se o podvali...jer na postavljenom nema imena
David J. Stewart.
A da si na istom tom što si postavio pročitao i ovo...
Please Note: This website does not list all convicted sex offenders in Guam.
malo bi razmislio, zar ne...
Pa ti uopšte ne pročitaš sve ono što postaviš. Napisao si ono...dakle, radi se o podvali...jer na postavljenom nema imena
David J. Stewart.
A da si na istom tom što si postavio pročitao i ovo...
malo bi razmislio, zar ne...
A u kojem nisi primetio ovo...
Pa kada jedna organizacija promovise vjerovanje u natprirodno bice (Veliki Arhitekta Univerzuma) i jos ima spise na koje se poziva (Tomino jevandjelje itd),onda je to,bracala moj, religija.
Shvatio sam to. A koja je poruka tog rituala? Zasto se kunu u ritualu da ce da osvete stradalu bracu?
Vajt tvdri: “Masonstvo danas okuplja sve vrste spiritualista, Svedenborgovih učenika, predstavnika savremene škole okultne misli, čak i ubeđene mistike, a da ne spominjemo sve postojeće crkve i sekte.”(3.)
Zasto primate okultiste u svoje redove, ako slijedite put Hrista?
Pajk priznaje: “Plavi redovi[/B] [prva tri masonska stupnja]samo su dvorište ili trem Hrama. Tu posvećeniku pokazujemo nekoliko simbola, ]ali ga namerno obmanjujemo netačnim tumačenjima. Nije nam cilj da ih on razume, već da on uobrazi da ih razume. Pravo značenje simbola rezervisano je za Napredne[/B] [one koji su u masonstvu napredovali do najviših stepena]... Za većinu ljudi koji se nazivaju masonima sasvim je dovoljno da zamišljaju da Plavi stepeni sadrže sve; ako neko pokuša da ih izvede iz zablude, uzalud će se truditi...”
Zasto sebe smatraju uzvisenim u odnosu na ostale ljude?Zasto obmanjuju svoju bracu na nizim stupnjevima? Cemu takva gordost?
Zar Isus nije govorio ovako:
Ja pretpostavljam da si ti neki nizi stepen,pa su te obmanuli, zapravo isprali ti mozak, pa si sad ko Jehovini svjedoci-nista ne primas k znanju.
Mora da je neka teorija zavJere ,posto se podatak o Stjuartovom priznanju pedofilije nigdje drugo ne nalazi osim na onom retardiranom blogu.
A zašto ne pošalješ mail sudiji koja ga je osudila? Imaš ga jasno navedenog.
Mozda i hocu.
Administrator ovog foruma http://endtimesandcurrentevents.freesmfhosting.com/index.php?topic=2371.0 (Drugi post na temi) je kontaktirao vladu i nista. Kaze da jos uvijek posjeduje emailove. Mozes njega pitati da ti posalje.
U vise navrata si imao ispade protiv crkve,tako da nemoj sad folirati.
protiv KOJE crkve hristove ili mislis na Isusa Hrista uopste?svega iznesenog, ne bih preporučio masonima da se bore protiv crkve Hristove.