Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
jos samo da mi je znati kakve veze ima znanje sa obrazovanjem @__@
Па знање се стиче образовањем не мислим само на конвенционално образовање.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos samo da mi je znati kakve veze ima znanje sa obrazovanjem @__@
Па знање се стиче образовањем не мислим само на конвенционално образовање.
pisao si o znanju koje se stice obrazovanjem,odnosno skolovanjem ...potencirao si na tome gde otvoren prvi fax ..do tada su (izgleda) ljudi bili glupi zajedno sa mayama koji nisu ni videli skole...
ja tvrdim i dalje da je znanje jedno a obrazovanje drugo...a ti sad prosirujes svoju misao dok se god ne zapetljamo ko biblija ...
znanja na zemlji ima ograniceno i dodeljeno je samo odabranima ..mozes se ti obrazovati koliko hoces ali time neces doci do znanja ...imas dokaz posvuda oko sebe ...
Zašto misliš da kritikujem?Шта ако се укуца отац Тадеј?
Шта те жуља?
Сто пута сам ти написао да не можеш нешто да критикујеш, а да о томе не знаш ништа.
Kaкве сад везе имају Маје са темом?
Само сам ти хтео предочити да се у православним државама увек давало на значају образовању и то много пре неголи на Западу.
Сад зависи шта ти конкретно мислиш под знањем?
Ко то додељује знање одабранима и ко има монопол на знање?
sa temom nisu imali veze ni templari ..trebali smo razjasniti ko je masonski bog...dosli smo do zakljucka da je masonski bog bafomet a da bafomet znaci "mudrost" ...
a maye sam spomenula samo zato sto si ti povezao znanje (mudrost) sa obrazovanjem jer maye jesu posedovale i znanje i mudrost a da tih tvojih skola nisu ni videli ...od kuda im ?
monopol na znanje ima priroda kao i na sve drugo vezano za coveka ....
zasto znanje nije dodeljeno svima ...jednostavno zato sto vecina nije u stanju sa njim nista napraviti ...sta ce im ?sta ce i demokratija nekim narodima - kud ce to sa njom ? sta ce sloboda crncu - sta on moze uraditi sa svojom slobodom?
covek se radja gotov...ako ga je priroda tada osakatila nema sanse da ikad dosegne znanje ...mislis da covek zivi od onog momenta kad izidje iz majcine utrobe kroz tunel ? ako tako mislis onda si u zabludi...
Hungi,znam da si ti,nije zanimljivo.
Kakva divna teorija-sta ce nekome sloboda..... A ko su masoni da odredjuju ko ce biti slobodan a ko ne? Sve da je tacno to sto si napisao,otkud grupi samoprozvanih zidara covjecanstva pravo da odredjuju ko ima pravo na zivot,slobodu i srecu?
Eto, vidis. Hocete da se igrate Boga.ajde mi nadji post u kome sam ja napisala da masoni odredjuju ko ima prava na zivot ,slobodu i srecu ...
cini mi se ,i ne samo da mi se cini ,da bi "neroditi se" za vecinu bio bozji dar .....
Hungi,znam da si ti,nije zanimljivo.
Kakva divna teorija-sta ce nekome sloboda..... A ko su masoni da odredjuju ko ce biti slobodan a ko ne? Sve da je tacno to sto si napisao,otkud grupi samoprozvanih zidara covjecanstva pravo da odredjuju ko ima pravo na zivot,slobodu i srecu?
Eto, vidis. Hocete da se igrate Boga.
Na vas masone mislim.ne znam na koga mislis obracajuci mi se u mnozini ..ja sam s' bogom jedno a za tebe mi se cini da nisi sam ...
Na vas masone mislim.![]()
sa temom nisu imali veze ni templari ..trebali smo razjasniti ko je masonski bog...dosli smo do zakljucka da je masonski bog bafomet a da bafomet znaci "mudrost" ...
a maye sam spomenula samo zato sto si ti povezao znanje (mudrost) sa obrazovanjem jer maye jesu posedovale i znanje i mudrost a da tih tvojih skola nisu ni videli ...od kuda im ?
monopol na znanje ima priroda kao i na sve drugo vezano za coveka ....
zasto znanje nije dodeljeno svima ...jednostavno zato sto vecina nije u stanju sa njim nista napraviti ...sta ce im ?sta ce i demokratija nekim narodima - kud ce to sa njom ? sta ce sloboda crncu - sta on moze uraditi sa svojom slobodom?
covek se radja gotov...ako ga je priroda tada osakatila nema sanse da ikad dosegne znanje ...mislis da covek zivi od onog momenta kad izidje iz majcine utrobe kroz tunel ? ako tako mislis onda si u zabludi...
"Таштина над таштинама, све је таштина."
речи цара Соломона
odlicno sto si ga se setio ...idi pa izgooglaj cime mu je bio ukrasen mac i kljuc :-) ...
Људска сујета је тврђа и од најтврђег камена на Земљи.
Тако и твој пост који сам претходно цитирао представља говор сујете.
Бог је људе створио према свом лику, судови Божији су нама људима неразумни, проста душа је увек ближа Богу него она која поседује знање.
pa sta se onda bunis ..i nas masone je stvarao po svom liku ...znaci da je bog pored toga sto je bio egoista;hladnokvrni ubica;teski psihopata bio i mason :-)
ne znam ja ko ce tebi da sudi i sta si ti zabrljao u zivotu ...a ti lepo pusti druge da sami odluce hoce li ili nece verovati u vase bajke o svemogucem bogu ili dokazi postojanje istog !
Koлико ми је познато масонерија је братство не сестринство?
Чиме те ја спречавам да верујеш у шта хоћеш?
a zaboravio si da smo po bogu svi braca a ne sestre :-P ( ocekivano) ..
ne sprecavas ti mene da verujem u sta hocu ,nisi toliko mocan da to mozes ..ali na svaki moj argument da se masoni ne klanjaju satani i da su svim religijama postavili temelje - ti odgovaras citatima prastarih masona (nepromisljeno) ili recima iz biblije (ezoterija i filmski scenario) za koju jos niko nije dokazao da je verodostojna ...ustvari,mi vodimo diskusiju u kojoj ti zelis moje argumente oboriti svojim licnim ubedjenjima a to ti kod mene ne pije vodu ...
za onu moju izjavu da sam mason ,ja sam se salila i ti to dobro znas ...tvoj saborac me tamo svrstao a ti se nisi pobunio ...svi koji ne razmisljaju kao vi su satanisti ,strasni MASONI ...c c c ...
Hungi,imas problem podvojene licnosti?
Masoni su mnogo toga o sebi rekli,nema potrebe da vas neko svrstava bilo gdje.![]()
Hungi,imas problem podvojene licnosti?
Masoni su mnogo toga o sebi rekli,nema potrebe da vas neko svrstava bilo gdje.![]()
Šta možeš sem da udariš na lično vređanje, budući sam te razvalio argumentima...
Ne vrijedjam te,nego te pitam da li imas problem podvojene licnosti.![]()
ako se obratis adminima i uvidis da nas dvoje uopste ne kucamo iz iste zemlje a kamo li da smo jedna osoba - na sta li ces se onda izvlaciti samo da ne priznas da si zapoceo temu o kojoj blage veze nemas ....
ako se obratis adminima i uvidis da nas dvoje uopste ne kucamo iz iste zemlje a kamo li da smo jedna osoba - na sta li ces se onda izvlaciti samo da ne priznas da si zapoceo temu o kojoj blage veze nemas ....