Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa naravno da se rade rituali, što ne znači da su satanistički. I katolička misa i pravoslavna liturgija su rituali.

Неки ову сцену из филма Eyes Wide Shut доводе у везу са слободним зидарима, нешто сам скептичан по том питању.
Какаво је твоје мишљење има везе или нема?

http://www.scribd.com/doc/56933653/Masoni-Tajna-Reduce

Spao si na to da citiraš nesrećnu Katicu, "dr" Cathy Burns, koja se, sa istim žarom kojim se bori protiv Masona, bori i protiv razvoda i ponovnog ulaska u brak posle razvoda ili smrti partnera, ne trpi organizacije za pomoć i rehabilitaciju alkoholičara i narkomana...a i ona doktorska titula je veoma sumnjiva, jer je dobila za "biblijske studije" u okviru stanovite organizacije zvane "International seminary", a ne na bilo kom fakultetu. Predsednik te organizacije je "sveštenik" neimenovane hrišćanske denominacije, sin osnivača, a biblijski kurs kojim se dobija "doktorska" titula naplaćuje 3000 dolara...:hahaha:

Mislim, prirodno da te je sramota da navodiš linkove za ove nebuloze, ali takav je pravilnik foruma, pa bi trebalo. :D
Uvijek se bavis licnoscu onoga koji pise,to je tvoj veliki problem.
Bas me briga za ove lazi sto si naveo.
No,to je u vasem masonskom maniru.

Znam gledala sam ... ambijent je fenomenalan..
Баш нешто читам, ритуал који је приказан у филму заснива се на ритуалу Клуба Ватра пакла из XVIII века чији су оснивачи били касније два истакнута слободна зидара и Велика Мајстора Philip Duke of Wharton (Велики Мајстор Енглеске 1722. до 1723.) и Richard Parsons 1st Earl of Rosse (у два наврата Велики Мајстор Ирске, 1725. и 1730.).
Мада слободно зидарство има негативан став према клубу не оспоравају да су оснивачи клуба касније постали Велики Мајстори.

Овде има нешто о том клубу:

http://freemasonry.bcy.ca/history/hellfire/hellfire.html

Poslednja izmena:
Uvijek se bavis licnoscu onoga koji pise,to je tvoj veliki problem.
Bas me briga za ove lazi sto si naveo.
No,to je u vasem masonskom maniru.

To je činjenica koja piše u njenoj biografiji. Njena "doktorska" titula je kao i njeno i tvoje znanje o Masoneriji, ništavna. Znaš li da ona tvrdi da su je koristili kao prostitutku i ubacili joj mentalne implante, i to katolička crkva, policija, masoni, satanisti, a da su je njeni rođaci podvrgavali elektrošokovima? Da su svi stanovnici Teksasa, a poesbno oni koji slušaju kantri muziku, robovi CIA? Da je 1980. oteta i podvrgnuta mentalnom programiranju od strane Odseka za psihološko ratovanje NSA koji je koristio tehnologiju NASA?

To je činjenica koja piše u njenoj biografiji. Njena "doktorska" titula je kao i njeno i tvoje znanje o Masoneriji, ništavna. Znaš li da ona tvrdi da su je koristili kao prostitutku i ubacili joj mentalne implante, i to katolička crkva, policija, masoni, satanisti, a da su je njeni rođaci podvrgavali elektrošokovima? Da su svi stanovnici Teksasa, a poesbno oni koji slušaju kantri muziku, robovi CIA? Da je 1980. oteta i podvrgnuta mentalnom programiranju od strane Odseka za psihološko ratovanje NSA koji je koristio tehnologiju NASA?

I ? To je dokaz da izmislja? Ajde ne budali.
Nije ona jedina koja tvrdi da su masoni prikriveni satanisti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back