Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kip slobode na ulasku u New York je poklon francuskih masona i simbolizira plamen “prosvijetljenih” elita.
“Kip slobode” na ulazu u New York: stoji već preko 130 godina sa vječnim plamenom “slobode”. Da li je ona simbolom slobode u “zemlji sloboda”? Ili je, kako neki autori tvrde, poklon francuskih masona, i simbolizuje plamen “prosvjetljenih” koji kaže: “Mi kontroliramo ovu zemlju i to vam pokazujemo ovim kipom, ali vi ste suviše glupi da bi to shvatili!” (Navod iz Ickeove knjige “Največa tajna”).

http://razotkrivanje.net/2011/02/27/tajni-jezik-simbola/

:dash:

Ne znam sto ste toliko protiv masona kad sve crkvene starjesine svih konfesija clanovi su masonerije.

Misle da su srpski popovi sveti ljudi.. Iskreno mi je zao ljudi koje su toliko zaslepili. Isto vazi i za katolicke popove.
Bas sam se neki dan lepo nasmejao kad sam na facebook-u nasao neki link, kao reporteri otisli ispred neke crkve valjda i pitaju te vladike, popove, patrijaha itd.. koje automobile voze (a ispred stoje Audi A6, BMW X5, i ta bagra),
a oni kazu : "ne vidim zasto je bitno koji auto ja vozim? Kako vas nije sramota da pitate bozjeg slugu koji auto vozi" :rotf::hahaha::amen::udriglavu:

O covece...stvari koje si napisao su stvari koje nemaju vezu sa vezom. Kao prvo i osnovno Masoni ili Slobodni Zidari ne sluze sotoni, Luciferu, Valu ili vec kojim paganskim bogovima! Drugo - koristis poglesne, izmisljene ili lazne informacije u tekstu.Evo primera ako je, kako tvrdis, sotona = Tor = Perun(slovenski bog mulja isto kao i Tor i Zevs), Onda se pitam sta je i ko je Sv.Ilija? Cita logika.Nasi sveci su preslikavanja stare slovenske paganse religije. Tako da bi onda ispalo da je Sv. Ilija sotona, STO NIJE TACNO. Razmisli malo pre nego sto napises laz. Da se vratimo Slobodnom zidarstvu. Krecem sa kontradikcijama, dokazacu da gresisu svemu!!!

Kontradikcija 1:
Jim Shaw, klasicni materijalisticki mason koji nije shvatio poentu price.Pogledajte link ispod:

Na internetu pisu mnoge gluposti, a i ti ti napisao mnogo stvari koje nisu tacne, to sam ti i dokazao.

Sada nesto od mene:

Masoni nisu Iluminati.Iluminati su nastali iskoriscavanjem masonskih doktrina na jedan uvrnut nacin, njih ne znam tako dobro, nisam ih proucavao.

Oko nije oko lucifera, dobro se vidi da je to necije desno oko samo u trouglu predstavlja spoznavanje sebe , svog makrosvemira i unatrasnji mir.Piranida predstavlja uspeh u zivotu i nije dovrsena jer nemozete biti bolji od Boga, poslednji stepen piramide je 33-ci stepen masonerije, uspeh u zivotu koji se postize posle dugo vremena u masoneriji kao i u svom poslu i zivotu.Slovo "G" predstavlja vise stvari u masoneriji: Bog, geometrija, duznost, zivot, postulat itd.

Ti koje vi nazivate pravim Satanistima su retki, ti koji zrtvuju ljude i zivotinje, prizivaju demone, duhove i takva stvorenja. Takvi ljudi su obicno ubice pa jedino im je ostao sotona u zivotu.

Rituali su mozda cudni, ali kako onda reaguju neki koji ne znaju nista u Hriscanstvu i kada im neko kaze da se na Bozic jede srce od svinje, taj ce pomisliti da ste sisli sa uma i da prizivate demote ili ko zna sta vec. Tako je stvar i sa Masonerijom to je GRADJENJE SVOG PUTA KROZ ZIVOT.
Poenta je uzeti zivot u svoje ruke i krenuti u potragu za svetlom tj. znanjem i iskustvom, poenta je otkriti tajnu svog zanata tj. voleti ono sto radis, uspeti u zivotu i raditi svoj zanat iz srca, poenta je sresti nove ljude i steci nova prijateljstva, poenta je shvatiti svoju religiju kao postulate ili ti mudrosti, poenta je to da koliko god dobri bili uvek postoji neko bolji , neko ko je Bog za nas i na koga treba da se UGLEDAMO I BUDEMO KAO ON u ovom slucau KAO ISUS, veoma inteligentam, pametan, pravedan covek. NIje poenta sluziti Bogu iz strahopostovanja, poenta je ugledati se na Boga, Bog nije u crkvi, Tomino jevandjelje: "Ja sam svjetlost nad svime. Ja sam sve. Iz mene je sve poteklo, i sve se k meni vratilo. Rascijepite komad drveta, i ja sam ondje. Podignite kamen, i tamo ćete me naći.".Poenta je da je Bog - kreator ili Veliki Arhitekta Univerzuma neesto ili neko ko je stvorio sve, koje u nasim srcima i koji se svuda oko nas.PRAVA POENTA MASONERIJE SESTE UGLEDATI SE U BOGA I POSTATI BOLJI COVEK i to ono sto Bog zeli od nas, to je pouka Biblije, TO JE POUKA ZIVOTA. Ziveti sto lepse, znati da uvek moze bolje, ziveti iz srca i imati prijatelje koji su slicni vama.

Ne znam da li ste vi koji osudjujete Masone promenili misljenje, ali stvari koje je autor teme napisao su skoro sve netacne, bez uvrede(jer sam i ja prolazio kroz fazu kada sam mislio kao vi), to sam i dokazao, ako ima pitanja pitajte istrazujem ovu organizaciju tj. bratstvo dugo.

Odrovori na tvoja pitanja(mislim da se sada slazes samnom):
citat:
"U kojoj mjeri se slazete sa ovim? Moze li covjek biti mason a da ne sluzi sotoni?
Da li ste vi mason? Poznajete nekog masona? Imate li bilo kakva iskustva s njima?
Da li vi sluzite sotoni a da do sada niste mozda bili toga svjesni?"

1.Ne slazem se 99,4%
2.Glupo pitanje s obzirom da niko ne sme da udje u Masoneriju a da veruje u takve stvari i da takvi ljudi obicno ne zasluzuju da imaju zvanje Masona i da Masoni ne sluze sotoni.
3.Nisam, dugo istrazijem, ali nisam.
4.Da, bile su mi potrebne informacije u istrazivanju pa sam pricao sa ljudima koji su Masoni.
5.Potpuno normalni ljudi, koji su uspeli u svom zivotu ili zele da uspeju.
6.Sluzbu sotoni nikad nisam i nikada necu sluziti s obzikom da sam hriscanin.Sotona zapravo prestavlja zlo, sluzbom njemu cinis zlo.

Umorio sam se od pisanja, ali mislim da je vredelo prezentovati ljudima ovog pdf istinu o ovom bratstvu po filozofiji zivota.

P.S.
Srecna nova 2012-ta i praznici sa zakasnjenjem.

Kip slobode na ulasku u New York je poklon francuskih masona i simbolizira plamen “prosvijetljenih” elita.
“Kip slobode” na ulazu u New York: stoji već preko 130 godina sa vječnim plamenom “slobode”. Da li je ona simbolom slobode u “zemlji sloboda”? Ili je, kako neki autori tvrde, poklon francuskih masona, i simbolizuje plamen “prosvjetljenih” koji kaže: “Mi kontroliramo ovu zemlju i to vam pokazujemo ovim kipom, ali vi ste suviše glupi da bi to shvatili!” (Navod iz Ickeove knjige “Največa tajna”).

http://razotkrivanje.net/2011/02/27/tajni-jezik-simbola/

Ја бих пре рекао да Kип слободе симболизује Светлоношу. z:mrgreen:

Иначе, о том језику симбола, опширно имаш овде: http://piksla.com/misterije/tajni-jezik-simbola-logotipi-novca-i-moci/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

Dragoon,nemam sad vremena da sve ovo čitam. Zapao mi je za oko ovaj video o Pajku. I šta si ovim htio da kažeš? Neki masoni napravili video u kojem navode samo šire citate Pajkove knjige "Moral i dogma". I šta se tim promijenilo? Ništa.

O covece...stvari koje si napisao su stvari koje nemaju vezu sa vezom. Kao prvo i osnovno Masoni ili Slobodni Zidari ne sluze sotoni, Luciferu, Valu ili vec kojim paganskim bogovima!
Pa što onda pišu sve najljepše o njima?
Drugo - koristis poglesne, izmisljene ili lazne informacije u tekstu.Evo primera ako je, kako tvrdis, sotona = Tor = Perun(slovenski bog mulja isto kao i Tor i Zevs), Onda se pitam sta je i ko je Sv.Ilija? Cita logika.Nasi sveci su preslikavanja stare slovenske paganse religije. Tako da bi onda ispalo da je Sv. Ilija sotona, STO NIJE TACNO. Razmisli malo pre nego sto napises laz.
Razlika je "samo" u tome što Ilija nije bog,tako da ti je povezivanje smiješno.

Kontradikcija 1:
Jim Shaw, klasicni materijalisticki mason koji nije shvatio poentu price.Pogledajte link ispod:
http://www.delusionresistance.org/christian/jim_shaw.html

Citao sam jos knjiga koje je pisao njegov majstor u kojima se navode i tekstovi iz predhodnih linkova. Pogledajte drugi link. Pogledajte deo gde postaje mason i kako magicno za godinu dana od prvog stepena preskace na 4-ti. Naravno to moze da je postigne tako sto platis da te unaprede ili postepeno ucis "tajnu svog zanata" i kroz godine postajes sve bolji covek.On je bio onaj koji se placao da ga unaprede. U knjizi cak ima i dokument kojim je placao velikom savetu(u njemu ne odlucuju masoni vec biznismeni i ekonomisti) ljudi kao on su otisli u masoneriju da bi stekli visoke polozaje placanjem za to nije shvatio onu misticnu stranu i pouku. Oko pokazuje da takvi kao on nikada ne smeju da kroce u masoneriju jer su prvenstveno nezainteresovani da postanu bolji ljudi kroz nju kao i da shvate poentu religija i verovanja u Boga. Pogledajte tekst:
citat:
Ex-33 degree Mason Jim Shaw says; "The Blue Lodge Mason is taught that the "G" in the
basic Masonic symbol represents God. Later on, he is told that it represents "deity".
Later still, he is told that it represents "geometry". In reality, this letter represents the
"generative principle," the Sun-god and, thus, the worshipped phallus, the male
"generative principle..." In its position (along with the square and compass) on the east
wall over the chair (throne) of the Worshipful Master, it is the representation of the Sun,
thus of the Sun-god, Osiris. Its earthly meaning, then, is of the sacred phallus; its cosmic
meaning is of the Sun, worshipped since antiquity by pagans while facing the East.
Reference, book: The Deadly Deception", page 144

Prica kako mu govore o znacenju "G" i on na kraju zakljucuje da je u pitanju paganstvo kao i sotona. Ovo dobro govori o nezainteresovanosti za otkrivanje "kraljevse umetnosti" u svom srcu, vec cim mu nije bilo dobro(u testamentu prica da je imao infekciju na oku) okrece se Isisu, samo ne znam cemu je pre bio okrenut.
Posle u testamentu prica kako je preskocio opet nekoliko koraka i pozvali su ga u 33-ci. Velika kontadikcija. PRAVI MASON mora da zasluzi i da se sam kandiduje na listu sa koje ce veoma veoma mali broj biti izabran da udje u poslednji stepen masonerije.On je ocigledno glupan, i lazov i covek koji nije sposoban da sam resi proble, vec kada zakipi odmah se okrece Isusu i moji za pomoc, ovakvi ne zasluzuju ni da cuju za Masoneriju a KAMOLI na budu "pozvani" u 33-ci stepen, na nekim mestima sam nalazio i da nije uspeo da udje u 33 ali nije vazno. Poenta je da je preskako stepene Masonerije placanjem i da je IZDAO SVOJU BRACU otkrivanjem tajne umetnosti u svojim tekstovima i knjigama. Ovakvo delo je klasika onih koji su LOSI LJUDI.

Uglavno su skoro svi kao i on. Samo materijalni interes pod maskom "duhovnog napredovanja".

Ovom rečenicom si jasno oslikao masonski stav prema hrišćanstvu i hrišćanima:
On je ocigledno glupan, i lazov i covek koji nije sposoban da sam resi problem, vec kada zakipi odmah se okrece Isusu i moji za pomoc, ovakvi ne zasluzuju ni da cuju za Masoneriju a KAMOLI na budu "pozvani" u 33-ci stepen
Dakle,onaj ko se obrati Isusu za pomoć (ko želi da postane hrišćanin) odmah je glupan,lažov i loš čovjek. I ne zaslužuje da uđe u masoneriju što znači da je biti hrišćanin veoma nepopularno kod masona, iako lažunjate da ste otvoreni prema svim religijama i da su nekakvi "hrišćanski" masoni najpopularniji.

Na kakve debilne "izvore" se pozivate vi pravovJerni.z:mrgreen:

О Боже. И ти мислиш да је верујем у такве глупости? Ја сам му само дао, пошто видим да се интересује за те симболе, а за извор ме заболе и не гледам одакле је.
За мене нешто без доказа не важи, па ни ово. z;)

Pa što onda pišu sve najljepše o njima?

Razlika je "samo" u tome što Ilija nije bog,tako da ti je povezivanje smiješno.

Uglavno su skoro svi kao i on. Samo materijalni interes pod maskom "duhovnog napredovanja".

Ovom rečenicom si jasno oslikao masonski stav prema hrišćanstvu i hrišćanima:

Dakle,onaj ko se obrati Isusu za pomoć (ko želi da postane hrišćanin) odmah je glupan,lažov i loš čovjek. I ne zaslužuje da uđe u masoneriju što znači da je biti hrišćanin veoma nepopularno kod masona, iako lažunjate da ste otvoreni prema svim religijama i da su nekakvi "hrišćanski" masoni najpopularniji.

Ovaj razmišlja ko dete od pet godina, čim neko pomene masone u pozitivnom kontekstu, odma' je mason.:zblesav:

О Боже. И ти мислиш да је верујем у такве глупости? Ја сам му само дао, пошто видим да се интересује за те симболе, а за извор ме заболе и не гледам одакле је.
За мене нешто без доказа не важи, па ни ово. z;)

Al' de nađe pikslu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back