- Poruka
- 46.570
Dovoljno je ovo sto si napisao, rade se rituali...Pa naravno da se rade rituali, što ne znači da su satanistički. I katolička misa i pravoslavna liturgija su rituali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno je ovo sto si napisao, rade se rituali...Pa naravno da se rade rituali, što ne znači da su satanistički. I katolička misa i pravoslavna liturgija su rituali.
Pa naravno da se rade rituali, što ne znači da su satanistički. I katolička misa i pravoslavna liturgija su rituali.
to je nekad svejedno, bitno je kakvi su rituali...ali ti ''rituali-obrei'' nisu tajni, kao kod masona
Dovoljno je ovo sto si napisao, rade se rituali...
Неки ову сцену из филма Eyes Wide Shut доводе у везу са слободним зидарима, нешто сам скептичан по том питању.
Какаво је твоје мишљење има везе или нема?
A ko onda radi takve ritualeApsolutno nikakve veze nema. Doduše, estetika i fotografija ove scene su fantastične.
A ko onda radi takve rituale
Ok mozda su malo drugaciji...
da naravno da su malo drugaciji...Ne radi niko, to je samo u filmu.
Potpuno su drugačiji.
zao mi je sto ti mislis da ne znam..Ne onako kako ti misliš.![]()
zao mi je sto ti mislis da ne znam..![]()
varas se...
Apsolutno nikakve veze nema. Doduše, estetika i fotografija ove scene su fantastične.
a ti si naivan ili krijes kakvi su to ritualiNemaš blage veze. Ako imaš, objasni.![]()
fenomenalno izgleda
a ti si naivan ili krijes kakvi su to rituali![]()
fenomenalno izgleda
Znam gledala sam ... ambijent je fenomenalan..Инсерт је из филма Стенлија Кјубрика Широм затворених очију из 1999. године, сниман је две године.
Стенли Кјубрик је преминуо 7. марта 1999. године.
Uvijek se bavis licnoscu onoga koji pise,to je tvoj veliki problem.http://www.scribd.com/doc/56933653/Masoni-Tajna-Reduce
Spao si na to da citiraš nesrećnu Katicu, "dr" Cathy Burns, koja se, sa istim žarom kojim se bori protiv Masona, bori i protiv razvoda i ponovnog ulaska u brak posle razvoda ili smrti partnera, ne trpi organizacije za pomoć i rehabilitaciju alkoholičara i narkomana...a i ona doktorska titula je veoma sumnjiva, jer je dobila za "biblijske studije" u okviru stanovite organizacije zvane "International seminary", a ne na bilo kom fakultetu. Predsednik te organizacije je "sveštenik" neimenovane hrišćanske denominacije, sin osnivača, a biblijski kurs kojim se dobija "doktorska" titula naplaćuje 3000 dolara...
Mislim, prirodno da te je sramota da navodiš linkove za ove nebuloze, ali takav je pravilnik foruma, pa bi trebalo.![]()
Баш нешто читам, ритуал који је приказан у филму заснива се на ритуалу Клуба Ватра пакла из XVIII века чији су оснивачи били касније два истакнута слободна зидара и Велика Мајстора Philip Duke of Wharton (Велики Мајстор Енглеске 1722. до 1723.) и Richard Parsons 1st Earl of Rosse (у два наврата Велики Мајстор Ирске, 1725. и 1730.).Znam gledala sam ... ambijent je fenomenalan..
Uvijek se bavis licnoscu onoga koji pise,to je tvoj veliki problem.
Bas me briga za ove lazi sto si naveo.
No,to je u vasem masonskom maniru.
To je činjenica koja piše u njenoj biografiji. Njena "doktorska" titula je kao i njeno i tvoje znanje o Masoneriji, ništavna. Znaš li da ona tvrdi da su je koristili kao prostitutku i ubacili joj mentalne implante, i to katolička crkva, policija, masoni, satanisti, a da su je njeni rođaci podvrgavali elektrošokovima? Da su svi stanovnici Teksasa, a poesbno oni koji slušaju kantri muziku, robovi CIA? Da je 1980. oteta i podvrgnuta mentalnom programiranju od strane Odseka za psihološko ratovanje NSA koji je koristio tehnologiju NASA?
jasno je iako Hugan to negira![]()
I ? To je dokaz da izmislja? Ajde ne budali.
Nije ona jedina koja tvrdi da su masoni prikriveni satanisti....