gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
za to o Stjuartu.Koje informacije?

Videćemo....Pitanje vremena. MIšljenje UGLE je merodavno za sve Lože, htele to ili ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za to o Stjuartu.Koje informacije?
Videćemo....Pitanje vremena. MIšljenje UGLE je merodavno za sve Lože, htele to ili ne.
za to o Stjuartu.Pošto danas tehnologija može svašta.
Videćemo....
Već sam dao.
link koji vodi do tvog posta na krstarici.... VAUUU.
Daj link koji vodi do web stranice nekog suda u SAD na kojem jasno piše da je David Stewart, vlasnik sajta jesus-is-saviour.com, osuđen za pedofiliju. Mani me se samo tvojih jeftinih štosova.
nike sem nas pravoslavace nema svece! TO JE CINJENICA!!!
Imaju katolici.
Daj link koji vodi do web stranice nekog suda u SAD na kojem jasno piše da je David Stewart, vlasnik sajta jesus-is-saviour.com, osuđen za pedofiliju. Mani me se samo tvojih jeftinih štosova.
Zašto praviš od sebe budalu?
U tom mom postu imaš datum suđenja Stewartu i izjavu sutkinje u kojoj se kaže da je Stewart sam priznao krivicu, kako bi dobio manju kaznu.
To što ti zabadaš glavu u pesak je tvoj veliki problem.
A pored toga što si lažov, i licemer si, jer da je neki hermetista optužen za pedofiliju, bila bi ti dovoljna i izjava Mikija Mausa.
Zašto praviš od sebe budalu?
U tom mom postu imaš datum suđenja Stewartu i izjavu sutkinje u kojoj se kaže da je Stewart sam priznao krivicu, kako bi dobio manju kaznu.
Trazio sam link koji vodi do nekog suda u SAD na kojem pise to o Stewartu, a ne ovaj tupavi blog na kojem neki stjuartomrzac pokusava da iskompromituje Stewarta koristeci se lazima.Ono pto ti je Hungi postavio imaš malo detaljnije ....O V D E
Možeš te ljude i kontaktirati i oni će ti poslati precizne informacije.
I ja sam mu postavio link ka onom što si mu ti predočio.
Gnevu,ne mozes otici tako trijumfalno sa foruma misleci da odlazis u pobedi i slavi poput nekih staroblijskih plemena nakon ratovanja.
Prica o ovom Stewartu nije toliko bitna sama po sebi,ona je samo trebala ukazati na sustinu onoga sto se dogadja sa svrstenstvom po crkvama.
To se ne moze sakriti,ljudi gledaju i informisu se svakodnevno,uvidjaju sta se dogadja i bez efekta je poricati takve stvari.
Sta je po vama najbolja, najrealnija, najlegitimnija,najjezgrovitija i najobjektivnija literatura o masonima?![]()
Ako hoćeš o Masoneriji uopšte, najbolji izbor je "Symbolism of freemasonry", A.G. Mackey. O samim ritualima, "Commentary on the Freemasonry Ritual", E.H. Cartwright. O Filosofiji Masonerije, "The Philosophy of Freemasonry", Roscoe Pound. O odnosu Masonerije i religije, "The Clergy and the Craft", Forrest E. Haggard.
Sad bas citam knjigu "Pod sestokrakom zvezdom" by Georgije Pavlovic.. Zanimljiva je..
Ne znam po čemu, sem ako nećeš da vidiš još jedno debilno prežvakavanje teorije o jevrejskoj zaveri. Ima i deo o jevrejskim ritualnim ubistvima i pijenju krvi hrišćanske dece. Knjiga je vrlo popularna na stormfrontu.
Pa bas po tim teorijama zavere je zanimljiva
Procitacu je do kraja, pa da vidimo ocemo da zombifikujemo sa t-virusom hitlera..![]()