gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Шта ће човек кад је шегрт.
Nisam šegrt, a sudeći po tvom "znanju", ti si sigurno G.'.M.'..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ће човек кад је шегрт.

Nisam šegrt, a sudeći po tvom "znanju", ti si sigurno G.'.M.'..![]()
Nije jedina, ima mnogo malih nedotupavnih Đokica koji to tvrde. Međutim, hrišćanstvu su ruke krvave do ramena, ne slobodnom zidarstvu.

Добро де, мала шала.
Ја више слободно зидарство гледам кроз историјску призму.
Нисам хтео да се позивам на антимасонску литературу и антимасонске филмове, сигурно ти је познат филм из времена Виши-Француске где је приказан ритуал увођења у братство?
Да, аршин за знање није измишљен.
Poznat mi je, naravno. Poznata mi je i antimasonska izložba u okupiranom Beogradu. U tom periodu su prikazivani i filmovi o jevrejskim ritualima u kojima Jevreji kolju hrišćansku decu i piju im krv.

Pa je li to bila antimasonska ili antijevrejska izlozba?
![]()
Poznat mi je, naravno. Poznata mi je i antimasonska izložba u okupiranom Beogradu. U tom periodu su prikazivani i filmovi o jevrejskim ritualima u kojima Jevreji kolju hrišćansku decu i piju im krv.
Писао сам раније о томе чак су Немци са окупираног британског острва пренели целу радионицу и изложили је у Београду.
Иза тога је стајала СД VII Б 1 - РСХА (Безбедносна служба - Главна безбедносна управа Рајха).
Bile su odvojene izložbe. Isti nacistički izvor je proizveo sulude i nedotupavne filmove o navodnom "primanju u bratstvo" i sulude i nedotupavne filmove o Jevrejima koji piju krv hrišćanske dece. Nažalost, čak i u Srbiji ima izdajničke neonacističke bagre koja veruje tim glupostima.
Ti rece da su Srbi trebalo da se povinuju nacistima,a sada su ti isti nacisti bagra.Kontradiktoran si.
Ne da se povinuju, nego da jednom u svojoj istoriji ne ginu kao muve za račun drugih. A nacisti jesu bagra, i to jedna od najgorih koja je ikad hodila ovom zemljom. Nego, jel i ti misliš da Jevreji piju rv hrišćanske dece?
Na Džersiju i Gernziju nije bilo nikakvih radionica.
Naravno da ne mislim to. Ali zato tvrdim da su masoni prikriveni satanisti.
Nacističke laži.
Ево са званичног сајта ложе у Грензију:
Немачке власти забраниле масонерију на острву и оба масонска храмове у Гернзи и масонске храм у Олдернију су опљачкали од стране немачке војске.
http://www.guernseymasons.org/history.html
Мораш мало више да се даш на просвећивање.
Rekao sam da nije bilo radionica, ne da nije bilo Loža. Pravi razliku.
Loža i radionica su odvojene stvari.
Mislim da samo jedan čovek zna više od mene o masoneriji u Srbiji, izuzev članova Loža. Nekad kažemo onako kako jeste, nekad onako kako treba da se kaže. Ako se budemo nekad sreli uživo, čućeš mnogo više nego što sam spreman da napišem ovde.
i nisu nesto prikriveniNaravno da ne mislim to. Ali zato tvrdim da su masoni prikriveni satanisti.